Horoscop 24 august 2017. Cine face un salt în carieră

Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Joi 24 August 2017 09:31
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O să facem faţă provocărilor, care pot fi şi de ordin profesional, dar şi afectiv şi o să devenim mai puternici, mai stăpâni pe noi, încrezători în fortele proprii.

Vibraţia zilei este 6 şi o să-i menajăm pe cei din jur, să nu dea piept cu suferinţă.

(FECIOARĂ)
O serie de acte rămase fără semnături vă vor fi aprobate şi o să puteţi rezolva problemele cu banca, sau cu facturile neachitate. Se pare c-aţi avea nevoie de mai multă înţelegere din partea alor voştri, pentru că vă lipseşte confortul afectiv, vă simţiţi singuri cu problemele voastre.

(BALANŢA)
Cu cineva din anturaj mai aveţi de lămurit la un colţ, o chestiune care ţine de relaţia voastră de prietenie care-aţi vrea să fie sinceră, deschisă. O să vă bucuraţi de o recunoaştere din partea celor care au putere de decizie şi o să semnaţi un contract de angajare, un stat de plată pentru o bonificaţie, ceva.

(SCORPION)
Poate-aveti de dat un examen, ca să fiţi acceptaţi la o şcoală, la nişte cursuri speciale, să vă perfecţionaţi într-un domeniu. Poate comandaţi o maşină, vă căutaţi casă, faceţi cumva să vă luaţi mai ieftin aceste lucruri ca să mai aveţi şi de ieşire în week-end cu prietenii.

(SĂGETĂTOR)
O să vi se dea ceva nou de făcut şi care poate fi rampa voastră de lansare, să faceţi un salt în carieră, să străluciţi. Vă invita cineva în străinătate sau prin ţară, prin nişte locuri frumoase, să vă clătiţi privirea şi să vă-ntoarceţi cu amintiri dintre cele mai plăcute.

(CAPRICORN)
Poate faceţi cumva să vă protejaţi banii din economii să nu trebuiască să intraţi în ei, că s-aveţi ceva pus deoparte, poate scoateţi dobânda. O perioadă de acalmie în relaţia sentimentală, o să fie linişte şi pace, cel puţin o vreme şi o să vă gândiţi la ce aţi mai putea face - în plus - pentru omul iubit.

(VĂRSĂTOR)
E o atmosferă mai plăcută şi acasă dar şi la serviciu, sau poate sunteţi în vacanţă şi de-aceea vă e bine. Se poate să vi se spună, după un consult medical care e cauza unor neplăceri şi să vi se dea şi tratamentul adecvat, ca să vină, rapid, şi vindecarea.

(PEŞTI)
V-aţi putea asocia cu cineva ca să lucraţi o vreme, să câştigaţi nişte bani în plus, poate o fi vreo colaborare. Apare cineva care vrea să ştie ce şanse mai are relaţia voastră să reziste, în timp, că e cam inconstanta, poate vă asortaţi, cumva, să meargă bine.

(BERBEC)
O să vă găsiţi jumătatea, şi poate faceţi cum oţi şti s-o şi păstraţi pentru că trebuie să vă învingeţi impulsivitatea. Poate faceţi un sacrificiu financiar să mai aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă, să faceţi şi o programare la medic pentru un set de analize medicale şi consult, tratament.

(TAUR)
O să ieşiţi la o parolă cu prietenii, anturajul feminin e dornic de plimbare şi să faceţi şi un pic de mişcare şi să va-ntretineti relaţiile. Se-anunţa bani pe care-i puteţi primi după toate intervenţiile făcute pe la superiorii de care depindeţi şi o să vă puteţi mişca şi voi în week-end.

(GEMENI)
Poate veţi face doar mici modificări în locuinţă, reparaţii, ca să nu vă lăsaţi toate aceste operaţiuni pentru la toamnă când o să fiţi prinşi cu altele. Poate vă duceţi maşina la reparat, sau mai strângeţi nişte bani să vă luaţi alta, să nu mai aruncaţi banii pe service, c-aţi muncit prea mult pentru ei.

(RAC)
Poate va-nscrieti la o şcoală pentru care-aţi strâns bani mai demult şi o să vă puteţi împlini un vis. Se observă o cheltuială, poate pentru că o să plecaţi pe undeva şi va costa toată distracţia, c-o să fiţi şi cu familia căreia vreţi să-i oferiţi tot ce-şi doreşte.

(LEU)
Consultaţi-vă agenda cheltuielilor, a datoriilor să vedeţi cui mai aveţi să-i daţi înapoi bani şi ce sume, ca să fiţi la zi cu banii, plăţile. Încep să ajungă la voi banii pe care-i tot cereţi de multă vreme şi-aţi putea da o fugă la malul mării de maine-n colo, să profitaţi de zilele frumoase şi de prietenii care mai au şi ei vacanţă.

Horoscop 23 august 2017. Zodiile care azi îşi refac viaţa sentimentală
Horoscop 23 august 2017. Zodiile care azi îşi refac viaţa sentimentală
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 22 februarie 2019. Nativul care va începe o frumoasă poveste de dragoste
Horoscop 21 februarie, prezentat de Neti Sandu. O zi care le schimba viaţa celor născuţi în această zodie
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii