Horoscop 23 ianuarie 2019. Zodia care poate da lovitura cu un job plătit bine

Ultima actualizare: 23-01-2019 09:37

Horoscop 23 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Bine ar fi să profităm de situaţiile apărute din senin şi să construim în jurul lor, să ne facem un rost, ceva solid.

Vibraţia zilei este 5 şi e cazul să ne aventurăm dacă dăm dovadă de prudenţă.

VĂRSĂTOR
Poate aflaţi ce tratament vă recomanda medicul, ca să scăpaţi de un disconfort, să puteţi munci la capacitate maximă. Poate-o să staţi la masa negocierilor ca să obţineţi avantajele pe care consideraţi că le meritaţi şi o să vă bucuraţi de un succes.

PEŞTI
Se pare c-or să vă intre nişte bani şi-o să demaraţi proiecte noi, şi poate vă gândiţi să vă luaţi şi o casă. E posibil să vă faceţi remarcaţi prin ceva care să vă propulseze în carieră, să câştigaţi şi bani frumoşi, să atingeţi altă cotă valorică.

BERBEC
Relaţia cu partenerul de cuplu se poate redresa din mers, dar e bine să fiţi ceva mai temperaţi, să nu apară sincope din te miri ce. Aţi putea face un împrumut bancar să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru voi şi familie şi să fie o lejeritate financiară după o perioadă în care aţi avut buget limitat.

TAUR
Se poate să recuperaţi nişte bani care-au stat prin alte conturi, şi o să-i folosiţi să plecaţi într-o excursie pe undeva. Poate cochetaţi cu ideea unui job în străinătate şi o să faceţi un drum, două, să vedeţi condiţiile şi ce altceva v-ar putea atrage să lucraţi pe undeva prin lume.

GEMENI
E momentul să daţi cărţile pe față într-o chestiune de ordin sentimental să aveţi o bază solidă pentru anul în curs. Se poate să-ncepeti ceva nou care să v-aducă bani, o să puteţi primi şi nişte despăgubiri, bonusuri, ceva suplimente financiare de pe urma unor colaborări.

RAC
Se conturează un partener de afaceri, un sposor pe măsura capacităţilor voastre şi o să aveţi rezultate de top. Poate-ati găsit o colaborare, dacă nu chiar un serviciu cu normă întreagă şi o să vă canalizaţi întreaga energie să faceţi impresie de la bun început.

LEU
O să umblaţi după acte, să primiţi banii care vi se cuvin şi să faceţi lucrurile presante ca să avansaţi, la slujbă, la şcoală. Se observă nişte cheltuieli care pot avea legătură cu starea sănătăţii, vă duceţi la un control medical, la analize sau poate cineva din familie are nişte probleme de sănătate.

FECIOARĂ
Poate apărea o divergentă de opinii între voi şi fiinţa iubită şi ar fi minunat să gestionaţi cu calm şi diplomaţie situaţia. Apare ceva nou la serviciu şi care o să vă solicite, dar munca nu vă sperie, o să daţi toată măsură priceperii voastre acolo şi va reinventaţi.

BALANŢA
O să refaceţi punţile de comunicare cu anturajul şi o să ieşiţi pe la evenimente, să vedeţi ce e nou. Poate vă faceţi timp şi pentru reparaţiile casei, să fie totul funcţional, mai luaţi piese noi ca să vă şi placă, să fie şi frumos, vă acoperiţi şi latura estetică.

SCORPION
E bine să ţineţi sub observaţie sănătatea, să nu lăsaţi să se acutizeze vreo boală, să vă trataţi preventiv. O să puteţi câştiga mai mulţi bani şi cu ocazia asta o să vă permiteţi luxul să călătoriţi mai des, să vă alăturaţi unor oameni din alte medii sociale.

SĂGETĂTOR
Se poate să cultivaţi un hobby şi să fie cu descărcare de emoţii şi creativitate, să daţi refresh total. Apare o schimbare de look, din dorinţa poate de a avea o stare de spirit mult mai bună, să vă dea mai multă încredere în voi şi să fiţi gata pentru noi provocări.

CAPRICORN
Poate faceţi o rezervare pentru week-end să plecaţi pe undeva la relaş, să vă-ncarcați bateriile c-aveţi nevoie de forţe proaspete. Poate vă-ncumetați să vă mutaţi în altă casă, poate pentru mai mult spaţiu, ca să vă întemeiaţi o familie, să vă puteţi creşte copiii ori poate nepoţii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO