Horoscop 25 martie 2018. Zodiile care vor găsi soluții la probleme mai vechi

×
Codul embed a fost copiat

O zi a sincerităţii. Ar fi minunat să facem tot ce depinde de noi să deşertăm sacul cu poveri, să spunem lucrurilor pe nume, să ne fie sufletul uşor ca fulgul, să nu mai ţineţi supărări, tot suntem în postul mare şi vrem să ne curățim de Paște.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC: Vi se poate împlini o dorinţă mai veche, să primiţi o invitaţie la la un spectacol, să vi se facă un cadou care să vă meargă la suflet.

O invitaţie la plimbare şi o să cheltuiţi nişte bani ca să vă distraţi împreună cu familia şi cu prietenii, să mai vedeţi şi alte locuri, să faceţi şi altceva decât în timpul săptămânii.

Citește și
Horoscop
Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu

TAUR: Se poate să câştigaţi nişte bani ori vreun premiu, oricât de mic şi o să contribuie la starea voastră de bine, va fi o mulţumire sufletească.

O întâlnire emoţionantă şi o să vă schimbaţi atitudinea faţă de ceva care se-ndepărtase de voi, şi-o să faceţi cumva să fiţi iarăşi împreună.

GEMENI: Vă scoate cineva la masă în oraş şi faceţi un schimb de idei, ceva o să vă inspire să puneţi în practică un proiect de anvergură.

Poate se iveşte ocazia ideală să reînnodaţi o relaţie care mai are resurse ca să se reinventeze şi-ar fi păcat să rotaţi această şansă.

RAC: O chestiune mai veche se rezolvă şi se va regla relaţia cu rudele apropiate sau cu cineva de care vă separaserăți.

Vine cineva cu care trebuia să vă vedeţi mai demult şi o să vă faceţi planuri de locuit împreună sau poate v-aţi propus să lucraţi la ceva, o fi vreo afacere

LEU: E o petrecere la care o să vă facă plăcere să vă duceţi, c-o să revedeţi oameni valoroşi de la care aveţi ce învaţa, sunt modele pentru voi.

Se pare c-o să le faceţi o vizită unor prieteni care locuiesc pe undeva prin ţară, şi-o să conduceţi contracronometru, dacă mâine vă treziţi devreme că vă duceţi la seriviciu.

FECIOARĂ: Familia lărgită se reuneşte ca să fixaţi nişte lucruri, să vă puneţi de acord asupra unor chestiuni importante şi o să fie şi o masă festivă.

O să descoperiţi o activitate care să scape de stres, de oboseală şi să vă revigoreze, poate practicaţi un sport sau e alt gen de preocupare de grup care să vă redea tonusul de zile mari.

BALANŢĂ: Prietenii vă scot din casă, vă propun o activitate care să vă dezmorţească şi muşchii şi spiritul şi să vă revigoraţi.

O s-ajungeţi la o întrevedere cu nişte oameni pe care trebuia să-i întâlniţi la începutul anului probabil şi o să puneţi la punct un eveniment care va avea loc în curând.

SCORPION: Cineva pe care l-aţi considerat departe de voi sufleteşte, că vă despărţiserăţi, reapare, gata de restartat relaţia.

Voi se pare că vreţi să fiţi înconjuraţi de familie şi o să faceţi nişte pregătiri culinare, să creaţi şi o atmosferă îmbietoare, să se simtă toată lumea bine.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă dea de gândit un mesaj, să vedeţi cu alţi ochi o relaţie cu cineva care se tot insinuează în viaţa voastră.

O să cheltuiţi cu mare uşurinţă banii, vă luaţi ce vă trebuie pentru o escapadă turistică, un dus-întors, ca să descărcaţi tensiunile, să vă eliberaţi.

CAPRICORN: V-au mai rămas nişte lucruri de spus şi n-o să rataţi ocazia de a vă face cunoscute intenţiile şi ieşiţi la cafea cu partenerul de cuplu.

Poate acceptaţi invitaţia la cineva care locuieşte în alt oraş, la munte poate daţi o fugă pân-acolo, staţi câteva ore şi vă-ntoarceți cu amintiri plăcute.

VĂRSĂTOR: Vă invită cineva la masă, poate e un prânz festiv şi-o să revedeţi nişte oameni pe care nu i-aţi mai văzut de un car de ani.

S-au adunat cam multe lucruri care va zgândără pe dinăuntru şi cel mai bine-ar fi să le identificaţi şi să scăpaţi de ele, să vă curăţaţi sufleteşte - vorbiţi, cereţi iertare, daţi explicaţii, faceţi ceva.

PEŞTI: Poate mai faceţi încă o sforţare să rămâneţi împreună cu cineva care e pe picior de plecare de la voi, dacă n-a plecat chiar!

O s-aveţi ocazia să vă cereţi banii pe care i-aţi împrumutat cuiva înapoi sau întâlniţi un avocat care să v-ajute de mâine-ncolo să urmaţi calea legală să vă recuperaţi nişte bani.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și...
Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut
Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut

Apar situaţii neprevăzute, o s-avem şi noi reacţii cu totul neaşteptate în anumite situaţii, aflăm şi veşti bune şi mai puţin grozave, dar una peste alta o să ne descurcăm frumos. Vibraţia zilei este 6 şi o să vrem să-mpacăm pe toată lumea.

Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu
Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu

Horoscop 23 martie 2018. Intrăm într-o perioadă de recuperări, în care o să le dăm de capăt problemelor mai vechi care rămăseseră în aer şi pe care, dacă mercur nu era retrograd, că acum, nu le mai puteam rezolva, le puneam cruce.

Horoscop 22 martie 2018. Unele Balanțe au șanse să se îndrepte spre starea civilă
Horoscop 22 martie 2018. Unele Balanțe au șanse să se îndrepte spre starea civilă

Horoscop 22 martie 2018. Vrem să-ncepem lucruri noi şi totul o să se pună în mişcare să facem ce ne-am propus, că avem energie, motivaţie şi or să ne reuşească toate demersurile.

Recomandări
Demisii la vârf în instituțiile colectoare de taxe. Ar fi venit la pachet cu rotativa puterii
Demisii la vârf în instituțiile colectoare de taxe. Ar fi venit la pachet cu rotativa puterii

Departe încă de a rezolva problemele celor care ies în stradă cerând salarii mai mari, politicienii s-au ocupat, totuși, să caute vinovații.

Polonia, modernizată cu bani europeni. Investițiile făcute inteligent prin fondurile de la Uniunea Europeană
Polonia, modernizată cu bani europeni. Investițiile făcute inteligent prin fondurile de la Uniunea Europeană

În timp ce România pierde timp și bani cu anchete și dispute politice, Polonia își reconstruiește țara cu bani europeni. Este un model de succes despre cum pot fi cheltuite fondurile de la Uniunea Europeană, rata de absorbție fiind de peste 80%.

Protest uriaș al sindicaliștilor din învățământ. Oamenii au venit din toată țara, pe banii lor. Ce le-a oferit Guvernul
Protest uriaș al sindicaliștilor din învățământ. Oamenii au venit din toată țara, pe banii lor. Ce le-a oferit Guvernul

După negocierile purtate marți, sindicatele au anunțat că greva din școli nu se oprește. Peste 20.000 de angajați din învățământ au fost în stradă, la cel mai mare miting din educație al ultimilor ani.