Horoscop 22 aprilie 2023, cu Neti Sandu. E posibil să-i treziţi sentimente de gelozie fiinţei iubite

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 22 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi destul de bună. O să ne alegem cu grijă compania, destinaţia şi o să ne bucurăm de prezenţa oamenilor care contează în viaţa voastră.  

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să amplificăm gesturile de omenie.

Horoscop 22 aprilie 2023 – TAUR

Întâlnire importantă - e cineva care-aşteaptă răspuns de la voi, dacă rămâneţi împreună, sau nu, şi dacă ieşiţi la o plimbare aţi putea avea o discuţie serioasă.

O să vă faceţi timp să petreceţi câteva ore cu rudele apropiate şi să puneţi la cale un eveniment care va avea loc în curând.

Horoscop 22 aprilie 2023 – GEMENI

Poate are loc o negociere, chiar şi la cafea, ca să fie într-un cadru neutru, să vă spuneţi punctul de vedere că să vedeţi dacă vă puneţi de acord, sau nu.

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Aţi tot amânat o discuţie între patru ochi cu cineva care spera să fiţi un cuplu şi o să trebuiască să ziceţi Da, sau ba.

Horoscop 22 aprilie 2023 – RAC

Lumea are nevoie de voi şi o să vă lăsaţi curtaţi, să ieşiţi la un film, un spectacol, o plimbare, la o masă în oraş, prezenţa voastră e foarte binevenită.

Prietenii vor să daţi o fugă prin împrejurimi, c-o fi o destinaţie care era mai demult în agenda voastră şi o să fie deconectant.

Horoscop 22 aprilie 2023 – LEU

Poate daţi o fugă în staţiunea preferată ca să luaţi aer curat, să mâncaţi bunătăţi bio, să vă relaxaţi şi să vă întoarceţi cu un alt vibe duminică.

S-ar putea să luaţi o decizie legată de familie, să vă luaţi altă casă c-o să apară un copil pe care vi-l doriţi de multă vreme.

Horoscop 22 aprilie 2023 – FECIOARĂ

O să vă achitaţi de treburile obligatorii şi-o să vă acordaţi şi vouă câteva ore ca să vă delectaţi cu altceva care să vă elibereze de stres.

O să ţineţi cont de preferinţele partenerului de cuplu şi vă faceţi program comun, ca să spargeţi monotonia, rutină, să aduceţi un plus de culoare în relaţie.

Horoscop 22 aprilie 2023 – BALANŢA

Se poate să apară noutăţi în sfera sentimentală şi să vă lăsaţi cuceriţi de acel cineva care vi se potriveşte, că eraţi în căutarea unui suflet care să vă completeze.

Poate prindeţi din zbor o ofertă de colaborare şi o să vă gândiţi până săptămâna viitoare dacă e convenabilă, sau nu.

Horoscop 22 aprilie 2023 – SCORPION

Vă bucuraţi de revederea cuiva care o să vină cu veşti bune, c-aveţi şi voi nevoie de un suport moral ca să puteţi munci, în continuare cu spor.

Se poate să primiţi un email referitor la o colaborare şi să lăsaţi la dospit ofertă, ca să vă relaxaţi ca lumea, în weekend.

Horoscop 22 aprilie 2023 – SĂGETĂTOR

Familia vă cheamă la masă, la o plimbare după, ca să puneţi la cale o nuntă, un botez care vor avea loc în curând şi e nevoie de fiecare dintre voi.

Se strâng rubedeniile, ca poate aveţi o reuşită în familie şi daţi de băut, de mâncat, fie acasă, fie la restaurant.

Horoscop 22 aprilie 2023 – CAPRICORN

Vă daţi întâlnire cu cineva care vă poate fi partener de cuplu şi e de văzut dacă, într-adevăr aveţi lucruri în comun ca să puteţi spera la o relaţie.

Poate plecaţi într-o excursie, chiar şi de-o zi ca să-i duceţi pe copii într-un parc de aventură, la un escape room, să se distreze.

Horoscop 22 aprilie 2023 – VĂRSĂTOR

Sufleteşte are de unde să vă fie bine şi să-ntâlniţi pe cineva dacă n-aveţi pe nimeni şi să construiţi o relaţie că aveţi disponibilitate pentru aşa ceva.

Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber şi să vă întreţineţi şi cu prietenii, să petreceţi un timp de calitate împreună.

Horoscop 22 aprilie 2023 – PEŞTI

E posibil să revină cineva cu care aţi avut o relaţie şi să pretindă că şi-a schimbat comportamentul, dar o să-l supuneţi la nişte teste şi o să vă dumiriţi

E posibil să-i treziţi sentimente de gelozie fiinţei iubite, deşi nu faceţi nimic greşit, şi totuşi să se-nţeleagă altceva. Fiţi mai atenţi.

Horoscop 22 aprilie 2023 – BERBEC

O reuşită în planul comunicării - o să vă faceţi înţeleşi după o perioadă în care aţi cam vorbit în contradictoriu şi dacă ieşiţi în doi o să spargeţi gheaţa, o să fie bine.

O să le faceţi o surpriză copiilor după ce v-au rugat să ieşiţi în parc, să se ducă poate la un miniparty.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscop 16 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă niște chestiuni legate de casă
Horoscop 16 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă niște chestiuni legate de casă

Horoscop 16 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. O să le dăm de capăt situațiilor delicate și o să facem loc noilor provocări care ne pot schimba viața în bine.  

Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niște bani în cont
Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niște bani în cont

Horoscop 15 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Una caldă, alta rece, ne-om descurca noi! Resurse avem, bunăvoință și bune intenții avem, Slavă Domnului, și o să facem față tuturor provocărilor, oricât de îndrăznețe ar fi.

Horoscop 14 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea să se căsătorească
Horoscop 14 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea să se căsătorească

Horoscop 14 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. E un vibe pozitiv în atmosferă și o să ne putem plimba, să ieșim la întâlniri, să ne bucurăm de timpul comun cu al celor pe care îi iubim.

Recomandări
Comisia Europeană a făcut anunțul momentului. Ce trebuie să se întâmple pentru ca România să adere complet la Schengen
Comisia Europeană a făcut anunțul momentului. Ce trebuie să se întâmple pentru ca România să adere complet la Schengen

Comisia Europeană a publicat, marţi, un raport cu privire la starea Spaţiului Schengen în anul care a trecut. Cu această ocazie, au fost anunțate priorităţile pentru anul următor.

 

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Răsturnare de situație în dosarul în care este judecat Vlad Pascu. Inspecţia Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei
Răsturnare de situație în dosarul în care este judecat Vlad Pascu. Inspecţia Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei

Răsturnare de situație în dosarul în care Vlad Pascu, tânărul care a provocat, vara trecută, accidentul de pe litoral, este judecat pentru omor din culpă.