Horoscop 27 ianuarie 2019. Zodia pentru care renaște o poveste de dragoste


Ultimul update: Duminica 27 Ianuarie 2019 07:45
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019 07:32
Categorie: Horoscop
horoscop neti

Avem idei cât cuprinde şi vrem să facem cât mai multe lucruri ca să profităm la maximum de timpul liber şi de prezenţa celor dragi.

Vibraţia zilei este 9 şi o să empatizam cu cei de lângă noi, o să facem echipă.

VĂRSĂTOR
O să intraţi la cheltuiala ca să-i faceţi pe ai voştri să se simtă bine şi poate-i duceţi pe copii în parcul de distracţii. O stare de bine, poate vă-ntâlniţi cu prietenii să practicaţi un sport, vă duceţi la un spectacol, o să fiţi în priză, oricum, şi dornici de plimbări, socializare.

PEŞTI
Vă lăsaţi uşor convinşi să daţi o fugă prin împrejurimi să le faceţi o vizita unor prieteni care vor să staţi de vorbă. V-aţi putea duce mai des pe la mondenităţi, să mai cunoaşteţi şi alt gen de oameni, poate aflaţi şi despre un job, o afacere care vi s-ar potrivi - vedeţi!

BERBEC
Se poate să ieşiţi cu grupul de prieteni şi să vă îndeletniciţi cu activităţile preferate, c-aveţi disponibilitate pentru aşa ceva. Chiar dacă n-o duceţi strălucit cu banii tot o s-aveţi cu ce să ieşiţi din casă, pentru că nevoia de a fi în compania unor oameni dragi e prea mare.

TAUR
E posibil să revină cineva care vede că nu poate trăi fără voi şi dacă inima voastră încă mai bate pentru această persoană daţi accept. Se poate să vă treziţi cu o ofertă de muncă, o fi un parteneriat de afaceri pe care l-oți fi visat de mult, dar abia acum vi se poate îndeplini visul.

GEMENI
Se poate repara o prietenie, sau să întăriţi o relaţie de rudenie, dacă avuseserăţi nişte disensiuni care v-au ţinut la distanţă. E cineva care vrea să vă cucerească şi o să se dea peste cap să vă facă pe plac pentru că simte că e momentul ideal să vă convingă să fiţi împreună.

RAC
Poate daţi un telefon şi-l convingeţi pe un datornic să vă-napoieze banii ca s-aveţi şi voi de cheltuială, să ieşiţi la masă în oraş. Poate faceţi o trataţie la voi acasă şi o să vă consultaţi cu ai voştri în privinţa unui eveniment de familie la care-aţi vrea să pună toată lumea umărul.

LEU
Poate o s-aveţi o discuţie pe tema copiilor, cu partenerul de cuplu şi să vă doriţi amândoi să aduceţi pe lume un copilaş. Sfera sentimentală are căldura, ingredientele necesare să facă o poveste de dragoste, să renască, într-o clipită şi o să vă vină şi vouă inima la loc.

FECIOARĂ
Poate va trebui să scoateţi din fondul de rulment să le luaţi celor mici ce ştiţi că le place, mai ales dacă v-au cerut insistent. Familia vă acaparează cu totul dar şi voi vă doreaţi să petreceţi mare parte din timp împreună şi o să va-ncarcati bateriile să vă ţină toată săptămâna.

BALANŢĂ
Anturajul vă ia pe sus să vă duceţi la o aniversare, dacă nu cumva e o nuntă la care e bine să fiţi împreună ca să vă distraţi. O să cheltuiţi cu mare drag atât cât e nevoie să ajungeţi pe o pârtie de schi, la patinoar sau la un concert, ceva care nu se-ntâmplă prea des

SCORPION
Orice treburi casnice aţi mai avea o să le amânaţi şi o să ieşiţi la o plimbare, să staţi la sueta cu prietenii. Se pare c-o să le-ntoarceti vizita unor prieteni care v-or fi făcut cinste la sfârşitul anului şi n-aţi mai apucat să-i invitaţi c-au tot fost sărbători şi nu v-aţi văzut.

SĂGETĂTOR
Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie vă va căuta în speranţa c-o să-l reprimiţi, dar rămâne de văzut care e verdictul vostru. O să strângeţi relaţiile cu fraţii, surorile, cu nepoţii, poate şi pentru că apare o conjunctură favorizantă, v-aţi mutat mai aproape sau se căsătoreşte cineva dintre ai voştri.

CAPRICORN
Poate alegeţi un alt mijloc de transport să plecaţi într-un du-te vino prin împrejurimi, dacă maşina voastră e în service, şi totuşi vreţi să vă plimbaţi. E cineva căruia i-oți fi lipsit şi vă scoate la o cafea, reînnodaţi relaţia şi poate puneţi la cale o ieşire de 2, 3 zile, plecaţi într-o excursie s-aveţi timp să sporovăiţi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO