Horoscop 30 noiembrie 2017. Taurii pot primi un cadou din partea unei persoane dragi

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2017 08:04
Categorie: Horoscop

E un prilej special să lăsăm deoparte stările negative şi să construim frumos o relaţie, să reparăm o căsnicie, o prietenie, ca să nu ne pară rău că n-am făcut-o.

Vibraţia zilei este 3 şi găsim noi o vorbă bună pentru cei din jurul nostru.

(SĂGETĂTOR)
O să luaţi legătura cu cineva din străinătate care v-aşteaptă într-un week-end sau de sărbători, să petreceţi câteva zile împreună. Încep să se-adune banii din colaborări şi o să-i ţineţi pe loc, mai luaţi un credit bancar şi vă luaţi o casă, o maşină, faceţi ceva important cu câştigurile

(CAPRICORN)
Se poate să primiţi o aprobare, să vă angajaţi undeva, sau să vă treziţi cu un cadou - există un element surpriză - pregătiţi-vă sufleteşte. O problemă mai veche şi pe care n-aţi putut s-o rezolvaţi, în ciuda eforturilor, revine şi i-aţi putea da de capăt până la sfârşitul zilei, să-ncheiati povestea.

(VĂRSĂTOR)
Foarte posibilă ieşire cu grupul de prieteni la o reuniune ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, sau un succes de echipă. Apar noutăţi pe mai multe planuri şi o să daţi drumul unor iniţiative, să urcaţi o treaptă în plus în carieră, pentru că abia acum e momentul pentru aşa ceva.

(PEŞTI)
Are loc vreun eveniment prin oraş şi o s-aveţi şi voi ceva de spus, de făcut, să vi se cunoască punctul de vedere. Vă parvine un răspuns din partea unei comisii şi s-ar putea să mai aveţi de luptat cu nişte argumente până să convingeţi, şi resurse aveţi, aşa că veţi avea câştig de cauză.

(BERBEC)
Va caută cineva care e interesat de voi, poate se gândeşte la o relaţie de cuplu şi dacă n-aveţi pe nimeni e posibil să vă capteze atenţia. Vă implicaţi într-o activitate care vă poate repune în lumina reflectoarelor şi să-ncepeti ceva care să vă placă şi să şi câştigaţi bani o bună bucată de vreme.

(TAUR)
Se poate să primiţi un cadou, chiar dacă nu e ziua voastră onomastică, poate să fie alt prilej sau niciunul - ci numai de drag. Puteţi câştiga un surplus financiar şi să aveţi cu ce să plecaţi pe undeva în vacanţă, să faceţi mare parte din lucrurile pe care vi le-aţi propus, ca să ieşiţi din închistare.

(GEMENI)
Se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi să aveţi din ce să câştigaţi bani, să aveţi de rate şi de facturi. O să vi se aprobe o cerere , vi se va semna un act important, poate vă angajaţi undeva, sau prelungiţi un contract pentru c-aţi fost mulţumiţi de rezultate.

(RAC)
Aţi putea găsi ceva pentru casa la un preţ bun, mai ieftin şi să vă luaţi acele lucruri pentru care nu vă ajungeau banii. Şi la voi se definitivează o situaţie legată de o angajare, de trecerea de pe un post pe altul, poate obţineţi un drept de practică, un accept, după o lungă tevatură.

(LEU)
Întâlnire cu cineva care are convingerea că aţi putea forma un cuplu, şi dacă tot exista atracţie puteţi încerca, dacă v-aţi săturat de singurătate. O să vă bucuraţi de un plus de prestigiu în cadrul grupului, poate veţi fi aleşi lideri şi o să vă faceţi auzite părerile, strategiile, oamenii or să vă urmeze sfaturile.

(FECIOARĂ)
Va scoate cineva la plimbare, poate e o chestiune de cuplu, despre care e de vorbit, ca să va-ntelegeti şi mai bine. E posibil să vă luaţi banii promişi, să vă angajaţi într-un alt proiect care să meargă de la sine, să aveţi spor şi să vi se deschidă noi perspective profesionale.

(BALANŢA)
Poate vă luaţi lucruri noi pentru casa, mai mult pentru sărbători şi o să dedicaţi mai mult timp reamenajării interioare. O să fie poate o perioadă mai încărcată şi la serviciu şi acasă, or să fie provocări la tot pasul şi o să faceţi nişte schimbări care vă pot pune pe o nouă traiectorie profesională.

(SCORPION)
O reuşită la un examen, sau într-o dispută, o să se vadă că sunteţi cei mai buni, doborâţi orice concurenţa. Poate vi se dă mâna liberă la serviciu, să vă ocupaţi de lucrurile la care vă pricepeţi cel mai bine şi să fiţi încântaţi de rezultate şi voi şi şefii.

Horoscop 29 noiembrie 2017. Zodia care va primi bani și cine va fi promovat la locul de muncă
Horoscop 29 noiembrie 2017. Zodia care va primi bani și cine va fi promovat la locul de muncă
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani