Horoscop 23 decembrie 2017. Planuri de căsătorie în ajun de Crăciun pentru aceste zodii

23-12-2017 07:22


Sunt o sumedenie de lucruri de făcut, n-o să ne mai vedem capul de treburi şi o să ne putem vedea şi cu prietenii la o cafea după-amiază ca să punem la punct detalii legate de Crăciun, de revelion şi de plecarea în vacanţă, la schi, la săniuş, la relax.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume.

CAPRICORN: Vi se pregăteşte o surpriză despre care o să puteţi afla diseară, la o cină romantică, şi o să fie vorba şi despre căsătorie, printre altele. O persoană dragă sărbătoreşte ceva şi n-o să vreţi să lipsiţi de la acel eveniment, prilej cu care o să vorbiţi să vă-ntâlniţi şi în zilele libere, înainte, sau după revelion.

VĂRSĂTOR: Reuniune cu prieteni care împărtăşesc acelaşi hobby cu voi şi o să vă puteţi distra, dacă n-aveţi treburi importante pe-acasă. Un răspuns de la cineva care vă iubeşte şi care o să fie de acord cu propunerea de excursie, fie şi în străinătate, numai să v-ajungă banii, să nu trebuiască să va-mprumutați.

PEŞTI: Se pare c-o să faceţi pasul decisiv spre căsătorie, cât de curând şi o să vă pregătiţi să faceţi anunţul, zilele astea. Or să ajungă la voi şi banii, şi obiectele, alimentele pe care le-aţi arvunit şi o să vă ocupaţi de treburile familiale ca să fie totul pus la punct mâine de Ajun şi de Crăciun.

BERBEC: O să alegeţi o activitate care să vă relaxeze după ce o să faceţi cumpărături, curăţenie, brad împodobit şi decorarea interiorului locuinţei. Se poate să vă implicaţi în pregătirea şi desfăşurarea unui eveniment, poate o să primiţi şi bani, dacă vă ocupaţi cu aşa ceva asta e jobul vostru, atunci e normal.

TAUR: E cineva care nu poate să renunţe la voi şi o să vă spună când o să ieşiţi la întâlnire, totul e să fiţi şi voi pe aceeaşi lungime de undă. O să-i chemaţi pe prieteni pe la voi după ce o să vă terminaţi toate treburile şi o să petreceţi câteva ore împreună, să vă mai şi destindeţi, după atâta muncă.

GEMENI: Se poate lega o prietenie frumoasă cu cineva pe care-l veţi întâlni la o reuniune amicală şi veţi descoperi c-aveţi multe lucruri în comun. Poate veţi ieşi în oraş cu prietenii şi o să treceţi în revistă târguri expoziţii, să alegeţi cele mai potrivite piese pentru casa, ori pentru exteriorul locuinţei.

RAC: O să primiţi ceva în dar şi îi veţi întoarce şi voi gestul persoanei respective - e luna cadourilor, cu oferit şi primit. O întâlnire emoţionantă, poate ajungeţi la o zi onomastică, sau le faceţi o vizită celor pe care vă chemaseră pe la ei în prima parte a lunii, dar aţi fost prinşi cu treburile.

LEU: O s-aveţi prilejul să schimbaţi două vorbe cu cineva de care vă separaserăţi şi poate n-o să fie nevoie de mai mult ca să va-mpacați. Aţi putea da o fugă pe la prietenii din oraş, vă duceţi într-o excursie să schimbaţi peisajul, să luaţi diverse şi pentru masa festivă de Crăciun şi cadouri.

FECIOARĂ: O persoană de care v-a fost dor vă caută şi poate o să vă vedeţi în următoarele zile, după Crăciun , plecaţi pe undeva să petreceţi revelionul. Se poate să le chemaţi pe la voi pe nişte rude, faceţi împreună pregătirile şi o să fiţi de crăciun tot împreună, să vă priască, să staţi cât mai mult.

BALANŢĂ: O să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând ca să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi-o s-o ascundeţi sub brăduţ. Invitaţie specială la o festivitate, poate v-alegeţi cu un premiu, sau doar cu mulţumiri şi o s-aveţi o stare de spirit deosebit de bună, poate revedeţi pe cineva de care sunteţi foarte atraşi sufleteşte.

SCORPION: Poate le faceţi o vizita unor rude apropiate şi poate-o să le fiţi de ajutor cu un sfat, sau cu furnizarea unor produse pentru sărbători. Le-aţi putea pregăti o masă festivă prietenilor, sau rudelor pe care le-aţi fi vrut prezenta de Crăciun, dar nu pot fi alături de voi atunci şi o să vă sărbătoriţi astăzi.

SĂGETĂTOR: Se pare c-o să cheltuiţi cu mare frenezie banii, pentru că v-au rămas multe lucruri de cumpărat, şi nu vreţi să renunţaţi la nimic. Vă-ngrijiți de familie, în primul rând, după care o să ieşiţi pe-afară cu prietenii, poate va duceți într-o staţiune de agrement unde veţi sta mai mult, dac-aveți vacanţă.

VIDEO PROTVPLUS.RO