Horoscop 3 decembrie 2017. Zodia care se poate căsători

×
Codul embed a fost copiat

E o efervescentă care o să ne cuprindă pe toţi şi o să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de gesturile de simpatie, de dragoste ale celor care contează pentru noi

Vibraţia zilei este 3 şi o să facem mai mult decât să comunicăm, să ne şi înţelegem.

SĂGETĂTOR: Apar oameni noi în viaţa voastră şi o să ieşiţi mai des la evenimente festive, o să deveniţi şi mai vizibili în societate. Întâlniri şi aşteptate şi neprevăzute, sunt oameni care sunt nerăbdători să vă revadă şi o să vă faceţi timp să vă vedeţi cu toată lumea.

CAPRICORN: O chestiune de suflet vă tulbură liniştea şi o să se ivească ocazia ideală să vorbiţi cu persoana care va intrigă. Poate-i strângeţi pe toţi ai voştri să vă bucuraţi de lucrurile noi şi bune din viaţa voastră şi să puneţi la cale o megapretrecere de Crăciun sau de Revelion.

VĂRSĂTOR: Poate petreceţi întreaga zi departe de casă, unde-oti fi plecat de joi, vineri, şi o să vă simţiţi recompensaţi de atmosfera de grup. Se pare c-aţi plănuit demult o ieşire la cafea, în doi şi găsiţi un pretext, un târg de sezon, un film ori altceva drăguţ ca să se anime frumos, relaţia.

Citește și
Horoscop
Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

PEŞTI: Se poate să-i luaţi cuiva un cadou de nuntă sau de casă nouă şi să vă şi duceţi la party, şi-o să vă distraţi, mai mult ca sigur. E cineva căruia-i pasă de voi şi o să vă invite la masă, poarte are şi un cadou pentru voi, să vă bucuraţi de faptul că sunteţi înconjuraţi cu atenţie şi delicateţe.

BERBEC: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi trup şi suflet alături de voi şi chiar o să vă cucerească persoana respectivă. Poate v-aşteaptă cineva în alt colţ de ţară sau chiar de lume şi o să puteţi da o fugă şi să vă-ntoarceţi până la noapte sau oţi mai avea câteva zile în plus de vacanţă.

TAUR: Un telefon, un mesaj, ceva o să vă răscolească sufleteşte şi poate veţi lua o decizie care să v-ajute să vă refaceţi viaţa de cuplu. Se pare c-o să primiţi nişte daruri, o să revedeţi oameni care înseamnă mult pentru voi şi o s-ajungeţi la alt nivel de înţelegere cu aceste persoane, veţi crea noi punţi de legătură.

GEMENI: Un semn de dragoste din partea cuiva care aşteaptă demult să fie luat în seamă şi viaţa voastră sentimentală se poate schimba în bine. O invitaţie la masă, poate ieşiţi la plimbare după, să luaţi aer, să vă faceţi nişte confidenţe, pare să fie o zi plăcută pe care o veţi petrece în compania cuiva drag.

RAC: Se reuneşte întreg familionul pentru un moment festiv de care o să vă bucuraţi alături de unii dintre bunii voştri prieteni. Poate-o să fiţi ceva mai ponderaţi cu cheltuielile, să v-ajungă şi pentru traiul zilnic, dar să nici nu vă lipsiţi de micile plăceri pe care vi le puteţi face vouă şi alor voştri.

LEU: O să va-ntampine cineva cu o veste bună, poate are şi un cadou pentru voi, are loc o întâlnire cu largi ecouri în viaţă sentimentală. O dragoste la prima vedere şi totul o să decurgă frumos şi va evolua spre o relaţie statornică, dacă se va dovedi că aveţi suficient de multe lucruri în comun.

FECIOARĂ: O ieşire în doi ar scoate la iveală nişte sentimente pe care le-aţi ţinut la secret şi o să puteţi vorbi despre ele acum, să vă faceţi înţeleşi. E o petrecere de la care n-aţi vrea să lipsiţi, e cineva de suflet care serbează ceva, da o masă festivă, se fac anunţuri de logodnă, de căsătorie.

BALANŢĂ: O să primiţi un cadou şi cu şi fără un motiv anume - poate va scoate cineva la un restaurant, la un spectacol. Se poate să luaţi o decizie spontană, să vă mutaţi împreună cu fiinţa iubită, să va-ntemeiati o familie, pentru că n-aţi vrea s-o pierdeţi, să nu se răzgândească.

SCORPION: Se poate să vă caute cineva despre care credeaţi că v-a uitat, că-i sunteţi indiferenţi, dar când o să fiţi faţă-n faţă o să vedeţi că nu-i deloc aşa. Poate scoateţi din banii de la puşculiţa să vă duceţi cu ai voştri la distracţie pe undeva, să vă bucuraţi şi de anturajul care va fi pe lungimea voastră de undă, chiar dacă mai zgomotoşi.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani

Sunt lucruri sensibile pe care le putem rezolva de multă vreme, dar n-om fi avut curaj, n-am considerat că e momentul sau că n-o să fim înţeleşi. Acum ne putem încumeta la aşa ceva.

Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi
Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi

E un prilej special să lăsăm deoparte stările negative şi să construim frumos o relaţie, să reparăm o căsnicie, o prietenie, ca să nu ne pară rău că n-am făcut-o.

Horoscop 29 noiembrie 2017. Zodia care va primi bani și cine va fi promovat la locul de muncă
Horoscop 29 noiembrie 2017. Zodia care va primi bani și cine va fi promovat la locul de muncă

Horoscop 29 noiembrie, prezentat de Neti Sandu. Avem energie, entuziasm, şi o să ne descurcăm frumos, chiar dacă vom întâmpina dificultați şi lucrurile n-or să ne iasă din primul foc, e de insistat.

Horoscop 28 noiembrie 2017. Zodia pentru care azi se prefigurează un câștig financiar
Horoscop 28 noiembrie 2017. Zodia pentru care azi se prefigurează un câștig financiar

Horoscop 28 noiembrie. Multe lucruri pe care le-așteptăm cu sufletul la gură se pot rezolva până la sfârșitul zilei și să-ncheiem niște capitole care ne-au dat multă bătaie de cap.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.