Horoscop 30 iunie 2018. Zodia care va începe o nouă relație

Ultimul update: Sambata 30 Iunie 2018 12:58
Data publicarii: Sambata 30 Iunie 2018 07:51
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 30 IUNIE 2018. E bine să fim flexibili ca să putem schimba din mers, un traseu de vacanţă sau atitudinea față de cineva care-o fi greşit, dar nu intenţionat.

Horoscop azi. Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem clar şi răspicat ce-avem de spus.

RAC: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie pe lungimea voastră de undă şi relaţia va avea ritmul ei, moderat. O s-alegeţi din lista de evenimente unul, două, la care va face plăcere să vă duceţi, c-o să vă şi distraţi, iar dacă plecaţi din localitate, o să vă bucuraţi şi de peisaje.

LEU: E animaţie în sfera partenerială şi poate vă faceţi un grup nou de prieteni, cu care veţi ieşi mai des pe la mondenităţi. Aveţi o energie de împrumut, poate vă încărcaţi bateriile de la cei tineri cu care vă duceţi la malul mării, la pădure sau în parc la o terasă, la un teren de sport poate.

FECIOARĂ: Poate refaceţi punţile de comunicare cu cei apropiaţi, fraţi, surori, nepoţi, veri şi o s-aveţi poate şi nişte preocupări comune. O să vă ocupaţi şi de casă, de reparaţii, reamenajări, şi o să vă rămână timp şi pentru o ieşire la plimbare, nu prea departe de casă.

BALANŢĂ: O relaţie sentimentală care mai are suflu se poate resuscita dacă atât voi, cât şi partenerul vă doriţi acest lucru. Se pare c-o să vă reintegraţi într-un grup cu care practicaţi un sport, sau aveţi alte activităţi deconectante pe care-aţi vrea să le reluaţi.

SCORPION: Se poate să luaţi parte la un eveniment festiv şi o să vă număraţi şi voi printre nominalizaţi şi poate luaţi un premiu. Poate vă duceţi în vizită la prietenii care locuiesc la mare, la munte, au o căsuţă într-un peisaj pitoresc şi vreţi să fiţi şi voi pentru câteva ore una cu natura.

SĂGETĂTOR: O să vină în vizită cineva din alt oraş, numai dacă nu plecaţi într-o minivacanţă, aşa cum faceţi de obicei, că weekendul nu va prinde pe-acasă. Sunteţi oricând gata să luaţi startul într-o escapadă turistică, vă duceţi într-un parc de aventuri şi descărcaţi tensiuni, furii, să fiţi fresh dup-aceea.

CAPRICORN: O întâlnire cu cineva căruia-i place compania voastră şi o să investiţi poate mai mult de-aici încolo în această relaţie. O să daţi zor să vă achitaţi de treburile gospodăreşti ca să vă rămână măcar câteva ore să staţi la o terasă cu prietenii, să vă destindeţi, să sporovăiţi.

VĂRSĂTOR: Poate plecaţi pe undeva cu maşina prietenilor dacă a voastră nu are tot ce-i trebuie sau cu trenul, cu avionul. Se pare c-o să lărgiţi cercul de prieteni şi o să vă vedeţi pe la tot felul de momente festive, să mai daţi o mână de ajutor unei fundaţii, să vă simţiţi utili.

PEŞTI: E o petrecere în familia lărgită, se anunţă o aniversare, sau o nuntă, care să vă adune pe toţi în jurul unei mese. Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi unde vă duceţi, dacă la mare sau pe malul unei ape să faceţi un picninc, un grătar cu prietenii.

BERBEC: Poate de dragul copiilor o să lăsaţi toată treaba la o parte şi să-i duceţi în parc, la o piscină, la malul mării, la munte. E posibil să se spargă gaşcă de amici cu care ziceaţi că plecaţi la mare, sau să urcaţi pe munte şi vă regrupaţi, ca să fiţi într-o companie agreabilă, totuşi.

TAUR: Poate va mai luaţi o piesă, două de mobilier de grădină şi o să vă amenajaţi un colţişor pe gustul vostru, de relaș. Poate v-aţi implicat în pregătirile unui eveniment care are loc azi, mâine şi o să apelaţi la toate rezervele de energie să contribuiţi la punerea lui în scenă.

GEMENI: O să vă caute cineva care vrea să lucraţi împreună şi va rămâne timp pentru aşa ceva, c-o fi o colaborare şi o să vă daţi acceptul. E posibil să schimbaţi chiar din mers destinaţia şi să nimeriţi într-un loc cu totul neaşteptat, dar plăcut, reconfortant.

Horoscop 29 iunie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din zodia Berbec
Horoscop 29 iunie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din zodia Berbec
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
LA MARUTA
Ana Maria Branza, noua medalie mondiala
Ana Maria Branza - Popescu a devenit vicecampioana la scrima in China

09:39
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă