Horoscop 20 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor primi o mărire de salariu

Ultima actualizare: 20-08-2020 09:35

Horoscop 20 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim mai echilibrați, vom cântari mai bine situațiile înainte de a face și de a spune ceva și o să ne croim drum spre obiectivele majore.

Vibrația zilei este 2 și o să fie cineva care să ne-ntinda o mână de ajutor.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 LEU

 

Se poate să-i dați de cap unei probleme legate de casă și o să vă puteți muta dac-ați făcut reparații, zugravit. O să luați o tranșă de bani de undeva, pot fi rămășițe din urmă și o să rezolvați problemele ugente legate de copii, școli, grădinițe, și multe altele.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

E cineva care se oferă să v-ajute, fie și cu suport moral, să depășiți o perioadă tensionată. Apar noutăți - oferte de lucru, pot fi și bonusuri pentru ce-ați lucrat la un moment dat și o să fie stimulativ, munca voastră a însemnat ceva.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 BALANȚĂ

 

E bine să vă-ngrijiti de sănătate, să vă mai și odihniți, așa printre picături și să trageți cu ochiul și la ai voștri, să fie buni, zdraveni. Încep să se vadă roadele muncii voastre și-or să vină nu numai bani, ci și situații favorizante, o postură mai avantajoasă în ierarhia de la slujbă.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 SCORPION

 

Se poate să urmeze o periodă aglomerată la serviciu, și o să puneți la bătaie toate resursele interioare ca să răzbiți. O să fiți cooptați într- o activitate care v-ar pune în contact cu niște oameni valoroși, profesioniști și poate-o să lucrați ceva, în particular, împreună.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O să semnați un contract pe bani mai mulți și o să strângeți un capital, o să vă descurcați destul de bine cu banii. Se poate să vi se propună un post care să vă pună în lumina reflectoarelor și să lucrați la alt nivel, cu alți oameni - o să fie o schimbare de macaz în cariera.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Mai aveți câteva zile libere și poate plecați pe undeva, faceți o rezervare, ca să știți sigur c-aveți unde să vă cazați. O să aveți spor și la treabă și la preocupările care țin de viața personală și o să vă gospodăriți mult mai bine și cu banii și cu timpul, să puteți rezolva multe lucruri.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să mai lucrați și de la serviciu, de la sediu, o perioadă, după care vă puteți întoarce la lucratul de-acasă. Poate faceți un consiliu de familie să vedeți daca v-ajung banii pentru o mașină sau o duceți la reparat pe cea pe care-o aveți să-ncercati s-o recuperați.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 PEȘTI

 

O să vă puteți înțelege cu cineva care-a dispărut o vreme din viața voastră și să vă continuați, frumos, relația. O să mai fie nevoie de niste intervenții ca să vă intre banii în cont - trebuie insistat, și-o să-i recuperați cât de curând - pot fi și cei împrumutați cuiva.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 BERBEC

 

Se poate să o porniți pe o nouă direcție profesională și să aveți inspirație, să vă alegeți ce vi se potrivește. Aveți idei, energie, o nevoie interioară de a face tot felul de lucruri care să v-ajute, în primul rând să câștigați bani, și în al doilea rand să acoperiți cerințele de familie.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 TAUR

 

Se poate să vă pregătiți de un botez și să vă ocupe timpul și cu rezervările și cu shopingul chiar și online. O să vă aflați și voi într-o perioadă creativă, sunt lucruri pe care voiați de multă vreme să le faceți dar n-ați avut timp și pentru așa ceva.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 GEMENI

 

Se poate să vina cineva și să rămână câteva zile și o să aflați vesti care să vă bucure și să vă dea idei. Ați găsit niște lucruri de cumpărat pentru casă și o să redecorati cât de cât, niște schimbări vor fi, poate vă creați mai mult spatiu - de lucru, de joacă.

HOROSCOP 20 AUGUST 2020 RAC

 

E posibil să plecați câteva zile pe undeva, mai ales pentru copii și să vă priască - o să fie un suflu de prospețime. O să obțineți semnături să puteți face niste achiziții, să vă-nscrieti la o școală, să rezolvați problemele copiilor, c-aveți multe pe cap în perioada asta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO