Horoscop 23 august 2017. Zodiile care azi îşi refac viaţa sentimentală

Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Miercuri 23 August 2017 09:04
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să putem remedia nişte lucruri pe care le-am scăpat din vedere, pe altele nu le-am putut stăpâni. Vibraţia zilei este 5 şi o să facem faţă, cu succes, provocărilor.

FECIOARA
E posibil să va dea cineva înapoi o datorie sau sunt bani pe care i-a luat altcineva în locul vostru şi-i primiţi până diseară. O să aflaţi tot felul de veşti să va pună în tema şi cu sfera profesională, în care aveţi multe de spus, dar şi cu cea personală, şi o să fiţi în priză.

BALANŢă
Poate faceţi cumva să va luaţi altă maşină sau să va mutaţi în casă nouă pentru că e o conjunctură favorabilă. O surpriză din partea cuiva care va iubeşte, poate fi un cadou, ieşiţi la plimbare, e ceva despre care se ştie că va face plăcere şi o să apreciaţi gestul.

SCORPION
O să va puteţi reface relaţia sentimentală şi să construiţi o relaţie solidă, ţinând cont de greşelile care duseseră la separare, să nu le mai repetaţi.O suma de bani apărută din senin, poate fi ceva care să pice la tanc, să mai daţi o tură printr-un colţ de ţară, la odihnă, la distracţie, că aveţi nevoie de ambele.

SĂGETĂTOR
Cineva de care va e dor va caută, vorbiţi pe net, la telefon şi fixaţi o dată şi un loc de întâlnire, poate în weekend.Voi se pare că o să gestionaţi cu cap banii, să va ajungă de rate, facturi, pentru cheltuielile curente şi o să va mai şi mişcaţi când vine weekend-ul, să-i duceţi pe copii pe undeva.

CAPRICORN
Vi se poate legaliza un act care va ţine de multă vreme pe loc şi o să va puteţi împlini un vis, să va mutaţi, să urmaţi o şcoală. Va aflaţi într-un vârf de formă şi urmează un succes în carieră şi nici viaţă personală nu va rămâne mai prejos, veţi rezolva, practic, mai multe lucruri.

VĂRSĂTOR
Veţi petrece o după amiază plăcută în compania unor persoane pline de viaţă şi cu care veţi avea un schimb de idei, va fi reconfortant. Se pare că o să va apucaţi de lucruri noi, care să va reprezinte şi o să va reuşească un proiect de suflet, o să va bucuraţi de aprecieri din partea celor care contează pentru voi.

PEŞTI
Cineva cu care aţi avut o relaţie şi nu v-a uitat se străduie să va recucerească şi chiar s-ar putea să aibă şanse. Întrevederi cu nişte parteneri de afaceri care vin cu oferte care vi s-ar potrivi numai să aveţi timp de ele, să nu va mănânce timpul dedicat familiei.

BERBEC
O să primiţi un cadou, poate fi şi o invitaţie la malul marii sau la o cabană la munte, va fi o surpriză plăcută. O să va puteţi recupera nişte bani, dar o să va treziţi şi cu cheltuieli neprevăzute, care să va streseze întrucâtva, dar veţi găsi soluţii, să rămâneţi cu bani de cheltuiala.

TAUR
Poate luaţi o decizie referitoare la copii, să-i mai trimiteţi într-o tabăra, excursie, ori la bunici, sau la nişte cursuri de vara. Se pare că o să primiţi o aprobare şi veţi avea mâna liberă să alegeţi lucrurile de care aveţi nevoie şi o să va asiguraţi succesul pentru care v-aţi luptat în ultima vreme.

GEMENI
Se poate să va aflaţi la începutul unei relaţii sentimentale care va cam bulversează, dar dacă aveţi răbdare o să fie bine. Se poate regla situaţia partenerială, dar numai după ce o să purtaţi o discuţie între patru ochi, să nu mai lăsaţi pe nimeni să intervină între voi, că să va puteţi înţelege.

RAC
Poate va înscrieţi în audienţă să primiţi avize favorabile, o învoire, câteva zile, în plus, de concediu, un transfer de pe un post pe altul. O cerere mai veche o să va fie luată în serios şi va puteţi primi banii, avantajele, şi toate acele lucruri, fie ele şi mărunte, dar de care aveţi mare nevoie.

LEU
E momentul să aveţi grijă şi de voi, să combateţi oboseală, stresul, inima poate fi suprasolicitată, dacă nu va menajati. O să va bucuraţi de o reuşită, la capătul unor eforturi de durata şi o să conteze la CV, veţi câştigă mai mulţi bani şi o să căpătaţi şi un bun renume.

Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile
Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă