Horoscop 27 iunie 2018. Zodia care ia azi decizii ce-i pot afecta relația

Ultimul update: Miercuri 27 Iunie 2018 09:37
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018 07:13
Categorie: Horoscop

Horoscop 27 iunie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să primim, în sfârşit, răspunsuri la întrebările ori cererile pe care le-am înaintat unor factori de decizie şi o să ştim încotro să ne-ndreptăm şi ce să facem ca să ne meargă şi mai bine.

 

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o viziune de ansamblu asupra unei situaţii.

RAC
Vă daţi întâlnire cu cineva care vă place, dar pare imposibilă relaţia şi totuşi, nu vă lăsaţi intimidaţi. Se impune să luaţi o decizie şi să ştiţi exact ce-aveţi de făcut de-aici înainte, să evitaţi obstacolele care or să vă iasa-n cale.

LEU
Poate vă luptaţi pentru nişte drepturi şi o să apelaţi la un avocat să pledeze în favoarea voastră, să se-ncheie un câştig. Vi se dă ceva nou de lucru la serviciu şi o să vă mobilizaţi să fructificaţi această oportunitate, să avansaţi în carieră, să ajungeţi în fotoliul de şef.

FECIOARĂ
Partenerul de cuplu are de luat o decizie care vă poate afecta relaţia şi o să vedeţi cum puteţi diminua daunele emoţionale. Poate-aveti de autentificat nişte acte, să-i faceţi paşaport copilului, o împuternicire să se ocupe cineva de administrarea unei locuinţe, să fie totul legal.

BALANŢA
Se observă o reuşită, fie a voastră, fie a altcuiva din familie şi o să ieşiţi cu prietenii la o terasă, la un suc, la o cafea. O să vi se mulţumească pentru ce aţi munct în ultima vreme şi vă puteţi aştepta şi la o recompensă bănească, la o promovare, va fi ceva încurajator pe mai departe.

SCORPION
Poate vă refaceţi viaţa de cuplu şi nu mai lăsaţi să intervină nimic care să perturbe armonia din relaţie. Se poate să daţi un examen, să susţineţi un interviu pentru angajare şi să aveţi succes în tot ce întreprindeţi pentru că aveţi spatele asigurat de marele benefic, Jupiter.

SĂGETĂTOR
E cineva care insistă să vă vedeţi mai des ca să exersaţi traiul în doi, să vă aşezaţi şi voi la casa voastră. Poate luaţi o decizie referitoare la banii din cont, ce să faceţi cu ei, să-i reinvestiţi, să scoateţi dobândă sau să mai vindeţi ceva şi puneţi şi acei bani la păstrare într-un depozit.

CAPRICORN
E posibil să luaţi un surplus salarial şi s-aveţi chef de ieşit în oraş cu prietenii sau în doi, c-aveţi multe să vă spuneţi. Poate a expirat un timp de gândire şi trebuie să daţi un raspus, să se ştie ce trebuie făcut în continuare într-o relaţie de afaceri, sau de cuplu.

VĂRSĂTOR
Se pare că sunt nişte probleme de sănătate pe care nu le mai puteţi trece cu vederea şi o să ajungeţi la medic să vă dea un tratament. O să organizaţi în aşa fel timpul liber încât să vă puteţi duce pe la evenimentele care v-ar aduce un plus de bunădispoziţie şi v-ar hrăni şi cu idei de tot felul.

PEŞTI
Poate puneţi la cale o excursie la sfârşit de săptămână, poate daţi o fugă într-o ţară în care e posibil să v-aştepte cineva cu tot dragul. Se poate să-ncepeti un parteneriat de afaceri cu o firmă străină şi să vă placă munca respectivă, iar banii să vă răsplătească frumos, eforturile.

BERBEC
O să luaţi nişte bani pe care trebuia să-i încasaţi mai demult şi o să-i ţineţi pentru ieşirile în lume, de buzunar. Poate va convinge cineva apropiat să vă mutaţi, să alegeţi o locuinţă mai spaţioasă, poate şi pentru că se va naşte un copil în familia voastră şi vreţi o cameră a copilului.

TAUR
Se va regla din mers relaţia cu partenerul de cuplu şi puteţi ajunge la căsătorie. O să fie ceva tevatură până să vă vedeţi cu toate actele semnate la dosar şi să vă puteţi angaja undeva sau să vindeţi, să cumpăraţi o proprietate.

GEMENI
Se poate să ajungeţi abia în vara asta acolo unde v-aţi propus acum vreo doi ani şi o să vă bucuraţi de suportul unor prieteni de încredere. Poate va fi nevoie de o abordare mai serioasă, ca să obţineţi ce v-aţi propus de la şefi, o învoire, un surplus salarial, o maşină de serviciu şi multe altele.

Horoscop 26 iunie 2018. Câștiguri materiale pentru mai multe zodii în această zi
Horoscop 26 iunie 2018. Câștiguri materiale pentru mai multe zodii în această zi
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Chef Cirtu si chef Mehrzad, burgeri pentru Maruta

11:36
LA MARUTA
Ansamblul "Doina Bascovului" cucereste China
La Maruta, ne-am bucurat de un spectacol de muzica populara alaturi de Ansamblul Doina Bascovului

13:43
VORBESTE LUMEA
VERDICT Dana Budeanu 15 octombrie
Verdict Dana Budeanu

23:10
VORBESTE LUMEA
Lora, insarcinată și maritată?
Vorbește Lumea prin "sat" ca Lora s-ar fi căsătorit în secret. De asemenea, s-au auzit numeroase zvonuri precum că artista ar fi însărcinată. Ce a declarat Lora în legătură cu aceste bârfe?

11:31
VORBESTE LUMEA
Ei au descoperit "Secretul Fericii". Vlad Zamfirescu și Irina Velcescu vorbesc despre noul proiect cinematografic
Actorul Vlad Zamfirescu a pus bazele unui nou proiect care promite a fi de succes. "Secretul Fericirii" este filmul care va avea premiera pe 19 octombrie

08:01
VORBESTE LUMEA
Lidia Buble, schimbare radicală de look
Este frumoasă, cunoscută și o artistă care evolueaza constant. Însă nu este suficient, Lidia Buble este într-o continuă schimbare.

01:50
VORBESTE LUMEA
Petrecere tematică pentru fiul Claudiei Pavel
Claudia Pavel s-a întors recent dintr-o vacanță la Disneyland pe care a petrecut-o alături de fiul său. Acasă, artista i-a organizat o super petrecere cu tematica "Minecraft". S-au distrat, au dansat si au petrecut momente frumoase în familie

18:00
VOCEA ROMANIEI
Andra poate să se exprime doar prin fapte

00:39
VOCEA ROMANIEI
Alături de concurentă, Irina interpretează piesa ce unge pe suflet...

01:35
VOCEA ROMANIEI
Smiley lucrează... discret?!

01:40
Horoscop
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic
Horoscop 8 octombrie 2018. Zodia care primeşte mai mulţi bani
Horoscop 7 octombrie 2018. Zodia care trebuie să facă cheltuieli importante
Horoscop 6 octombrie 2018. Zodia care primeşte o invitaţie extrem de avantajoasă
Horoscop 5 octombrie 2018. Schimbări majore în carieră pentru nativii acestei zodii
Horoscop 4 octombrie 2018. Probleme în relația de cuplu pentru nativii acestei zodii