Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 02 Decembrie 2017 07:31
Categorie: Horoscop

Sunt lucruri sensibile pe care le putem rezolva de multă vreme, dar n-om fi avut curaj, n-am considerat că e momentul sau că n-o să fim înţeleşi. Acum ne putem încumeta la aşa ceva.

Vibraţia zilei este 2 o să facem o echipă cu omul în care-avem cea mai mare încredere.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

SĂGETĂTOR: O să ieşiţi la masă cu prietenii, să vă sărbătoriţi sau e ziua altcuiva de naştere un Andrei, de zilele trecute, o Andreea. Vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea cunoscuţilor şi necunoscuților, poate vă faceţi o apariţie în public, pe scenă, aveţi ceva de spus, de transmis un mesaj.

CAPRICORN: O invitaţie la plimbare, poate vă duceţi la un eveniment festiv care să vă repună în relaţie cu oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult. Se pare c-o să ocazionaţi o întâlnire şi veţi avea prilejul să-i faceţi o mărturisire fiinţei iubite şi aşteptaţi şi de la ea un răspuns, să vă-mpărtășească sentimentele-vedem.

VĂRSĂTOR: Poate faceţi rodajul maşinii dacă v-aţi luat una nouă sau poate-ati scos-o de la reparat şi daţi o raită prin împrejurimi. E posibil să se-anunţe nişte musafiri, poate vin chiar de la drum lung şi o să rămâneţi pe-acasă numai dacă or să fie obosiţi, altminteri o să daţi o raită prin oraş, cu toţii.

PEŞTI: Se poate să cheltuiţi nişte bani în plus faţă de cât v-aţi propus, dar apar situaţii neprevăzute şi o să tot scoateţi bani din buzunar. Vă invită cineva la un târg, o expoziţie, un concert, sunt manifestări speciale, pe care o să le treceţi şi voi în revistă şi o să vă prindă bine, sufleteşte.

BERBEC: Cineva pe care voiaţi de mult să-l întâlniţi apare, în sfârşit, şi o să vedeţi dacă există chimie între voi sau nu. O să vă faceţi curaj să daţi cărţile pe fată în relaţia cu partenerul de cuplu, poate vă aflaţi la început de drum şi vreţi să ştiţi dacă aţi făcut alegerea potrivită.

TAUR: Poate-i chemaţi pe nişte prieteni în vizită, să staţi la taclale, să vă şi odihniţi dacă aţi avut o săptămână mai grea. O stare de bine, poate pentru c-o să vă-ntâlniţi cu cineva de care vă e dor şi o să vă armonizaţi frumos, ca şi acelei persoane i-aţi lipsit şi înseamnă c-aveţi ce căuta împreună.

GEMENI: Se anunţă o petrecere cu fast, poate vă duceţi la o cununie religioasă, un botez, şi o să fie o mare încărcătură emoţională. O să faceţi cunoştinţă pe la reuniunile mondene pe unde-o să vă duceţi cu cineva care vi se va lipi de suflet şi puteţi ajunge şi la căsătorie, cam peste un an, aşa.

RAC: Poate le faceţi o vizita unor persoane care-or fi lipsite de ajutor, bolnave, sau va invita la masă, la o cafea şi vă duceţi. Poate pregătiţi o masă mare în familie, faceţi voi cumva să vă-ntâlniţi cu rudele de toate gradele, mai ales dacă puneţi la cale o nuntă, sau un botez, chiar şi după sărbători

LEU: E posibil să fiţi atraşi de cineva pe care-l veţi întâlni în grupul cu care veţi ieşi la o petrecere sau doar în plimbare. Voi sunteţi pe picior de plecare şi o să faceţi rondul de onoare la rudele şi prietenii pe care-i veţi întâlni pe traseu, depinde şi de ruta pe care veţi merge.

FECIOARĂ: Poate e ziua cuiva de naştere şi dacă nu v-aţi făcut, deja, alt program vă duceţi ca să-l felicitaţi pe om. Păreţi dornici de musafiri, poate şi pentru c-aţi pregătit ceva specialităţi de sezon şi o să vă simţiţi perfect în calitate de gazde primitoare.

BALANŢĂ: Se poate să mergeţi şi voi cu copiii într-o excursie, sau să-i trimiteţi cu şcoala, cu grădiniţă într-o plimbare sau în parcul de distracţii. Se strânge familionul, să fiţi împreună, să vă puteţi bucura de veştile bune, de succesele din ultima vreme şi o să vă-ncărcați frumos bateriile.

SCORPION: E ceva pe care-l aveţi pe suflet şi vă puteţi destăinui cuiva ca să puteţi merge mai departe cu fruntea sus, eliberaţi de orice povară. E posibil să recuperaţi, prin cine ştie ce împrejurare nişte bani şi să aveţi de-o ieşire în oraş la restaurant, la o cafea, să vizionaţi un film sau să vă luaţi bilete la teatru.

Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi
Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani