Horoscop 23 august 2017. Zodiile care azi îşi refac viaţa sentimentală

Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Miercuri 23 August 2017 09:04
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să putem remedia nişte lucruri pe care le-am scăpat din vedere, pe altele nu le-am putut stăpâni. Vibraţia zilei este 5 şi o să facem faţă, cu succes, provocărilor.

FECIOARA
E posibil să va dea cineva înapoi o datorie sau sunt bani pe care i-a luat altcineva în locul vostru şi-i primiţi până diseară. O să aflaţi tot felul de veşti să va pună în tema şi cu sfera profesională, în care aveţi multe de spus, dar şi cu cea personală, şi o să fiţi în priză.

BALANŢă
Poate faceţi cumva să va luaţi altă maşină sau să va mutaţi în casă nouă pentru că e o conjunctură favorabilă. O surpriză din partea cuiva care va iubeşte, poate fi un cadou, ieşiţi la plimbare, e ceva despre care se ştie că va face plăcere şi o să apreciaţi gestul.

SCORPION
O să va puteţi reface relaţia sentimentală şi să construiţi o relaţie solidă, ţinând cont de greşelile care duseseră la separare, să nu le mai repetaţi.O suma de bani apărută din senin, poate fi ceva care să pice la tanc, să mai daţi o tură printr-un colţ de ţară, la odihnă, la distracţie, că aveţi nevoie de ambele.

SĂGETĂTOR
Cineva de care va e dor va caută, vorbiţi pe net, la telefon şi fixaţi o dată şi un loc de întâlnire, poate în weekend.Voi se pare că o să gestionaţi cu cap banii, să va ajungă de rate, facturi, pentru cheltuielile curente şi o să va mai şi mişcaţi când vine weekend-ul, să-i duceţi pe copii pe undeva.

CAPRICORN
Vi se poate legaliza un act care va ţine de multă vreme pe loc şi o să va puteţi împlini un vis, să va mutaţi, să urmaţi o şcoală. Va aflaţi într-un vârf de formă şi urmează un succes în carieră şi nici viaţă personală nu va rămâne mai prejos, veţi rezolva, practic, mai multe lucruri.

VĂRSĂTOR
Veţi petrece o după amiază plăcută în compania unor persoane pline de viaţă şi cu care veţi avea un schimb de idei, va fi reconfortant. Se pare că o să va apucaţi de lucruri noi, care să va reprezinte şi o să va reuşească un proiect de suflet, o să va bucuraţi de aprecieri din partea celor care contează pentru voi.

PEŞTI
Cineva cu care aţi avut o relaţie şi nu v-a uitat se străduie să va recucerească şi chiar s-ar putea să aibă şanse. Întrevederi cu nişte parteneri de afaceri care vin cu oferte care vi s-ar potrivi numai să aveţi timp de ele, să nu va mănânce timpul dedicat familiei.

BERBEC
O să primiţi un cadou, poate fi şi o invitaţie la malul marii sau la o cabană la munte, va fi o surpriză plăcută. O să va puteţi recupera nişte bani, dar o să va treziţi şi cu cheltuieli neprevăzute, care să va streseze întrucâtva, dar veţi găsi soluţii, să rămâneţi cu bani de cheltuiala.

TAUR
Poate luaţi o decizie referitoare la copii, să-i mai trimiteţi într-o tabăra, excursie, ori la bunici, sau la nişte cursuri de vara. Se pare că o să primiţi o aprobare şi veţi avea mâna liberă să alegeţi lucrurile de care aveţi nevoie şi o să va asiguraţi succesul pentru care v-aţi luptat în ultima vreme.

GEMENI
Se poate să va aflaţi la începutul unei relaţii sentimentale care va cam bulversează, dar dacă aveţi răbdare o să fie bine. Se poate regla situaţia partenerială, dar numai după ce o să purtaţi o discuţie între patru ochi, să nu mai lăsaţi pe nimeni să intervină între voi, că să va puteţi înţelege.

RAC
Poate va înscrieţi în audienţă să primiţi avize favorabile, o învoire, câteva zile, în plus, de concediu, un transfer de pe un post pe altul. O cerere mai veche o să va fie luată în serios şi va puteţi primi banii, avantajele, şi toate acele lucruri, fie ele şi mărunte, dar de care aveţi mare nevoie.

LEU
E momentul să aveţi grijă şi de voi, să combateţi oboseală, stresul, inima poate fi suprasolicitată, dacă nu va menajati. O să va bucuraţi de o reuşită, la capătul unor eforturi de durata şi o să conteze la CV, veţi câştigă mai mulţi bani şi o să căpătaţi şi un bun renume.

Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile
Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă
Horoscop 4 februarie 2019. Se anunţă câştiguri financiare pentru cei născuţi în această zodie