Horoscop 28 ianuarie 2019. Zodia care va lua o decizie importantă

Ultimul update: Luni 28 Ianuarie 2019 10:05
Data publicarii: Luni 28 Ianuarie 2019 07:39
Categorie: Horoscop

O zi cam agitată. Poate ne-am propus prea multe pe ziua de azi, agenda o fi încărcată, dar avem şanse să ieşim învingători din mai toate încercările.

Vibraţia zilei este 1 şi o să punem punctul pe I ca să obţinem ce ne-am propus.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

VĂRSĂTOR: Poate vă vine vreo idee să vă schimbaţi domiciliul, să vă cumpăraţi o casă, ori să-nchiriați un spaţiu, un atelier, un garaj.

Se deblochează nişte trasee de succes şi o să daţi lovitura în afaceri, poate şi în activităţile extraprofesionale o s-aveţi nişte rezultate de top.

PEŞTI: O să apăreţi mai des în societate, pe la evenimentele mondene şi poate vă faceţi prieteni.

O să vă bucuraţi şi voi de un bun renume, o să vă fie apreciată muncă şi o să urcaţi într-un clasament, o să vă puteţi aştepta la recompense.

BERBEC: Relaţia de cuplu are ritmul ei, apar şi nişte turbulenţe, dar cu puţin tact o să vă meargă bine în perioada asta.

E agitaţie la voi, dar o să puteţi avea şi un câştig de cauză, recuperaţi bani, bunuri şi o să fie un confort financiar, dar e bine s-aveţi grijă de investiţii.

TAUR: Se pare c-or să vă intre nişte bani şi poate faceţi nişte achiziţii pentru casă ori vă gândiţi chiar să vă schimbaţi maşina.

Aţi putea începe un proiect care să v-aducă bani frumoşi, numai s-aveţi curaj să vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri care să fie valoroşi, de încredere.

GEMENI: O veste bună, un cadou, o invitaţie la masă, la film, la plimbare, e ceva care o să entuziasmeze.

E cineva care se interesează de voi şi va propune să vă vedeţi, poate se afla în străinătate şi atunci există şi posibilitatea să vă duceţi voi acolo.

RAC: Poate mai aveţi şi alte plăţi de făcut în afara unor rate, un impozit, taxe şcolare ori altceva care să vă consume finanţele.

S-ar putea să fiţi şi mai economi ca să v-ajungă banii şi pentru alte lucruri importante, o călătorie, o achiziţie costisitoare şi faceţi cumva să vă descurcaţi.

LEU: Se poate să treacă diseară cineva pe la voi şi să vă prindă bine conversaţia, c-aveţi de pus nişte întrebări, eraţi într-o dilemă.

Apar oferte de job şi dacă sunteţi interesaţi de un salariu mai bun poate găsiţi ceva pe gustul vostru, şi vedeţi comparativ, ce ar fi de luat în calcul.

FECIOARĂ: O s-aveţi rezultate bune la şcoală, vă pregătiţi de un alt nivel, şi o să ardeţi nişte etape să treceţi în alt an de studiu.

Poate faceţi ceva cu economiile la bancă, luaţi nişte lucruri prin casă, vă interesaţi de o căsuţă în altă localitate sau de un concediu mai ieftin dacă-l achitaţi acum.

BALANŢĂ: Poate va invită la o cină romantică o persoană tânără, plină de viaţă şi care o să vă cucerească mai mult ca sigur cu spontaneitatea.

O să vă puneţi în valoare nişte calităţi, vă lansaţi în proiecte particulare, şi-o să aveţi nişte venituri în plus dacă reuşiţi să valorificaţi câte ceva din munca depusă.

SCORPION: Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi, poate va-mpăcați, dacă au fost probleme sau fixaţi datele unui eveniment.

Vă mai ocupaţi şi de casă, dar şi de sănătatea voastră şi a alor voştri, să fiţi cu toţii buni zdraveni, să puteţi face treaba şi să vă şi distraţi

SĂGETĂTOR: Voi se poate să vă gândiţi şi la căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul, c-aveţi multe de oferit şi de singurătate v-aţi săturat poate.

Se conturează o nouă experienţă profesională, care poate avea legătură şi cu străinătatea, eventual, şi o să vă pregătiţi sufleteşte, să trataţi cu seriozitate toată povestea.

CAPRICORN: Apar cheltuieli la care nu v-aţi fi aşteptat, dar o să vă descurcaţi dacă va-mprumuțati la puşculiţă, ca să nu le cereţi altora.

Poate-aveți de completat formalităţi de angajare şi o să fie oarecum stresant, dar o să vă bucuraţi de stabilitate în plan profesional.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  

Horoscop 27 ianuarie 2019. Zodia pentru care renaște o poveste de dragoste
Horoscop 27 ianuarie 2019. Zodia pentru care renaște o poveste de dragoste
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie