Horoscop 31 decembrie 2017. Zodia care va fi cerută în căsătorie în noaptea de Revelion

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 31 Decembrie 2017 09:18
Categorie: Horoscop

Starea voastră de spirit ar fi minunat să fie una foarte bună ca să vină lucrurile frumoase la noi, oamenii de care-avem nevoie şi să fim pe un plin energetic atunci când o să păşim în noul an.

Vibraţia zilei este 4 şi să nu uităm să ne dorim sabilitate pentru anul care vine.

CAPRICORN: Se pot întâmpla lucruri foarte importante pentru voi în noaptea asta şi să aibă loc o cerere în căsătorie sau să vi se facă un cadou fosrte costisitor o casă, o maşină.

VĂRSĂTOR: Întâlnire cu cineva care vă datorează un răspuns şi o să fie pe sufletul vostru comunicarea cu această persoană, care-o să vă ţină companie şi şi în următoarele zile.

PEŞTI: O să vă descurcaţi cu banii să luaţi ce vă mai trebuie pentru masa festivă de-acasă, dar aţi putea apela şi la rezerve dacă vreţi să vă duceţi la restaurant, într-un club să vă distraţi.

Horoscop 29 decembrie 2017. Zodia care și-ar putea schimba locul de muncă

BERBEC: Veţi alege un loc inedit anul acesta, poate şi pentru că veţi fi în compania unor oameni pe care abia i-aţi cunoscut şi o să mergeţi pe mâna lor cu alegerea locului.

TAUR: Până-n ultima clipă o să tot faceţi cumpărături, chit că trimiteţi pe ai voştri şi voi o să vă ocupaţi de pregătiri selecte, şi o să daţi dovadă de o mare eleganță.

GEMENI: Or să vă ia prin surprindere atât veştile, cât şi oamenii care se pot autoinvita şi voi chiar să vreţi să vină, dacă veţi petrece Revelionul acasă, vor fi vizite inopinante.

RAC: Sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme şi abia acum or să se-ntâmple, prin bunăvoinţa cuiva care îşi doreşte să vă facă o bucurie, o surpriză - să vă invite undeva, de exemplu.

LEU: Poate va fi un motiv special să petreceţi revelionul acasă, o aniversare a cuiva dintre ai voştri sau un anunţ de căsătorie, că se va naşte un copil în familia voastră.

FECIOARĂ: O să apară şi acel cineva care o să vă readucă zâmbetul pe buze şi viaţa voastră sentimentală se poate repara într-un astfel de moment de sărbătoare, la trecerea în noul an.

BALANŢA: Se poate să v-aştepte un cadou - surpriză, ceva cu care să vă cucerească omul iubit, iar pentru unii dintre voi poate fi începutul unei poveşti de dragoste.

SCORPION: Aţi putea pleca în orice clipă spre o staţiune de agrement şi să vă lăsaţi purtaţi de spiritul de aventură, pentru că vreţi distracţie, nu monotonie.

SĂGETĂTOR: Păreţi fresh, chiar dacă v-o fi ajuns oboseala, dar starea interioară e animată de prezenţa cuiva care a făcut eforturi să ajungă la voi în noaptea asta.

Horoscop 30 decembrie 2017. Zodia care va câștiga un premiu sau o excursie

Horoscop 30 decembrie 2017. Zodia care va câștiga un premiu sau o excursie

horoscop

Horoscop 23 aprilie 2018. Zi bună în afaceri pentru balanțe. E timpul să cereți o primă

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie