Horoscop 21 decembrie 2017. Zodia care va primi o primă de Crăciun

21-12-2017 07:52


O să ne putem felicita c-am reuşit, după vreme îndelungată să primim o aprobare, nişte bani, un răspuns, să începem nişte cursuri sau poate unii dintre noi le-am absolvit, cu brio.

Vibraţia zilei este 3 şi ne putem baza foarte mult pe comunicare, ca să reuşim ce ne-am propus.

CAPRICORN: Poate v-aţi decis să faceţi pasul cel mare spre căsătorie şi-ncepeti pregătirile, iar jurămintele de credinţa să le rostiţi în noaptea de Crăciun sau de Anul Nou. O definitivare, vi se recunosc nişte drepturi se-ncheie un demers care v-a purtat pe drumuri şi o să începeţi o viaţă nouă, să vă bucuraţi de stabilitate.

VĂRSĂTOR: O chestiune mai veche o să reapară în prim plan şi o să aveţi prilejul să-i daţi de capăt, să vă eliberaţi, sufleteşte, să respiraţi uşuraţi. E lume voitoare în jurul vostru şi o să rezolvaţi mult mai uşor nişte lucruri care v-ar fi luat o groază de timp şi probabil şi bani.

PEŞTI: Se poate să luaţi nişte bani în plus, probabil din colaborări, o mai aduce şi partenerul de viaţă alţi bani şi o s-aveţi un buget consistent. În orice moment aţi putea pleca în vizită la rude, la prieteni, chiar şi cu treaba sau poate vă luaţi concediu şi vă-ntoarceţi după sărbători - după care puteţi pleca din nou.

BERBEC: O să luaţi o primă de Crăciun, primiţi un cadou, o recompensă, vreo diplomă, cineva se-arata mulţumit de rezultatele muncii voastre. Poate sunteţi - încă - în tratative cu cineva din străinătate să plecaţi zilele - astea, dar nu sunt toate lucrurile în ordine şi va trebui să vă asiguraţi că nu rămâne nimic în aer.

TAUR: Poate renunţaţi la un mic proiect în favoarea altuia , să folosiţi toate resursele în aceeaşi direcţie, să nu vă risipiţi. Vă asociaţi cu cine trebuie în vederea unui proiect care o să v-aducă bani, şi să vă menţină în avest flux al afacerilor de succes - să păstraţi stacheta sus.

GEMENI: O persoană de care v-oţi fi depăşit recent vă căută să vadă dacă v-a trecut de tot dragostea care-a fost între voi, poate nu. Se-aşteaptă un răspuns ferm de la voi şi o să vă faceţi socotelile în aşa fel încât să puteţi pleca pe undeva într-o cât de mică vacanţă şi să vă descurcaţi din punct de vedere financiar.

RAC: Partenerul de cuplu s-a decis să-şi continue viaţa alături de voi şi să ajungeţi şi la ofiţerul stării civile, să legalizaţi relaţia. Un lucru pe care-l aşteptaţi de mult se-ntâmplă, primiţi o aprobare, vă mutaţi din ianuarie altundeva, sau la serviciu schimbaţi colectivul, departamentul.

LEU: Daţi de un sponsor generos care să vă finanţeze un proiect şi să luaţi şi cadouri unor copii care n-au de niciunele. Poate-abia acum s-au găsit bani, să daţi avansul pentru o casă, dacă nu cumva aţi încheiat construcţia unei locuinţe pe care aţi făcut-o aşa cum aţi vrut voi.

FECIOARĂ: O să mai luaţi câte ceva pentru confortul locuinţei, sau or fi nişte decoraţiuni interioare, obiecte de uz casnic, diverse. Se poate să organizaţi şi o ceremonie de reînnoit jurămintele, de anul nou, sau un botez, o aniversare, odată cu vreuna dintre sărbătorile de sezon şi să-i chemaţi pe prieteni.

BALANŢĂ: Vi se face un cadou de apreciat, mai ales gestul de sine, poate primiţi bradul de crăciun, sau nişte bunătăţi care n-au cum să nu vă placă. O să reglaţi o situaţie scriprica, poate daţi o raită şi pe la bancă să vedeţi ce înlesniri sunt în perioada asta, pe la magazine o să daţi de reduceri şi o să faceţi cumpărături că lumea.

SCORPION: Se poate să semnaţi un act important şi să vă bucuraţi c-aţi scăpat de o grijă, şi poate urma o ascensiune în carieră. Sunt lucruri pe care vreţi de multă vreme să le-ncercati, să vă învingeţi nişte prejudecăţi, şi o să reuşiţi, poate şi cu concursul altora, care cred în voi - aşadar, provocări!

SĂGETĂTOR: Partenerul de cuplu v-a pregătit o surpriză şi poate v-o dezvăluie când o să ieşiţi la o cină în oraş. Se-anunţă o reuşită la serviciu, pot fi şi alte avantaje în afară banilor, o să fiţi trimişi la un training în străinătate sau într-un city break, fie el şi în ianuarie.

VIDEO PROTVPLUS.RO