Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 02 Decembrie 2017 07:31
Categorie: Horoscop

Sunt lucruri sensibile pe care le putem rezolva de multă vreme, dar n-om fi avut curaj, n-am considerat că e momentul sau că n-o să fim înţeleşi. Acum ne putem încumeta la aşa ceva.

Vibraţia zilei este 2 o să facem o echipă cu omul în care-avem cea mai mare încredere.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

SĂGETĂTOR: O să ieşiţi la masă cu prietenii, să vă sărbătoriţi sau e ziua altcuiva de naştere un Andrei, de zilele trecute, o Andreea. Vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea cunoscuţilor şi necunoscuților, poate vă faceţi o apariţie în public, pe scenă, aveţi ceva de spus, de transmis un mesaj.

CAPRICORN: O invitaţie la plimbare, poate vă duceţi la un eveniment festiv care să vă repună în relaţie cu oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult. Se pare c-o să ocazionaţi o întâlnire şi veţi avea prilejul să-i faceţi o mărturisire fiinţei iubite şi aşteptaţi şi de la ea un răspuns, să vă-mpărtășească sentimentele-vedem.

VĂRSĂTOR: Poate faceţi rodajul maşinii dacă v-aţi luat una nouă sau poate-ati scos-o de la reparat şi daţi o raită prin împrejurimi. E posibil să se-anunţe nişte musafiri, poate vin chiar de la drum lung şi o să rămâneţi pe-acasă numai dacă or să fie obosiţi, altminteri o să daţi o raită prin oraş, cu toţii.

PEŞTI: Se poate să cheltuiţi nişte bani în plus faţă de cât v-aţi propus, dar apar situaţii neprevăzute şi o să tot scoateţi bani din buzunar. Vă invită cineva la un târg, o expoziţie, un concert, sunt manifestări speciale, pe care o să le treceţi şi voi în revistă şi o să vă prindă bine, sufleteşte.

BERBEC: Cineva pe care voiaţi de mult să-l întâlniţi apare, în sfârşit, şi o să vedeţi dacă există chimie între voi sau nu. O să vă faceţi curaj să daţi cărţile pe fată în relaţia cu partenerul de cuplu, poate vă aflaţi la început de drum şi vreţi să ştiţi dacă aţi făcut alegerea potrivită.

TAUR: Poate-i chemaţi pe nişte prieteni în vizită, să staţi la taclale, să vă şi odihniţi dacă aţi avut o săptămână mai grea. O stare de bine, poate pentru c-o să vă-ntâlniţi cu cineva de care vă e dor şi o să vă armonizaţi frumos, ca şi acelei persoane i-aţi lipsit şi înseamnă c-aveţi ce căuta împreună.

GEMENI: Se anunţă o petrecere cu fast, poate vă duceţi la o cununie religioasă, un botez, şi o să fie o mare încărcătură emoţională. O să faceţi cunoştinţă pe la reuniunile mondene pe unde-o să vă duceţi cu cineva care vi se va lipi de suflet şi puteţi ajunge şi la căsătorie, cam peste un an, aşa.

RAC: Poate le faceţi o vizita unor persoane care-or fi lipsite de ajutor, bolnave, sau va invita la masă, la o cafea şi vă duceţi. Poate pregătiţi o masă mare în familie, faceţi voi cumva să vă-ntâlniţi cu rudele de toate gradele, mai ales dacă puneţi la cale o nuntă, sau un botez, chiar şi după sărbători

LEU: E posibil să fiţi atraşi de cineva pe care-l veţi întâlni în grupul cu care veţi ieşi la o petrecere sau doar în plimbare. Voi sunteţi pe picior de plecare şi o să faceţi rondul de onoare la rudele şi prietenii pe care-i veţi întâlni pe traseu, depinde şi de ruta pe care veţi merge.

FECIOARĂ: Poate e ziua cuiva de naştere şi dacă nu v-aţi făcut, deja, alt program vă duceţi ca să-l felicitaţi pe om. Păreţi dornici de musafiri, poate şi pentru c-aţi pregătit ceva specialităţi de sezon şi o să vă simţiţi perfect în calitate de gazde primitoare.

BALANŢĂ: Se poate să mergeţi şi voi cu copiii într-o excursie, sau să-i trimiteţi cu şcoala, cu grădiniţă într-o plimbare sau în parcul de distracţii. Se strânge familionul, să fiţi împreună, să vă puteţi bucura de veştile bune, de succesele din ultima vreme şi o să vă-ncărcați frumos bateriile.

SCORPION: E ceva pe care-l aveţi pe suflet şi vă puteţi destăinui cuiva ca să puteţi merge mai departe cu fruntea sus, eliberaţi de orice povară. E posibil să recuperaţi, prin cine ştie ce împrejurare nişte bani şi să aveţi de-o ieşire în oraş la restaurant, la o cafea, să vizionaţi un film sau să vă luaţi bilete la teatru.

Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi
Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
horoscop
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche