Horoscop 26 ianuarie 2019. Cine primește o surpriză din partea persoanei iubite

Ultima actualizare: 26-01-2019 09:35

Apar situaţii neprevăzute şi o să ne modificăm şi noi din mers programul, că nu vrem să lăsăm lucrurile la voia întâmplării, vrem să fim stăpâni pe situaţie.

Vibraţia zilei este 8 şi o să avem grijă să nu ne golim de tot, buzunarele, să fim mai economi.

VĂRSĂTOR
Se observă o disponibilitate sufletească pentru o relaţie sentimentală ca să nu mai fiţi singuri, că v-o fi ajuns. Păreţi amatori de mişcare, să vă şi distraţi şi o să vă duceţi pe la evenimente să revedeţi nişte prieteni şi să scăpaţi de stres

PEŞTI
Vi se face o surpriză care-o să vă meargă la suflet şi o să vă recompensaţi şi voi față de fiinţa iubită. Se poate să vă duceţi la ziua cuiva de naştere, sau se căsătoresc nişte prieteni şi nu vreţi să rataţi momentul că sunt dintre cei foarte dragi vouă.

BERBEC
Poate o să cam depăşiţi bugetul alocat dar se pare că vă ies în cale tot felul de tentaţii cărora nu prea le rezistaţi. La voi apar tot felul de noutăţi care să vă ţină în priză, poate vă implicaţi într-o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi.

TAUR
Relaţia de cuplu se scrie frumos, e stabilă şi vă faceţi planuri serioase, să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă poate. Se poate să aibă loc o reuniune de familie ca să puteţi lua nişte decizii referitoare la investiţiile în locuinţa şi la alte responsabilităţi - să ştie fiecare ce-are de făcut.

GEMENI
O invitaţie în oraş, poate şi în ţara vecina, şi dacă n-aveţi pe nimeni e posibil să-ntâlniţi pe cineva. Un semn de viaţă de la cineva care dispăruse fără prea mari explicaţii dar acum lucrurile se clarifică şi o să ştiţi dac-aveti şanse să fiţi împreună.

RAC
Poate-i strângeţi pe toţi ai voştri în jurul unei mese festive, să vă bucuraţi de nişte reuşite, să nu treacă neobservat succesul respectiv. Aţi putea cheltui nişte bani ca să vă distraţi, dar puteţi face şi economie dacă-i chemaţi pe nişte prieteni în vizită, să staţi la o suetă, la cafea.

LEU
Cineva foarte apropiat pe care nu l-aţi mai văzut de mult o să treacă pe la voi, sau poate va invita în oraş, la un prânz, o cină. O să vă simţiţi în largul vostru, că de obicei, veţi reactualiza nişte relaţii, fie ele şi de afaceri, dar şi de preietenie, iar unii dintre voi o să recâştigaţi inima cuiva.

FECIOARĂ
O să cheltuiţi nişte bani să luaţi nişte cadouri, sau să le faceţi cinste unor prieteni care sunt pe zero cu finanţele. Voi poate le faceţi o vizita unor rude c-aveţi nişte chestiuni de familie de rezolvat şi o să vă prindă bine şi plimbarea, luaţi aer, mai vedeţi şi lume nouă.

BALANŢA
Aţi putea primi o excursie - cadou, sau o cină romantică şi să fie un punct de plecare într-o relaţie de care aveţi nevoie. O persoană nou apărută în cercul de prieteni va face curte şi dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet o să fiţi pe recepţie, să vedeţi dacă vă armonizaţi.

SCORPION
Aţi putea încropi o afacere şi să aveţi bani de buzunar, să plecaţi în week-end pe undeva, să vă destindeţi. Poate sunteţi puşi pe schimbări majore acasă, cumpăraţi mobilă nouă, sau aparatură, pare să fie ceva costisitor şi de care nu vă puteţi lipsi.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă duceţi la schi, la săniuş, să rămâneţi până mâine dacă aveţi unde să dormiţi în noaptea asta. Se poate să faceţi mai multe drumuri ca să vă vedeţi şi cu prieteni şi cu rude, să nu rataţi pe nimeni, pentru că i-oti fi tot amânat şi-acum vreţi să vă vedeţi cu ei toţi.

CAPRICORN
Poate ieşiţi la cafea să puneţi bazele unei colaborări şi dacă va-ntelegeti o să vă suplimentaţi veniturile. Poate sunt ceva probleme cu maşina şi nu puteţi călători, dar aveţi prieteni cu care puteţi merge la munte sau în alt oraş, în vizită la cunoştinţele comune.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO