Horoscop 29 decembrie 2017. Zodia care și-ar putea schimba locul de muncă

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 29 Decembrie 2017 07:43
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, dar unele veşti poate că n-or să ne pice tocmai bine. Vom găsi însă o vorbă bună să îndreptăm o situaţie.

Vibraţia zilei este 11 şi sufletul vostru vibrează la gândul c-o să fim alături de omul pe care-l iubim.

CAPRICORN: Aţi putea pleca de astăzi spre destinaţia de vacanţă unde veţi petrece câteva zile înainte de Anul Nou şi veţi mai rămâne şi după - la schi, la săniuş.

VĂRSĂTOR: E posibil să luaţi parte la o manifestare culturală, sunteţi implicaţi în pregătiri şi o să vă faceţi şi noi prietenii pe-acolo, dacă nu cumva vor fi viitori parteneri de afaceri.

PEŞTI: Vă conversaţi cu prietenii din altă ţară, din străinătate, ca să va-ntelegeti asupra locului de-ntâlnire: la voi sau la ei, ca să petreceţi Revelionul.

Horoscop 27 decembrie 2017: Zodia care va primi un cadou neașteptat

BERBEC: Voi, ca de obicei, simţiţi nevoia de un pic de adrenalină şi o să vă implicaţi în diverse activităţi care să vă ridice moralul, şi să fiţi creativi, inspiraţi şi model pentru cei din jur.

TAUR: Se poate să luaţi nişte bani care să vă permită să cumpăraţi acele delicatese care să vă facă să trăiţi un extaz culinar, aşa cum vă place vouă.

GEMENI: O să aflaţi noutăţi legate de persoană de care sunteţi fascinaţi şi o să vi se spună dacă veţi fi împreună de Revelion, sau cu altă ocazie.

RAC: Întrevedere cu cineva care insistă să luaţi în serios o ofertă de lucru, din ianuarie încolo, şi o să vă mai gândiţi până pe 3, când vă duceţi la serviciu.

LEU: Poate găsiţi vreo piesă de mobilier sau vreun obiect electrocasnic la reduceri şi o să le luaţi ca să-i faceţi fericiţi pe ai voştri, pentru că v-au spus mai demult că şi le dorec.

FECIOARĂ: Poate faceţi o evaluare rapidă a banilor din cont să ştiţi pentru câte zile v-ajung, ca să plecaţi în vizită la rude, la prieteni, sau să staţi la un hotel.

BALANŢĂ: O invitaţie la cafea să vedeţi în ce ape se mai scalda relaţia voastră şi să va-ntelegeti asupra programului de Revelion - plecaţi pe undeva, sau nu.

SCORPION: Există o comunicare afectivă care vă scuteşte de exprimarea în cuvinte, care de cele mai multe ori a dat greş - acum o să-i transmiteţi partenerului exact se simţiţi.

SĂGETĂTOR: Se rezolva o situaţie complicată şi o să vă eliberaţi de toată povară care atârna pe umerii voştri, şi o să aveţi un statut bine conturat.

Horoscop 28 decembrie 2017. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 28 decembrie 2017. Zodia care va primi o sumă de bani

horoscop

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop

Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie

Horoscop 11 aprilie 2018. Zodia care astăzi are noroc la bani

Horoscop 10 aprilie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani