Horoscop 29 iunie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din zodia Berbec

×
Codul embed a fost copiat

Putem înţelege mai multe lucruri după ce-o să aflăm adevărul din spatele unor situaţii şi-o să ne schimbăm atitudinea față de nişte oameni pe care i-om fi judecat greşit.

Vibraţia zilei este 11 şi o să dăm dovadă de înţelepciune.

RAC: Întâlnire cu cineva care vrea să cimentaţi o relaţie şi să se bazeze pe sinceritate, asta e condiţia de bază. Se pare c-aveţi o rezervă de bani la care puteţi apela în caz de urgenţă - că vă cheamă cineva la o masă festivă în alt colţ de ţară - şi nu vreţi să rataţi momentul.

LEU: Apare cineva care vrea să fiţi împreună, să faceţi că relaţia voastră de cuplu să meargă bine, să vă completaţi frumos. E bine să vă-narmați cu răbdare, dacă vreţi să obţineţi ceva de la şefi, să vă pliaţi pe cerinţele momentului ca să obţineţi ce v-aţi propus, măcar mai târziu, decât deloc.

FECIOARĂ: E momentul să alocaţi o sumă de bani şi timp sănătăţii, să vă-ngrijiți pentru că unele aspecte nu se rezolvă de la sine. Se pot schimba multe în sfera partenerială, de afaceri, poate găsiţi noi asociaţi şi o să puneţi la bătaie toate resursele interioare ca să vă atingeţi obiectivele.

Citește și
horoscop
Horoscop 27 iunie 2018. Zodia care ia azi decizii ce-i pot afecta relația
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

BALANŢĂ: Se pare c-o să câştigaţi mai mulţi bani, poate alegeţi o colaborare dacă nu cumva o să vă schimbaţi serviciul. Aţi putea lua bilete de transport, cazare, să vă duceţi în vacanţă, să vă deconectaţi, c-aveţi nevoie de un respiro prelungit, şi să fiţi alături de ai voştri.

SCORPION: E posibil să-ncepeți proiecte noi, dar şi să faceţi performanţă, pentru că e anul vostru special. Un mesaj, un semn de viaţă de la cineva care vă împărtăşeşte iubirea şi o să faceţi tot posibilul să scurtaţi distanţele, să fiţi împreună.

SĂGETĂTOR: Aţi putea prelungi un contract şi să vă extindeţi afacerea, ca să câştigaţi mai mulţi bani de-aici încolo, pentru că se poate. Aţi putea semna un contract de proprietate şi să vă mutaţi, să cheltuiţi bani cu reamenajarea şi cu restul lucrurilor care ţin şi de estetică şi de confort.

CAPRICORN: Poate vine cineva după o lungă absenţă şi puteţi spera la o revenire la vremurile bune în care aţi fost fericiţi. Vă pot intra mai mulţi bani în cont poate pentru că vindeţi casa, o maşină, şi-o să vă luaţi o casă şi mai mare, vă asiguraţi şi banii de concediu.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă faceţi noi prieteni şi să ieşiţi mai des cu grupul de prieteni, chiar şi să faceţi acte caritabile, în stilul vostru. Se poate să primiţi un accept, o autorizaţie de construcţie, sau ca să vă mutaţi de pe un post pe altul, se crează, o să vedeţi, un culoar favorabil.

PEŞTI: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă fascineze şi numai timpul o să vă spună dacă e pentru voi, sau nu, că la-nceput e frumos. O s-aveţi parte de o serie de mici câştiguri la serviciu, se poate chiar, să aflaţi de un loc de muncă mai bine plătit şi să vă-ncânte ideea!

BERBEC: O să onoraţi invitaţia la un eveniment la care veţi întâlni oameni care or să vă inspire, de la care veţi împrumuta idei, strategii. O să dispuneţi de nişte bani, poate primiţi ceva în plus la salariu şi o să puteţi cumpăra ceva pentru casa, ori poate o să plecaţi într-un city break, team building.

TAUR: În orice moment poate să apară cineva alături de care o să vă continuaţi drumul în viaţă şi să fie cu bucurie. Vă pregătiţi de plecare, chiar şi cu treaba, dar tot o să vă şi distraţi, faceţi plajă, baie în mare sau la piscină, o să ştiţi cum să vă relaxaţi.

GEMENI: În drumurile voastre puteţi întâlni pe cineva care să vă completeze şi să vă fie şi sprijin - e de încercat o relaţie. Aveţi chef de plimbare, prietenii va invita peste tot şi o să aveţi de ales cu cine plecaţi, unde şi cât staţi pe-acolo ca să vă şi priască.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 28 iunie 2018. Nativii din zodia Leu vor primi foarte mulți bani
Horoscop 28 iunie 2018. Nativii din zodia Leu vor primi foarte mulți bani

E un tumult pe care e bine să-l drenăm cu mare grijă să nu stricăm un echilibru şi-aşa precar, poate, şi o să ne punem la adăpost în felul ăsta.

Horoscop 27 iunie 2018. Zodia care ia azi decizii ce-i pot afecta relația
Horoscop 27 iunie 2018. Zodia care ia azi decizii ce-i pot afecta relația

Horoscop 27 iunie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să primim, în sfârşit, răspunsuri la întrebările ori cererile pe care le-am înaintat unor factori de decizie şi o să ştim încotro să ne-ndreptăm şi ce să facem ca să ne meargă şi mai bine.

Horoscop 26 iunie 2018. Câștiguri materiale pentru mai multe zodii în această zi
Horoscop 26 iunie 2018. Câștiguri materiale pentru mai multe zodii în această zi

E bine să fim flexibili pentru că apar situaţii care ne pot deturna de la traseul iniţial şi o să avem mai multe variante din care să alegem una.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.