Horoscop 23 decembrie 2017. Planuri de căsătorie în ajun de Crăciun pentru aceste zodii

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 23 Decembrie 2017 07:22
Categorie: Horoscop

Sunt o sumedenie de lucruri de făcut, n-o să ne mai vedem capul de treburi şi o să ne putem vedea şi cu prietenii la o cafea după-amiază ca să punem la punct detalii legate de Crăciun, de revelion şi de plecarea în vacanţă, la schi, la săniuş, la relax.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume.

CAPRICORN: Vi se pregăteşte o surpriză despre care o să puteţi afla diseară, la o cină romantică, şi o să fie vorba şi despre căsătorie, printre altele. O persoană dragă sărbătoreşte ceva şi n-o să vreţi să lipsiţi de la acel eveniment, prilej cu care o să vorbiţi să vă-ntâlniţi şi în zilele libere, înainte, sau după revelion.

VĂRSĂTOR: Reuniune cu prieteni care împărtăşesc acelaşi hobby cu voi şi o să vă puteţi distra, dacă n-aveţi treburi importante pe-acasă. Un răspuns de la cineva care vă iubeşte şi care o să fie de acord cu propunerea de excursie, fie şi în străinătate, numai să v-ajungă banii, să nu trebuiască să va-mprumutați.

PEŞTI: Se pare c-o să faceţi pasul decisiv spre căsătorie, cât de curând şi o să vă pregătiţi să faceţi anunţul, zilele astea. Or să ajungă la voi şi banii, şi obiectele, alimentele pe care le-aţi arvunit şi o să vă ocupaţi de treburile familiale ca să fie totul pus la punct mâine de Ajun şi de Crăciun.

Horoscop 21 decembrie 2017. Zodia care va primi o primă de Crăciun

BERBEC: O să alegeţi o activitate care să vă relaxeze după ce o să faceţi cumpărături, curăţenie, brad împodobit şi decorarea interiorului locuinţei. Se poate să vă implicaţi în pregătirea şi desfăşurarea unui eveniment, poate o să primiţi şi bani, dacă vă ocupaţi cu aşa ceva asta e jobul vostru, atunci e normal.

TAUR: E cineva care nu poate să renunţe la voi şi o să vă spună când o să ieşiţi la întâlnire, totul e să fiţi şi voi pe aceeaşi lungime de undă. O să-i chemaţi pe prieteni pe la voi după ce o să vă terminaţi toate treburile şi o să petreceţi câteva ore împreună, să vă mai şi destindeţi, după atâta muncă.

GEMENI: Se poate lega o prietenie frumoasă cu cineva pe care-l veţi întâlni la o reuniune amicală şi veţi descoperi c-aveţi multe lucruri în comun. Poate veţi ieşi în oraş cu prietenii şi o să treceţi în revistă târguri expoziţii, să alegeţi cele mai potrivite piese pentru casa, ori pentru exteriorul locuinţei.

RAC: O să primiţi ceva în dar şi îi veţi întoarce şi voi gestul persoanei respective - e luna cadourilor, cu oferit şi primit. O întâlnire emoţionantă, poate ajungeţi la o zi onomastică, sau le faceţi o vizită celor pe care vă chemaseră pe la ei în prima parte a lunii, dar aţi fost prinşi cu treburile.

LEU: O s-aveţi prilejul să schimbaţi două vorbe cu cineva de care vă separaserăţi şi poate n-o să fie nevoie de mai mult ca să va-mpacați. Aţi putea da o fugă pe la prietenii din oraş, vă duceţi într-o excursie să schimbaţi peisajul, să luaţi diverse şi pentru masa festivă de Crăciun şi cadouri.

FECIOARĂ: O persoană de care v-a fost dor vă caută şi poate o să vă vedeţi în următoarele zile, după Crăciun , plecaţi pe undeva să petreceţi revelionul. Se poate să le chemaţi pe la voi pe nişte rude, faceţi împreună pregătirile şi o să fiţi de crăciun tot împreună, să vă priască, să staţi cât mai mult.

BALANŢĂ: O să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând ca să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi-o s-o ascundeţi sub brăduţ. Invitaţie specială la o festivitate, poate v-alegeţi cu un premiu, sau doar cu mulţumiri şi o s-aveţi o stare de spirit deosebit de bună, poate revedeţi pe cineva de care sunteţi foarte atraşi sufleteşte.

SCORPION: Poate le faceţi o vizita unor rude apropiate şi poate-o să le fiţi de ajutor cu un sfat, sau cu furnizarea unor produse pentru sărbători. Le-aţi putea pregăti o masă festivă prietenilor, sau rudelor pe care le-aţi fi vrut prezenta de Crăciun, dar nu pot fi alături de voi atunci şi o să vă sărbătoriţi astăzi.

SĂGETĂTOR: Se pare c-o să cheltuiţi cu mare frenezie banii, pentru că v-au rămas multe lucruri de cumpărat, şi nu vreţi să renunţaţi la nimic. Vă-ngrijiți de familie, în primul rând, după care o să ieşiţi pe-afară cu prietenii, poate va duceți într-o staţiune de agrement unde veţi sta mai mult, dac-aveți vacanţă.

Horoscop 22 decembrie 2017. Zodiile care vor primi sume importante de bani înainte de sărbători

Horoscop 22 decembrie 2017. Zodiile care vor primi sume importante de bani înainte de sărbători

Horoscop

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie

Horoscop 11 aprilie 2018. Zodia care astăzi are noroc la bani