Horoscop 23 noiembrie 2016. Racii primesc bani astazi, iar Balantele dau lovitura

Ultimul update: Sambata 26 Noiembrie 2016 07:05
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2016 08:31
Categorie: Horoscop

Horoscop 23 noiembrie. Incep sa se vada roadele muncii ,voastre, o sa primim aprobari, calificative de top, bani si alte recompense pe care le meritam dupa atatea eforturi depuse de-a lungul timpului.

Vibratia zilei este 5 si e bine s-avem curaj sa facem si acele lucruri care ne depasesc, credem noi.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Primiti un accept, o diploma un credit bancar, va cumparati o casa, ori o masina, va bucurati de un succes, obtinut dupa multe incercari.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Va pregatiti de o relansare si o sa va puneti toata priceperea la bataie sa iasa un lucru de cea mai buna calitate si-or sa fie si bani, pe masura.

Horoscop 2016 VARSATOR - O sa va-ncante ofera de colaborare, poate si pentru ca e pe gustul vostru colectivul si o sa fie un elan mobilizator, o sa munciti de drag.

Horoscop 2016 PESTI - Se observa niste bani care sa v-ajute sa va miscati, sa cumparati si cate ceva din lucrurile care sa va bucure sufletul, nu numai rate, facturi si taxe scolare.

Horoscop 2016 BERBEC - Poate semnati un contract care v-ajuta sa luati mai multi bani de-aici inainte, sau sa deveniti proprietari, ori poate ati castigat un proces si vi se platesc daune morale, materiale.

Horoscop 2016 TAUR - O situatie de la slujba e pe cale sa se rezolve si o sa aveti, poate, un program mai lehjer, ceva bani in plussi o serie de avantaje pentru care va luptati de multa vreme.

Horoscop 2016 GEMENI - Promite sa va mearga mai bine in relatia de cuplu si puteti recupera o casnicie, si sa luptati de-aici incolo de acceasi parte a baricadei, asa cum e normal, in doi.

Horoscop 2016 RAC - E posibil sa va intre niste bani si sa cumparati diverse lucruri pentru casa si sa va ramana si pentru plimbare, sa iesiti la suc, la cafea, la un spectacol.

Horoscop 2016 LEU - O sa va puteti ocupa si de voi, sa cultivati un talent, sa urmati niste cursuri de specializare, poate va gasiti si altceva de lucru si sa primiti aprecieri din partea sefilor.

Horoscop 2016 FECIOARA - Vin ceva bani de undeva si o sa va descurcati cu cheltuielile saptamanale, dupa care o sa va chivernisiti in asa fel s-aveti pentru o plimbare in week-end.

Horoscop 2016 BALANTA - Vi se deschid noi perspective in afaceri, poate dati lovitura, ca e anul vostru norocos si o s-aveti o energie debordanta, sa rezolvati cat mai multe treburi.

Horoscop 2016 SCORPION -Poate puneti la punct o strategie de lucru sa mai urcati o treapta la slujba, sa gasiti si sponsor, sa mearga totul ca pe roate.

Horoscop 22 noiembrie 2016. Balantele au parte de castiguri financiare, iar Berbecii primesc o oferta de munca
Horoscop 22 noiembrie 2016. Balantele au parte de castiguri financiare, iar Berbecii primesc o oferta de munca
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă