Horoscop 3 decembrie 2017. Zodia care se poate căsători

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2017 08:08
Categorie: Horoscop

E o efervescentă care o să ne cuprindă pe toţi şi o să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de gesturile de simpatie, de dragoste ale celor care contează pentru noi

Vibraţia zilei este 3 şi o să facem mai mult decât să comunicăm, să ne şi înţelegem.

SĂGETĂTOR: Apar oameni noi în viaţa voastră şi o să ieşiţi mai des la evenimente festive, o să deveniţi şi mai vizibili în societate. Întâlniri şi aşteptate şi neprevăzute, sunt oameni care sunt nerăbdători să vă revadă şi o să vă faceţi timp să vă vedeţi cu toată lumea.

CAPRICORN: O chestiune de suflet vă tulbură liniştea şi o să se ivească ocazia ideală să vorbiţi cu persoana care va intrigă. Poate-i strângeţi pe toţi ai voştri să vă bucuraţi de lucrurile noi şi bune din viaţa voastră şi să puneţi la cale o megapretrecere de Crăciun sau de Revelion.

VĂRSĂTOR: Poate petreceţi întreaga zi departe de casă, unde-oti fi plecat de joi, vineri, şi o să vă simţiţi recompensaţi de atmosfera de grup. Se pare c-aţi plănuit demult o ieşire la cafea, în doi şi găsiţi un pretext, un târg de sezon, un film ori altceva drăguţ ca să se anime frumos, relaţia.

PEŞTI: Se poate să-i luaţi cuiva un cadou de nuntă sau de casă nouă şi să vă şi duceţi la party, şi-o să vă distraţi, mai mult ca sigur. E cineva căruia-i pasă de voi şi o să vă invite la masă, poarte are şi un cadou pentru voi, să vă bucuraţi de faptul că sunteţi înconjuraţi cu atenţie şi delicateţe.

BERBEC: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi trup şi suflet alături de voi şi chiar o să vă cucerească persoana respectivă. Poate v-aşteaptă cineva în alt colţ de ţară sau chiar de lume şi o să puteţi da o fugă şi să vă-ntoarceţi până la noapte sau oţi mai avea câteva zile în plus de vacanţă.

TAUR: Un telefon, un mesaj, ceva o să vă răscolească sufleteşte şi poate veţi lua o decizie care să v-ajute să vă refaceţi viaţa de cuplu. Se pare c-o să primiţi nişte daruri, o să revedeţi oameni care înseamnă mult pentru voi şi o s-ajungeţi la alt nivel de înţelegere cu aceste persoane, veţi crea noi punţi de legătură.

GEMENI: Un semn de dragoste din partea cuiva care aşteaptă demult să fie luat în seamă şi viaţa voastră sentimentală se poate schimba în bine. O invitaţie la masă, poate ieşiţi la plimbare după, să luaţi aer, să vă faceţi nişte confidenţe, pare să fie o zi plăcută pe care o veţi petrece în compania cuiva drag.

RAC: Se reuneşte întreg familionul pentru un moment festiv de care o să vă bucuraţi alături de unii dintre bunii voştri prieteni. Poate-o să fiţi ceva mai ponderaţi cu cheltuielile, să v-ajungă şi pentru traiul zilnic, dar să nici nu vă lipsiţi de micile plăceri pe care vi le puteţi face vouă şi alor voştri.

LEU: O să va-ntampine cineva cu o veste bună, poate are şi un cadou pentru voi, are loc o întâlnire cu largi ecouri în viaţă sentimentală. O dragoste la prima vedere şi totul o să decurgă frumos şi va evolua spre o relaţie statornică, dacă se va dovedi că aveţi suficient de multe lucruri în comun.

FECIOARĂ: O ieşire în doi ar scoate la iveală nişte sentimente pe care le-aţi ţinut la secret şi o să puteţi vorbi despre ele acum, să vă faceţi înţeleşi. E o petrecere de la care n-aţi vrea să lipsiţi, e cineva de suflet care serbează ceva, da o masă festivă, se fac anunţuri de logodnă, de căsătorie.

BALANŢĂ: O să primiţi un cadou şi cu şi fără un motiv anume - poate va scoate cineva la un restaurant, la un spectacol. Se poate să luaţi o decizie spontană, să vă mutaţi împreună cu fiinţa iubită, să va-ntemeiati o familie, pentru că n-aţi vrea s-o pierdeţi, să nu se răzgândească.

SCORPION: Se poate să vă caute cineva despre care credeaţi că v-a uitat, că-i sunteţi indiferenţi, dar când o să fiţi faţă-n faţă o să vedeţi că nu-i deloc aşa. Poate scoateţi din banii de la puşculiţa să vă duceţi cu ai voştri la distracţie pe undeva, să vă bucuraţi şi de anturajul care va fi pe lungimea voastră de undă, chiar dacă mai zgomotoşi.

Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
horoscop
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos
Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie