O zi cu emoții și bucurie. Lăsăm deoparte griji, supărări, oboseală și ne gândim la noi, la cei dragi, ca să ne meargă și mai bine.

Vibrația zilei este 5 și s-avem curaj să facem noi primul pas spre împăcare. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 23 aprilie TAUR

Se poate să-ncercați să mai invitați pe cineva, așa, în ultimul moment și să și poată veni acea persoană la masa festivă.

O s-aveți spor la toate treburile gospodărești și o să vă rămână timp și pentru voi să vă pregătiți de întâlnirea cu musafirii de la noapte.

Horoscop 23 aprilie GEMENI

O să profitați de faptul că nu v-ați mai întâlnit din cauza restricțiilor cu cei dragi și o să faceți o petrecere cu rudele de toate gradele, cu familia lărgită.

Vi se livrează o comandă și o să aveți din ce să preparați diverse delicatese sau cereți direct produsele gătite și ați scapăt de ore întregi de muncă.

Horoscop 23 aprilie RAC

E un moment bun să faceți pace cu toți cei care s-ar fi supărat din cine știe ce motive și o să o luați de la-nceput pe un teren curat, de puritate sufletească.

O revedere care poate aduce o rază de speranță, c-o să meargă bine în relația de doi și o să vă puteți căsători, s-aveți copii - e o promisiune de mai bine, oricum.

Horoscop 23 aprilie LEU

Poate o să fiți invitați de onoare la o masă festivă, poate fi un eveniment public că aveți important de făcut.

Poate faceți cumva să fiți împreună cu ai voștri să refaceți spiritul de familie că aveți nevoie de căldură sufletească și de un imbold să faceți acele lucruri mărețe la care visați.

Horoscop 23 aprilie FECIOARĂ

O să vi se-mplinească dorința de a fi alături de acel cineva care înseamnă totul pentru voi și să vă refaceți o căsnicie.

Vă curtează rudele, prietenii să vă duceți pe la toți, dar se poate să-i chemați voi la masă, dacă tot v-ați ocupat de pregătiri, că sunteți maeștri în arta culinară.

Horoscop 23 aprilie BALANȚĂ

O să vă bucurați împreună cu rudele care-au bătut, probabil, cale lungă până la voi și o să simțiți spiritul sărbătorilor.

Să vă așteptați și la un musafir - surpriză și care o să fie bine venit că ați tot sperat să vină, dar era prins cu alte treburi și totuș, s-a dat peste cap să vină la voi.

Horoscop 23 aprilie SCORPION

O să primiți cadouri frumoase și-ați luat și voi ce știți că le place apropiaților și o să vă faceți surprize plăcute unii altora.

Încă mai primiți invitații și-o s-aveți de unde să alegeți, dacă n-ați pregătit nimic la voi acasă, poate faceți un tur de onoare pe la rude și prieteni.

Horoscop 23 aprilie SĂGETĂTOR

Poate treceți mâine pe la niște rude, dacă nu puteți fi cu toții la masa în noaptea de Înviere.

Poate-acum e momentul ideal să stingeți un conflict mai vechi și să refaceți o prietenie, o căsnicie sau chiar o relație de afaceri că o s-aveți de castigat.

Horoscop 23 aprilie CAPRICORN

O să aflați un răspuns, un adevăr care v-a fost ascuns și poate ieși întâmplător la iveală și să vă schimbe viața în bine.

O să faceți un pas decisiv - vă călcați pe inimă și chemați pe la voi pe cineva care face parte din viața voastră, dar v-ați separat o vreme și acum vă reuniți.

Horoscop 23 aprilie VĂRSĂTOR

O să vă-mpărțiți în așa fel timpul încât să v-ajungă pentru câteva vizite că le-ați promis unor rude și prieteni c-o să treceți și pe la ei mâine, poimâine.

Se poate să mai cheltuiți niște bani, chiar stând în casă, o să faceți comandă online de produse alimentare, cadouri, obiecte vestimentare și o să-i faceți fericiți pe ai voștri.

Horoscop 23 aprilie PEȘTI

O să vă deplasați cu ușurință dacă vă invită cineva la masă fie la noapte, fie mâine sau chiar poimâine.

E animație la voi și o să faceți și pregătiri, o să vă ocupați și de voi și pe cât posibil să fiți fresh în noaptea de Înviere că vreți să împărtășiți starea de bucurie cu toți cei dragi.

Horoscop 23 aprilie BERBEC

Prietenii vă cheamă prin țară, dar se poate să vină și ei dacă voi nu puteți pleca, o să faceți cumva să fiți împreună.

Se poate să vă achitați rapid de tot felul de obligații și o să fiți cu inima-mpăcată că vă aveți bine cu toată lumea și o să petreceți frumos sărbătorile Pascale.