Horoscop 30 august 2017: Gemenii ar putea deveni părinți

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Miercuri 30 August 2017 08:02
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm că i-am dat de capăt unei probleme pentru care ne zbatem de vreun an de zile sau chiar de vreo 29, 30, dacă e vorba despre vreo retrocedare, vreo moştenire de familie. Vibraţia zilei este 3 şi e bine să vorbim clar şi la obiect.

FECIOARĂ: O să reglaţi din mers relaţia cu cei tineri din jur, cu copiii voştri şi o să vă faceţi program comun pe o perioadă mai lungă de timp. O să lichidaţi restanţele şi vă veţi ocupă de lucruri care va fac plăcere, să câştigaţi mai uşor banii, să scăpaţi de multe dintre frustrări.

BALANŢĂ: Se poate să luaţi o decizie referitoare la relaţia voastră de cuplu şi să stabiliţi o dată a logodnei, a nunţii. Sunt nişte probleme de suflet de care-aţi vrea să vă eliberaţi şi o să va deschideţi inima ca să mergeţi mai departe cu sufletul împăcat c-aţi făcut tot ce a depins de voi.

SCORPION: Poate se iveşte ocazia să vă schimbaţi maşina, vinde cineva una la un preţ rezonabil şi vă daţi peste cap s-o luaţi şi în rate. Poate găsiţi o soluţie convenabilă ca să mai faceţi rost de nişte bani şi să-i conservaţi pe cei pe care-i aveţi ca să strângeţi un capital, c-aveţi gânduri mari cu banii.

SĂGETĂTOR: O s-aveţi o explicaţie cu cineva mai în vârstă, o persoană a cărei părere o respectaţi, dar n-aţi vrea să înghițiți nişte idei nemestecate. Vă luptaţi de multă vreme pentru nişte drepturi care nu v-au fost recunoscute şi faceţi o cerere, un memoriu, e de încercat orice ca să va ia lumea în serios.


CAPRICORN: Poate vă luaţi bilete de transport pentru destinaţia la care aţi vrut s-ajungeţi la începutul anului, sau anul trecut pe vremea asta. Or să vină-ncet, încet şi acei bani pe care-i cereţi de o groază de timp, poate e o mărire de salariu sau vi se acordă o primă, cu şanse de a se mai repetă.

VĂRSĂTOR: O s-aveţi o discuţie între patru ochi cu un angajator şi o să veniţi cu argumente serioase ca să nu vă refuze nimic din ce le-aţi cerut. O să-i daţi de capăt unei probleme financiare, vă întinde o mâna de ajutor banca şi veţi găsi de comun acord o soluţie că să treceţi mai uşor peste un impas financiar.

PEŞTI: Se poate să vă mutaţi de pe un post pe altul şi mai câştigaţi şi alte avantaje ca să vă implicaţi mai mult în ce munciţi. Poate vi se cere părerea într-o chestiune de afaceri şi o să luaţi şi nişte bani, dacă veţi avea un astfel de post de consilier şi o să şi pună în aplicare ce recomandaţi voi.

BERBEC: O să daţi uitării o neînţelegere mai veche, se duc şi puseurile de gelozie şi o să fiţi mult mai fericiţi, relaţia de cuplu va câştigă enorm. O să dislocaţi o sumă de bani din cei puşi deoparte să luaţi ceva de care să se folosească toţi ai voştri, şi să vă puneţi casă la punct, cu bugetul redus.

TAUR: Cineva cu care aţi avut vreo ceartă revine cu speranţa c-o să puteţi reface relaţia dacă şi voi vă doriţi acest lucru. Se poate să vă înscrieți la un club sportiv sau cu alt profil ca să vă umpleţi timpul liber cu ceva care să vă tonifice muşchii corpului sau ai sufletului.

GEMENI: Se poate să aflaţi o veste bună că puteţi avea un copil şi-o să fie bucurie în familia voastră. Poate faceţi nişte cursuri de şoferie sau altceva cu profil tehnic să luaţi un calificativ, să vă puteţi angaja, cel puţin pentru o vreme.

RAC: Poate vi se dă ceva în plus de lucru la serviciu şi e de presupus că veţi lua şi mai mulţi bani la salariu. O să cheltuiţi probabil mai mult ca de obicei şi o să vă luaţi ceva util pentru casă, ori pentru ai voştri, găsiţi o cazare ieftină la munte sau la mare în week-end.

LEU: Mai aveţi de luat nişte bani din urmă şi dacă nu vă interesaţi se poate să fie daţi uitării, ceea ce ar fi în dezavantajul vostru - ia vedeţi. Puteţi relua o colaborare şi să fie o rampă de lansare, să vă dezvoltaţi o afacere, să mai atrageţi şi alţi oameni care să lucreze în ritmul vostru.
 

 

Horoscop 29 august 2017. Zodiile care își vor schimba locul de muncă
Horoscop 29 august 2017. Zodiile care își vor schimba locul de muncă
VIDEO PROTVPLUS.RO
VORBESTE LUMEA
Iubirea, prin ochii familiei Palade
Cornel Palade: "Pe vremea mea, bărbatul îi spunea iubitei poezii"

15:03
VORBESTE LUMEA
Andreea Antonescu a revenit cu forțe proaspete în România
După 7 luni petrecute în America, Andreea Antonescu a revenit în țară cu noi proiecte

11:19
VORBESTE LUMEA
Pavel Ulici și Flavia Hojda, dragoste la prima vedere
Flavia Hojda și Pavel Ulici sunt împreună de 6 ani

10:46
VORBESTE LUMEA
Cum învingem celulita
Oana Cuzino ne oferă toate detaliile

16:09
VORBESTE LUMEA
Unt de corp, preparat în casă
Adina Halas: "Acest unt de corp vă lasă pielea catifelată și nu pătează"

02:44
VORBESTE LUMEA
Fratele și cumnata lui Kamara fac dezvăluiri
Musty:"Kamara a trecut prin foarte multe lucruri. Este un om foarte rezistent"

10:17
VORBESTE LUMEA
Prognoza meteo
În țară, temperatura maximă va fi de 16 grade

00:47
CÂNTĂ ACUM CU MINE
Emoție! Muzică! Spectacol! Cântă acum cu mine!

03:36
LA MARUTA
Monica Bârlădeanu și Victoria Raileanu ne aduc ultimele vești despre serialul "Vlad"

07:25
LA MARUTA
Iulia Albu vs Dj Harra: Presing la dressing

07:38
Horoscop
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie