Horoscop 28 ianuarie 2019. Zodia care va lua o decizie importantă

Ultima actualizare: 28-01-2019 10:05

O zi cam agitată. Poate ne-am propus prea multe pe ziua de azi, agenda o fi încărcată, dar avem şanse să ieşim învingători din mai toate încercările.

Vibraţia zilei este 1 şi o să punem punctul pe I ca să obţinem ce ne-am propus.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

VĂRSĂTOR: Poate vă vine vreo idee să vă schimbaţi domiciliul, să vă cumpăraţi o casă, ori să-nchiriați un spaţiu, un atelier, un garaj.

Se deblochează nişte trasee de succes şi o să daţi lovitura în afaceri, poate şi în activităţile extraprofesionale o s-aveţi nişte rezultate de top.

PEŞTI: O să apăreţi mai des în societate, pe la evenimentele mondene şi poate vă faceţi prieteni.

O să vă bucuraţi şi voi de un bun renume, o să vă fie apreciată muncă şi o să urcaţi într-un clasament, o să vă puteţi aştepta la recompense.

BERBEC: Relaţia de cuplu are ritmul ei, apar şi nişte turbulenţe, dar cu puţin tact o să vă meargă bine în perioada asta.

E agitaţie la voi, dar o să puteţi avea şi un câştig de cauză, recuperaţi bani, bunuri şi o să fie un confort financiar, dar e bine s-aveţi grijă de investiţii.

TAUR: Se pare c-or să vă intre nişte bani şi poate faceţi nişte achiziţii pentru casă ori vă gândiţi chiar să vă schimbaţi maşina.

Aţi putea începe un proiect care să v-aducă bani frumoşi, numai s-aveţi curaj să vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri care să fie valoroşi, de încredere.

GEMENI: O veste bună, un cadou, o invitaţie la masă, la film, la plimbare, e ceva care o să entuziasmeze.

E cineva care se interesează de voi şi va propune să vă vedeţi, poate se afla în străinătate şi atunci există şi posibilitatea să vă duceţi voi acolo.

RAC: Poate mai aveţi şi alte plăţi de făcut în afara unor rate, un impozit, taxe şcolare ori altceva care să vă consume finanţele.

S-ar putea să fiţi şi mai economi ca să v-ajungă banii şi pentru alte lucruri importante, o călătorie, o achiziţie costisitoare şi faceţi cumva să vă descurcaţi.

LEU: Se poate să treacă diseară cineva pe la voi şi să vă prindă bine conversaţia, c-aveţi de pus nişte întrebări, eraţi într-o dilemă.

Apar oferte de job şi dacă sunteţi interesaţi de un salariu mai bun poate găsiţi ceva pe gustul vostru, şi vedeţi comparativ, ce ar fi de luat în calcul.

FECIOARĂ: O s-aveţi rezultate bune la şcoală, vă pregătiţi de un alt nivel, şi o să ardeţi nişte etape să treceţi în alt an de studiu.

Poate faceţi ceva cu economiile la bancă, luaţi nişte lucruri prin casă, vă interesaţi de o căsuţă în altă localitate sau de un concediu mai ieftin dacă-l achitaţi acum.

BALANŢĂ: Poate va invită la o cină romantică o persoană tânără, plină de viaţă şi care o să vă cucerească mai mult ca sigur cu spontaneitatea.

O să vă puneţi în valoare nişte calităţi, vă lansaţi în proiecte particulare, şi-o să aveţi nişte venituri în plus dacă reuşiţi să valorificaţi câte ceva din munca depusă.

SCORPION: Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi, poate va-mpăcați, dacă au fost probleme sau fixaţi datele unui eveniment.

Vă mai ocupaţi şi de casă, dar şi de sănătatea voastră şi a alor voştri, să fiţi cu toţii buni zdraveni, să puteţi face treaba şi să vă şi distraţi

SĂGETĂTOR: Voi se poate să vă gândiţi şi la căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul, c-aveţi multe de oferit şi de singurătate v-aţi săturat poate.

Se conturează o nouă experienţă profesională, care poate avea legătură şi cu străinătatea, eventual, şi o să vă pregătiţi sufleteşte, să trataţi cu seriozitate toată povestea.

CAPRICORN: Apar cheltuieli la care nu v-aţi fi aşteptat, dar o să vă descurcaţi dacă va-mprumuțati la puşculiţă, ca să nu le cereţi altora.

Poate-aveți de completat formalităţi de angajare şi o să fie oarecum stresant, dar o să vă bucuraţi de stabilitate în plan profesional.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO