Horoscop 25 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie fac următorul pas spre căsătorie

Ultima actualizare: 25-01-2019 09:38

Horoscop 25 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem undă verde la deplasări, la comunicare, putem lua parte la evenimente şi să-i facem pe cei din jurul nostru să se simtă bine.

 

Vibraţia zilei este 7 şi o să prindem înţelesul ascuns al unor momente din viaţa noastră.

VĂRSĂTOR
O să vă acordaţi şi vouă mai multă atenţie, să vă simţiţi şi să arătaţi mai bine, să faceţi lucruri care să vă destindă. Aveţi idei, strategii, sunteţi pregătiţi pentru o ascensiune profesională şi o să vă daţi tot interesul să faceţi tot ce depinde de voi să mai urcaţi o treaptă în carieră.

PEŞTI
O să apelaţi la vreo rezervă financiară să luaţi ce vă trebuie pentru un party sau ca să plecaţi într-un city break. Se poate să organizaţi o ieşire la aer curat, vă duceţi la schi, să vă distraţi într-o staţiune de agrement şi să ardeţi caloriile căpătate de sărbători.

BERBEC
Aţi putea petrece un week-end romantic cât mai departe de casă şi dregeţi o situaţie care v-a ţinut încordaţi, să fie iar fericire în paradis. Întrevedere cu cineva care vrea să puneţi umărul la un proiect care vă poate aduce bani şi satisfacţii profesionale, cât de curând - vedeţi cum negociaţi.

TAUR
Sunteţi aşteptaţi undeva prin ţară, la o zi de naştere sau e alt motiv să strângeţi prieteni, colegi, rude şi o să fie distracţie. O să luaţi parte la nişte evenimente care or să v-aducă un plus de strălucire, poate pentru că vă expuneţi acolo un punct de vedere, lansaţi la apă nişte produse.

GEMENI
Vă puteţi găsi cu uşurinţă o destinaţie de minivacanţă la o cabană, un hotel, să petreceţi câteva zile în compania unor prieteni. Relaţia sentimentală poate avansa cu paşi repezi spre o căsătorie şi o să vă acomodaţi destul de lejer şi o să vă placă mai mult ca sigur traiul în doi.

RAC
O s-aveţi chef de treabă pe-acasă poate pentru că vă luaţi nişte lucruri care să vă facă să vă simţiţi şi mai bine acasă. O să faceţi rost de nişte bani, să vă puteţi mişca zilele-astea sau măcar să aveţi cu ce să preparaţi ceva pentru prietenii care or să treacă pe la voi într-una din zile.

LEU
O nouă dragoste la orizont pentru cei singuri, iar cei aflaţi deja într-o relaţie or să simtă mai multă afecţiune din partea fiinţei iubite. Vi se fac oferte de lucru şi ceva tot o s-alegeţi, vreo variantă extraprofesională, o colaborare, şi-o să luaţi bani frumoşi în următoarele luni.

FECIOARĂ
Poate o să dedicaţi câteva ore studiului, c-aveţi examene, pregătiţi poate nişte lucrări şi o să vă descurcaţi frumos. Poate v-aţi propus mai de mult să faceţi nişte schimbări în locuinţa şi dacă tot au trecut sărbătorile vă puteţi ocupa şi de acest aspect, ca să scăpaţi de nişte griji.

BALANŢA
E posibil să primiţi o invitaţie în oraş, la film, la un spectacol sau la cafea, să mai despicaţi puţin firu-n patru, la o adică. E cineva care vrea să vă scoată în lume şi o să vă placă atmosferă, poate e începutul unei idile care să vă ducă spre o relaţie permanentă.

SCORPION
Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi unde şi când vă mutaţi, dacă toată lumea e de acord. Un proiect care-o să ţină-n priză, o să v-aducă şi bani, dar şi mult de muncă, lucru la care poate că nu v-aţi fi aşteptat - e ceva neprevăzut.

SĂGETĂTOR
Sfera sentimentală e incandescentă şi vedeţi cum o stingeţi, cum temperaţi o relaţie care e perturbată de apariţia cuiva şi e totuşi un reviriment aici. Poate vă face cineva drag o surpriză şi vă ia pe sus într-o excursie, să revedeţi nişte locuri dragi sau nişte oameni cu care-aveti multe în comun.

CAPRICORN
Se poate trece peste o neînţelegere cu cineva pe care-l iubiţi şi o să vă meargă mai bine de-aici înainte în relaţie. E posibil să câştigaţi nişte bani dintr-un job particular şi să vă puteţi îngriji de sănătate, de ce vă mai roagă şi ai voştri să le luaţi sau pentru casa e nevoie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO