Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. Taurii explorează o sursă de bani

Dată publicare: 02-04-2021 07:25
Dată actualizare: 02-04-2021 09:51


E bine să răscolim pe dinăuntrul nostru să descoperim resursele pe care nu ni le cunoaştem, încă, şi să le scoatem la suprafaţă.

 

Vibraţia zilei este 2 şi să nu ezităm să cerem ajutorul cuiva, dacă ne aflăm în impas.


Horoscop 2 aprilie BERBEC

E o energie care va dă "aripi" şi o să puteţi lucra fără efort, c-aveţi probabil, pentru cine, că se poate să vă fi şi îndrăgostit.


Horoscop 2 aprilie TAUR


O să exploraţi o sursă de bani şi se poate să bateţi palma c-aveţi încredere că munca pe care o depuneţi va fi şi apreciată la justa valoare!


Horoscop 2 aprilie GEMENI


Sunteţi dispuşi să mai sacrificaţi din timpul liber să lucraţi, c-aveţi nevoie de bani pentru diverse şi o să acceptaţi nişte colaborări.


Horoscop 2 aprilie RAC


Par să se echilibreze lucrurile în relaţia de suflet şi o să fie linişte şi pace acasă, că faceţi planuri de vacanţă, de sărbători şi de multe altele.


Horoscop 2 aprilie LEU


Vă pregătiţi de o relansare profesională şi poate daţi de vreun partener străin cu care puteţi colabora şi e de văzut în ce termeni, să nu întâmpinaţi dificultăţi.


Horoscop 2 aprilie FECIOARĂ


Se pot regla anumite chestiuni care rămăseseră în aer şi o s-aveţi actele în regulă ca să puteţi lucra, să faceţi şi nişte achiziţii pentru casă şi ai voştri.


Horoscop 2 aprilie BALANŢA


Poate o să vă faceţi o deplasare cu treabă, ca să rezolvaţi fie probleme de serviciu, fie personale, şi care se vor dovedi un succes.

 

Horoscop 2 aprilie SCORPION


Provocări la tot pasul! Sunteţi pe poziţii şi o să vă descurcaţi frumos, să ţineţi piept atacurilor şi solicitărilor de tot felul care par să fie în număr mare.


Horoscop 2 aprilie SĂGETĂTOR


Interacţiunea cu şefii o să v-ajute să obţineţi de la ei nişte înlesniri, tot ca să iasă treaba mai bine la serviciu şi să faceţi performanţă.


Horoscop 2 aprilie CAPRICORN


O să fiţi operativi dacă se complică lucrurile la serviciu sau în sfera birocratică şi o să vă descurcaţi în orice situaţie.


Horoscop 2 aprilie VĂRSĂTOR


Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor coechipieri care cred în capacitatea voastră de a aduce succesul în orice activitate în care vă implicaţi.


Horoscop 2 aprilie PEŞTI


V-au rămas multe treburi casnice de dus la bun sfârşit, vă reamenajaţi interiorul, vă ocupaţi de curăţenia generală şi poate va bate gândul să vă şi mutaţi.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO