Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2017 08:04
Categorie: Horoscop

E un prilej special să lăsăm deoparte stările negative şi să construim frumos o relaţie, să reparăm o căsnicie, o prietenie, ca să nu ne pară rău că n-am făcut-o.

Vibraţia zilei este 3 şi găsim noi o vorbă bună pentru cei din jurul nostru.

(SĂGETĂTOR)
O să luaţi legătura cu cineva din străinătate care v-aşteaptă într-un week-end sau de sărbători, să petreceţi câteva zile împreună. Încep să se-adune banii din colaborări şi o să-i ţineţi pe loc, mai luaţi un credit bancar şi vă luaţi o casă, o maşină, faceţi ceva important cu câştigurile

(CAPRICORN)
Se poate să primiţi o aprobare, să vă angajaţi undeva, sau să vă treziţi cu un cadou - există un element surpriză - pregătiţi-vă sufleteşte. O problemă mai veche şi pe care n-aţi putut s-o rezolvaţi, în ciuda eforturilor, revine şi i-aţi putea da de capăt până la sfârşitul zilei, să-ncheiati povestea.

(VĂRSĂTOR)
Foarte posibilă ieşire cu grupul de prieteni la o reuniune ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, sau un succes de echipă. Apar noutăţi pe mai multe planuri şi o să daţi drumul unor iniţiative, să urcaţi o treaptă în plus în carieră, pentru că abia acum e momentul pentru aşa ceva.

(PEŞTI)
Are loc vreun eveniment prin oraş şi o s-aveţi şi voi ceva de spus, de făcut, să vi se cunoască punctul de vedere. Vă parvine un răspuns din partea unei comisii şi s-ar putea să mai aveţi de luptat cu nişte argumente până să convingeţi, şi resurse aveţi, aşa că veţi avea câştig de cauză.

(BERBEC)
Va caută cineva care e interesat de voi, poate se gândeşte la o relaţie de cuplu şi dacă n-aveţi pe nimeni e posibil să vă capteze atenţia. Vă implicaţi într-o activitate care vă poate repune în lumina reflectoarelor şi să-ncepeti ceva care să vă placă şi să şi câştigaţi bani o bună bucată de vreme.

(TAUR)
Se poate să primiţi un cadou, chiar dacă nu e ziua voastră onomastică, poate să fie alt prilej sau niciunul - ci numai de drag. Puteţi câştiga un surplus financiar şi să aveţi cu ce să plecaţi pe undeva în vacanţă, să faceţi mare parte din lucrurile pe care vi le-aţi propus, ca să ieşiţi din închistare.

(GEMENI)
Se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi să aveţi din ce să câştigaţi bani, să aveţi de rate şi de facturi. O să vi se aprobe o cerere , vi se va semna un act important, poate vă angajaţi undeva, sau prelungiţi un contract pentru c-aţi fost mulţumiţi de rezultate.

(RAC)
Aţi putea găsi ceva pentru casa la un preţ bun, mai ieftin şi să vă luaţi acele lucruri pentru care nu vă ajungeau banii. Şi la voi se definitivează o situaţie legată de o angajare, de trecerea de pe un post pe altul, poate obţineţi un drept de practică, un accept, după o lungă tevatură.

(LEU)
Întâlnire cu cineva care are convingerea că aţi putea forma un cuplu, şi dacă tot exista atracţie puteţi încerca, dacă v-aţi săturat de singurătate. O să vă bucuraţi de un plus de prestigiu în cadrul grupului, poate veţi fi aleşi lideri şi o să vă faceţi auzite părerile, strategiile, oamenii or să vă urmeze sfaturile.

(FECIOARĂ)
Va scoate cineva la plimbare, poate e o chestiune de cuplu, despre care e de vorbit, ca să va-ntelegeti şi mai bine. E posibil să vă luaţi banii promişi, să vă angajaţi într-un alt proiect care să meargă de la sine, să aveţi spor şi să vi se deschidă noi perspective profesionale.

(BALANŢA)
Poate vă luaţi lucruri noi pentru casa, mai mult pentru sărbători şi o să dedicaţi mai mult timp reamenajării interioare. O să fie poate o perioadă mai încărcată şi la serviciu şi acasă, or să fie provocări la tot pasul şi o să faceţi nişte schimbări care vă pot pune pe o nouă traiectorie profesională.

(SCORPION)
O reuşită la un examen, sau într-o dispută, o să se vadă că sunteţi cei mai buni, doborâţi orice concurenţa. Poate vi se dă mâna liberă la serviciu, să vă ocupaţi de lucrurile la care vă pricepeţi cel mai bine şi să fiţi încântaţi de rezultate şi voi şi şefii.

Horoscop 29 noiembrie 2017. Zodia care va primi bani și cine va fi promovat la locul de muncă
Horoscop 29 noiembrie 2017. Zodia care va primi bani și cine va fi promovat la locul de muncă
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
horoscop
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche