Horoscop 24 ianuarie 2019. Zodia care are șanse să înceapă o afacere profitabilă

Ultimul update: Joi 24 Ianuarie 2019 09:50
Data publicarii: Joi 24 Ianuarie 2019 07:35
Categorie: Horoscop

Horoscop 24 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Apar oameni, situații, care ne pot deturna de la traseul nostru profesional, ori poate personal, dar va fi tot răul spre bine.

 

Vibrația zilei este 6 și o să avem inspirație, o să știm ce e cel mai bine pentru noi.

VĂRSĂTOR
Poate vă pregătiți de o plecare și o să-i luați și pe prieteni cu voi, vă mai întâlniți și la fața locului cu alții și o să fie distracție. La voi apar noutăți de mai multe feluri și o să-ncepeti proiecte noi care să vă reprezinte să va asigurați succesul în carieră.

PEȘTI
Se observă cheltuieli, poate chiar în baza banilor pe care știți c-o să-i luați, c-o să vindeți ceva sau or fi niște restante. Se vor ivi niște ocazii să dați concurs că să ocupați o funcție, să căpătați un titlu și o să fie un salt în carieră - timp aveți până la sfârșitul anului.

BERBEC
Poate vă alăturați unui grup cu care să desfășurați activități care să vă pună în valoare și să candidați și voi la un titlu. Voi sunteți puși pe fapte mari și o să îndrăzniți mai mult decât pană acum, să va lansați în proiecte care să vă aducă bani, dar din care să se vadă și cât de talentați sunteți.

TAUR
Se poate să fiți puși într-o postură care să vă scoată în relief niște calități care să v-aducă glorie și bani. Se-adună banii în cont și o să aveți de cheltuială, să plecați într-o stațiune turistică, într-un city break romantic, să rescrieti o poveste de dragoste.

GEMENI
Poate vine cineva în vizită și mai schimbați impresii, vă faceți planuri cu bătaie lungă sau să plecați în week-end pe undeva. Poate primiți cadou o plecare la munte, într-o altă țară poate, e cineva care vrea să vă cucerească și poate chiar o să reușească.

RAC
Se observă o atmosferă mai armonioasă acasă și o să mai chemați și niște prieteni pe la voi, să aflați noutăți și să va faceți planuri de plimbare în week-end. Se poate să prindeți un moment bun pentru o investiție și să folosiți cu cap banii, să va luați o mașină sau să-ncepeti o afacere, dacă nu cumva e vorba despre o casă.

LEU
Sfera sentimentală e cu potențial de relație și dacă vă doriți copii se poate să apară o veste îmbucurătoare. E cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere care vi s-ar potrivi și o să cântăriți bine situația înainte de a va spune părerea, că poate mai aveți alte angajamente.

FECIOARA
La serviciu pare să fie ceva mai mult de lucru și-ar trebui să vă și placă, ba chiar se-anunță și bani mai mulți. O să mai cheltuiți fără regrete niște bani, să va luați ceva care să sporească confortul vizual acasă și se pare că n-o s-aveți regrete că ați cheltuit banii.

BALANȚA
Vi se face o ofertă de colaborare și o să fie ceva stimulativ și care poate deveni și job permanent dacă treaba o să meargă bine. Se pare c-o s-aveți niște reușite atât la serviciu, cât și la școală, și în general la activitățile pe care le desfășurați în varianta de grup - susținerea echipei e cheia succesului.

SCORPION
Pot apărea niște nemulțumiri legate de muncă, șefi, dar pe care le puteți rezolva din mers, și să ajungeți la un consens cu cei din conducere. Va puteți găsi altă locuința care să corespundă cerințelor voastre și să aveți și banii necesari, chit că-i veți lua de la bancă, o fi un credit ipotecar.

SĂGETĂTOR
O să vă descurcați admirabil la școală, la interviuri, la preocupările din sfera intelectuală și o să puteți definitivă niște acte. O să va bucurați de un plus de atenție și de mici recompense din partea celor din jur și o să fie o perioada în care o să vă încărcați frumos bateriile, o să va priască.

CAPRICORN
Se poate să vă ocupați de niște reparații pe-acasă, ori poate mașina e de dus la service și o să fie cu cheltuiala, că nu se poate fără. Vă puteți aștepta la un plus salarial, ceva compensatoriu și să fie o relaxare în plan financiar, după cheltuieli masive și autorestricții, ca să vă-ncadrați în buget.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 23 ianuarie 2019. Zodia care poate da lovitura cu un job plătit bine
Horoscop 23 ianuarie 2019. Zodia care poate da lovitura cu un job plătit bine
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie