Horoscop 25 octombrie, cu Neti Sandu. Leii se căsătoresc

Ultima actualizare: 25-10-2021 09:51

O zi reușită. O să ne ghidăm după inspirație și vom face lucruri de care să fim încântați, mândri, chiar, c-am putea găsi cheia succesului.

Vibrația zilei este 7 și un cuvânt potrivit poate salva o situație. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

 

Horoscop 25 octombrie SCORPION

 

O să recuperați niște bani și o să puteți lua diverse lucruri după care tânjiți de multă vreme, că ați tot făcut economie.

Întrevedere cu niște angajatori, care vă pot convinge să lucrați împreună că păreți mai degajați și nu împovărați de griji și de treburi.

 

Horoscop 25 octombrie SĂGETĂTOR

 

Vă caută cineva să vă ceară scuze că a lipsit de la o-ntâlnire și o să dați dovadă de înțelegere și de generozitate.

Vă-ngrijiți de voi, de felul în care arătați, de sănătate, dar și de ai voștri, să fie toată lumea sănătoasă că ați fost prinși cu obligațiile de serviciu.

 

Horoscop 25 octombrie CAPRICORN

 

Se poate să primiti un ajutor din partea unor rude, pot fi preparate de sezon, sau altceva de care-aveți nevoie.

Se poate să primiți niște bani fie de la serviciu, fie din particular și să luați câte ceva pentru casă, și restul îl puneți la păstrare că s-aveți o rezervă.

 

Horoscop 25 octombrie VĂRSĂTOR

 

Vouă, proiectele care țin de școală vă reușesc și o să faceți progrese, că vreți să ajungeți number one – tot e anul vostru.

Veștile bune de la colaboratorii de prin alte zări, sosesc, o să dezvoltați afacerile și nici banii nu se vor lasă mult așteptați, că există finanțare pentru proiectele voastre.

 

Horoscop 25 octombrie PEȘTI

 

Vă pregătiți de o relansare, vă faceți reclamă, vă mai asociați cu niste oameni ca să fie mai ușor, pentru susținere.

Se poate să câștigați niște bani în plus și să vă asigurați un trai mai bun, poate și confortul de-acasă va fi mult îmbunătățit și o să-i faceți fericiți pe ai voștri.

 

Horoscop 25 octombrie BERBEC

 

Poate-ați aranjat cu niște producători particulari ca să vă aducă produse bio, că țineți prea mult la sănătate ca să nu apelați la astfel de surse.

O să vă impuneți punctul de vedere ca să obțineți maximum din ce se poate la o negociere, pentru că partea advers[ nu vrea fifty fifty, ci să câștige ea integral – și nu se acceptă.

 

Horoscop 25 octombrie TAUR

 

E de lucru la serviciu, sunt și treburi de familie de rezolvat și o să fiți ocupați, într-adevăr, până peste cap, dar se vor vedea și rezultatele.

O să vă recuperați banii pe care i-oți fi investit în ceva care-a produs, și acum o să vă extindeți, că lucrurile încep să meargă de la sine și ați prins curaj.

 

Horoscop 25 octombrie GEMENI

 

Se poate să lucrați și în paralel la ceva care să v-aducă bani în plus și o să fie un confort financiar.

Sunt niște oameni cărora le pasă de voi și o să primiti o atenție specială, cei care vă datorează bani or să facă bine să vi-i dea și să aveți parte de câștiguri.

 

Horoscop 25 octombrie RAC

 

Cu puțini bani o să vă puneți garderoba la punct și o să creați o stare de spirit mult mai bună.

E o atmosferă mai creativă la serviciu și-o să luați și mai mulți bani, poate-or fi ceva restanțe, sau vine din altă sursă un câștig suplimentar.

 

Horoscop 25 octombrie LEU

 

Munca de echipă o să dea rezultate în perioada asta, după ce ați avut dificultăți de comunicare la nivel de grup, acum o să lucrați sincron.

O să vă puteți reface viața sentimentală, o să-i acordați mai mult credit ființei iubite și vă puteți muta împreună, și să vă și căsătoriți cât de curând.

 

Horoscop 25 octombrie FECIOARĂ

 

Se poate să faceți niste schimbări pe-acasă c-aveți nevoie de un spatiu de lucru și ca să se și poată învăța, să fie multifuncțional.

Din banii strânși o să mai luați diverse lucruri pentru casă și o să vă pregătiți și pentru iarnă, cu conserve și ce mai faceți de obicei, lucruri migăloase, deloc ieftine.

 

Horoscop 25 octombrie BALANȚĂ

 

O să luați o decizie referitoare la mașina pe care-ați vrea s-o schimbați, dacă nu se mai poate repara în service.

Lucrurile pe care le-ați mai încercat cu ceva timp în urmă și nu v-au ieșit, acum vă reușesc, că aveți inspirație și s-a activat și simțul practic – succes pe toate planurile.

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO