Horoscop 3 ianuarie 2018. Zodia care își va schimba locul de muncă

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 03 Ianuarie 2018 08:02
Categorie: Horoscop

Pornim cu dreptul plini de speranţe că noul an o să ne-aducă ce ne-am propus şi o să ne canalizăm toate energiile în acele obiective, că doar n-o să aşteptăm să ne pice, aşa, pur şi simplu din cer totul.

Vibraţia zilei este 3 şi e bine să verbalizam ce gândim şi ce simţim.

CAPRICORN: Începeţi în forţă anul, cerul tine cu voi, o s-aveţi parte de realizări, de stabilitate, poate aveţi planuri mari, să vă căsătoriţi anul acesta, s-aveţi copii, să vă luaţi casă.

Vă bate gândul să vă asociaţi cu nişte oameni care au un proiect care promite să v-aducă mulţi bani şi pe o perioadă mai lungă de timp.

VĂRSĂTOR: Apare cineva care a vrut să fie cu voi de sărbători, dar au intervenit tot felul de lucruri şi n-a putut, acum însă s-o fi ivit o posibilitate şi n-a ratat-o.

Se poate să vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi o să fiţi receptivi la preferinţele partenerului, să ţineţi cont de ce-i place şi de ce nu.

Horoscop 30 decembrie 2017. Zodia care va câștiga un premiu sau o excursie

PEŞTI: O problemă de sănătate se va rezolva uşor dacă o să vă duceţi la doctor şi o să luaţi şi tratamentul pe care vi-l recomandă, altminteri se poate croniciza ce-aveţi voi acolo.

Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru, iar unii dintre voi v-apucaţi de studii, să vă specializaţi într-un domeniu de care vă simţiţi atraşi.

BERBEC: Se va găsi o modalitate convenabilă de a vi se mulţumi pentru ce aţi muncit în ultima vreme, poate vi se dau bani, nişte obiecte care să vă fie de mare folos.

O să vreţi să cumpăraţi ceva cu banii pe care i-aţi strâns şi poate daţi de nişte reduceri şi profitaţi de ocazie, vă luaţi mai ieftin obiectul respectiv.

TAUR: O să fiţi convocaţi la o discuţie, poate e o negociere ori un interviu de angajare sau intraţi în audienţă la şefi, să le cereţi ceva la care ştiţi c-aveţi şanse.

Aţi putea pleca în străinătate sau să faceţi naveta, oricum, o să tot faceţi nişte drumuri ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu.

GEMENI: Vi se pot semna acele acte pe care le-aţi dus la avizat din decembrie şi o să primiţi acceptul la un alt serviciu, sau în alt departament, la altă şcoală, sau ca să vă mutaţi la alt domiciliu.

O să vedeţi că nu v-a uitat acea persoană pe care v-o doreaţi în viaţa voastră şi o să ieşiţi mai des de-acum înainte ca să vă cunoaşteţi şi mai bine.

RAC: O să interacţionaţi cu diverse persoane în perioada asta şi se vor lega şi prietenii şi relaţii de afaceri care să fie trainice, aşa cum vă plac vouă, c-aşa sunteţi obişnuiţi.

Poate veţi descoperi o nouă strategie în afaceri şi care să v-aducă beneficiile la care visaţi de multă vreme - e momentul vostru.

LEU: Se pare că nu eraţi pregătiţi pentru un volum mai mare de muncă la serviciu, dar dacă vor fi şi bani pe măsură o să fie bine, o să vă implicaţi serios, pentru că aveţi o motivaţie.

Se conturează ideea unei colaborări care v-ar aduce prestigiu şi v-ar asigura venituri constante nu numai anul ăsta ci şi în continuare.

FECIOARĂ: Relația de suflet poate avansa, poate vă cumpărați o casă sau vă mutati împreună. Dac-aveti deja locuința, e un progres.

O să puteţi valorifica nişte obiecte la care aţi lucrat în timpul liber, poate e un hobby şi aţi dat de nişte oameni interesaţi de munca voastră şi vă bucuraţi de apreciere.

BALANŢĂ: Se pare că n-aţi terminat cu mobilatul casei, faceţi nişte schimbări, o reamenajare şi o să cheltuiţi o sumă importantă, pe care se presupune c-o aveţi, deja, în cont.

Poate aţi luat o decizie referitoare la maşina pe care vreţi s-o reparaţi, s-o vindeţi, să vă luaţi altă nouă.

SCORPION: Provocări, de unde vă aşteptaţi cel mai puţin - se vine cu o ofertă de lucru, poate fi şi din străinătate, poate veţi lua parte la un concurs, candidaţi pentru o funcţie, un titlu.

O să lucraţi în alt colectiv, ori poate se măreşte grupul din care faceţi parte la serviciu, sau în particular.

SĂGETĂTOR: Pare să fie o zi bănoasă, ori poate se rezolvă pe hârtie, şi luaţi banii după ce actele fac rondul de onoare prin diferitele departamente pan-ajung la voi.

Vi se aprobă o cerere, să plecaţi undeva, chiar şi cu serviciul, să daţi vreun examen, să începeţi lucruri noi şi incitante.

Horoscop 31 decembrie 2017. Zodia care va fi cerută în căsătorie în noaptea de Revelion

Horoscop 31 decembrie 2017. Zodia care va fi cerută în căsătorie în noaptea de Revelion

Horoscop

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie

Horoscop 11 aprilie 2018. Zodia care astăzi are noroc la bani