Horoscop 23 august 2017. Zodiile care azi îşi refac viaţa sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să putem remedia nişte lucruri pe care le-am scăpat din vedere, pe altele nu le-am putut stăpâni. Vibraţia zilei este 5 şi o să facem faţă, cu succes, provocărilor.

FECIOARA
E posibil să va dea cineva înapoi o datorie sau sunt bani pe care i-a luat altcineva în locul vostru şi-i primiţi până diseară. O să aflaţi tot felul de veşti să va pună în tema şi cu sfera profesională, în care aveţi multe de spus, dar şi cu cea personală, şi o să fiţi în priză.

BALANŢă
Poate faceţi cumva să va luaţi altă maşină sau să va mutaţi în casă nouă pentru că e o conjunctură favorabilă. O surpriză din partea cuiva care va iubeşte, poate fi un cadou, ieşiţi la plimbare, e ceva despre care se ştie că va face plăcere şi o să apreciaţi gestul.

SCORPION
O să va puteţi reface relaţia sentimentală şi să construiţi o relaţie solidă, ţinând cont de greşelile care duseseră la separare, să nu le mai repetaţi.O suma de bani apărută din senin, poate fi ceva care să pice la tanc, să mai daţi o tură printr-un colţ de ţară, la odihnă, la distracţie, că aveţi nevoie de ambele.

SĂGETĂTOR
Cineva de care va e dor va caută, vorbiţi pe net, la telefon şi fixaţi o dată şi un loc de întâlnire, poate în weekend.Voi se pare că o să gestionaţi cu cap banii, să va ajungă de rate, facturi, pentru cheltuielile curente şi o să va mai şi mişcaţi când vine weekend-ul, să-i duceţi pe copii pe undeva.

Citește și
horoscop
Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

CAPRICORN
Vi se poate legaliza un act care va ţine de multă vreme pe loc şi o să va puteţi împlini un vis, să va mutaţi, să urmaţi o şcoală. Va aflaţi într-un vârf de formă şi urmează un succes în carieră şi nici viaţă personală nu va rămâne mai prejos, veţi rezolva, practic, mai multe lucruri.

VĂRSĂTOR
Veţi petrece o după amiază plăcută în compania unor persoane pline de viaţă şi cu care veţi avea un schimb de idei, va fi reconfortant. Se pare că o să va apucaţi de lucruri noi, care să va reprezinte şi o să va reuşească un proiect de suflet, o să va bucuraţi de aprecieri din partea celor care contează pentru voi.

PEŞTI
Cineva cu care aţi avut o relaţie şi nu v-a uitat se străduie să va recucerească şi chiar s-ar putea să aibă şanse. Întrevederi cu nişte parteneri de afaceri care vin cu oferte care vi s-ar potrivi numai să aveţi timp de ele, să nu va mănânce timpul dedicat familiei.

BERBEC
O să primiţi un cadou, poate fi şi o invitaţie la malul marii sau la o cabană la munte, va fi o surpriză plăcută. O să va puteţi recupera nişte bani, dar o să va treziţi şi cu cheltuieli neprevăzute, care să va streseze întrucâtva, dar veţi găsi soluţii, să rămâneţi cu bani de cheltuiala.

TAUR
Poate luaţi o decizie referitoare la copii, să-i mai trimiteţi într-o tabăra, excursie, ori la bunici, sau la nişte cursuri de vara. Se pare că o să primiţi o aprobare şi veţi avea mâna liberă să alegeţi lucrurile de care aveţi nevoie şi o să va asiguraţi succesul pentru care v-aţi luptat în ultima vreme.

GEMENI
Se poate să va aflaţi la începutul unei relaţii sentimentale care va cam bulversează, dar dacă aveţi răbdare o să fie bine. Se poate regla situaţia partenerială, dar numai după ce o să purtaţi o discuţie între patru ochi, să nu mai lăsaţi pe nimeni să intervină între voi, că să va puteţi înţelege.

RAC
Poate va înscrieţi în audienţă să primiţi avize favorabile, o învoire, câteva zile, în plus, de concediu, un transfer de pe un post pe altul. O cerere mai veche o să va fie luată în serios şi va puteţi primi banii, avantajele, şi toate acele lucruri, fie ele şi mărunte, dar de care aveţi mare nevoie.

LEU
E momentul să aveţi grijă şi de voi, să combateţi oboseală, stresul, inima poate fi suprasolicitată, dacă nu va menajati. O să va bucuraţi de o reuşită, la capătul unor eforturi de durata şi o să conteze la CV, veţi câştigă mai mulţi bani şi o să căpătaţi şi un bun renume.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile
Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa aflam unde am gresit, cum, cat, de ce si asa mai departe si o sa se iveasca ocazia sa ne reparam greselile. Vibratia zilei este 22, numar maestru si o sa aflam cum trebuie sa ne raportam la cei din jur.

Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu
Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu

E o eclipsă totală de soare şi atunci s-avem puţină grijă de sănătate, de relaţia partenerială, să-i ţinem pe lângă noi pe cei dragi, să fim uniţi.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.