Horoscop 22 decembrie 2017. Zodiile care vor primi sume importante de bani înainte de sărbători

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 22 Decembrie 2017 07:37
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să ştim cum anume să procedăm ca să ne achităm rapid de toate obligațiile, să atragem lucrurile de care avem nevoie, să reparăm relaţiile care încă mai au flacăra care ne poate ţine uniţi.

Vibraţia zilei este 22 şi o să punem umărul la activităţile în care important este spiritul de echipă.

CAPRICORN: Poate mai amânaţi decizia pe care un angajator vă cere s-o luaţi pentru că nu v-aţi convins pe de-antregul că aţi face bine. Se observă un supliment salarial şi o să daţi fuga să luaţi cadouri, să faceţi şi aprovizionarea ca să puteţi prepara bunătăţile de Crăciun, să fie masa bogată.

VĂRSĂTOR: Or să vă caute nişte oameni care ştiu că pot conta pe ajutorul vostru şi o să puneţi umărul la o muncă în folosul altora. O să vă bucuraţi de o atenţie specială, poate primiţi bani, un semn de apreciere din partea celor care vă sunt recunoscători că aţi realizat lucruri de mare calitate.

PEŞTI: Poate vă-ntâlniţi cu prietenii diseară c-aveţi ceva anume de sărbătorit şi o să vă facă plăcere să ieşiţi la socializare. Poate primiţi o invitaţie să vă duceţi la rudele de prin alt oraş să vă dea câte ceva din pomana porcului şi câte ceva din ce-au mai agonisit ele peste an.

Horoscop 20 decembrie 2017. Zodia care astăzi va lua o primă

BERBEC: Vi se înmânează o diplomă, o legitimaţie, un card care vă dau nişte libertăţi la care visaţi, probabil, demult. O să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând, c-o să daţi de tot felul de tentaţii care vă scot aproape cu forţa banii din buzunar, dar plăcerea e mare!

TAUR: Or să vină bani din urmă şi n-o să rataţi mai nimic din ce-aveţi pe lista de cumpărături, că pentru asta aţi muncit. Abia acum vi se poate semna un contract pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să puteţi cumpăra o locuinţă, sau o maşină, dacă nu cumva e vorba despre serviciu.

GEMENI: Poate-abia acum vi se dau banii pe care vi i-au promis demult şefii şi-o să aveţi cu ce să cumpăraţi tot ce vă doreaţi pentru ai voştri. O să puteţi repara o relaţie cu cineva care încă vă iubeşte şi veţi stabili noi reguli de convieţuire, să-ncepeți o viaţă nouă, să puteţi fi fericiţi.

RAC: Chiar dacă mai aveţi multe de făcut şi acasă şi la serviciu, o să daţi uşor de capăt tuturor treburilor şi-o să fie toată lumea mulţumită. O confirmare pe care-o aşteptaţi cine ştie de când soseşte şi o să ştiţi cu cine, unde şi pentru câte zile o să plecaţi de sărbători şi cu ce bani.

LEU: Cineva cau care-aţi fost într-o relaţie vă căuta să vadă dacă mai există o scânteie măcar, care poate fi reaprinsă. Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vă gândiţi până luni dacă vă puteţi face timp şi mai ales dacă vă avantajează munca respectivă.

FECIOARĂ: Se poate să vă schimbaţi maşina, ori poate o scoateţi de la reparat ca să aveţi cu ce pleca într-un du-te vino prin ţară pe la rude. Are loc o petrecere zilele-astea, la voi în familie şi o să vă organizaţi în aşa fel încât să vă descurcaţi cu shopingul, şi cu pregătirea preparatelor - poate va mai ajută cineva.

BALANŢĂ: Poate vi se dezvăluie o surpriză de anul nou, aflaţi în ce ţară, la ce hotel o să petreceţi începutul de an şi alte lucruri frumoase. O să investiţi ca de obicei, de sărbători, nişte bani în casă, unii dintre voi poate vă mutaţi în casă nouă, sau pe care-aţi renovat-o de curând şi mai luaţi lucruri noi, utile şi frumoase.

SCORPION: Se poate să-ncheiați nişte cursuri, să primiţi o recunoaştere publică şi o mărire de salariu, cât de curând. Se poate să plecaţi într-o excursie, poate vă duceţi chiar să vă cumpăraţi carne proaspătă produse bio, direct din sere şi alte trufandale.

SĂGETĂTOR: Relaţia voastră sentimentală se poate rescrie frumos dacă o să aveţi o discuţie pe marginea problemelor care v-au deranjat în ultima vreme. Vi se recunosc nişte merite şi o să vă alegeţi cu o sumă de bani, un coş cu bunătăţi de sezon și alte surprize care să vă meargă la inimă, să vă bucuraţi cu toată familia de ele.

Horoscop 21 decembrie 2017. Zodia care va primi o primă de Crăciun

Horoscop 21 decembrie 2017. Zodia care va primi o primă de Crăciun

horoscop

Horoscop 23 aprilie 2018. Zi bună în afaceri pentru balanțe. E timpul să cereți o primă

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie