Horoscop 31 martie, cu Neti Sandu. Fecioarele semnează un contract

Dată publicare: 31-03-2021 06:59
Dată actualizare: 31-03-2021 09:57


Câștiguri azi! O putem lua de la-nceput dacă unele lucruri nu ne-au reușit - că tot în noi avem baza și să n-așteptăm să ne pice din cer.

 

Vibrația zilei este 4 și o să le asigurăm alor noștri ce au nevoie.

 

Horoscop 31 martie BERBEC

 

Se-anunță un bun parteneriat care o să v-aducă bani și un plus de imagine c-aveți deja un palmares care-o să fie luat în calcul la CV pentru o funcție.

 

Horoscop 31 martie TAUR

 

O să luați în discuție o eventuală colaborare de care-o să fiți încântați și voi și ceilalți coechipieri, că va fi ceva cu care să-i luați prin surprindere pe beneficiari.

 

Horoscop 31 martie GEMENI

 

E un moment în care vă puteți reinventa și să vă etalați cu noul proiect care-o să facă furori printre colegii voștri de breaslă.

 

Horoscop 31 martie RAC

 

Se poate să vă trimiță cu serviciul pe undeva și să lucrați de acolo, nu mai mult de o lună, dar să fie lăudabil felul în care vă achitați de obligațiile profesionale.

 

Horoscop 31 martie LEU

 

Se pare c-o să încasați acei bani pe care-i așteptați de multă vreme și poate o s-aveți cu ce să plecați în vacanță, dacă și condițiile vor fi corespunzătoare.

 

Horoscop 31 martie FECIOARĂ

 

O să puteți semna un contract și să vă asigurați banii pe o perioadă mai lungă de timp, și dacă lucrurile o să meargă bine, o să prelungiți contractul.

 

Horoscop 31 martie BALANȚĂ

 

Are de unde să vă meargă mai bine din punct de vedere sentimental și o să fie armonie în cuplu, iar unii dintre voi o să retrăiți iubirea de la-nceputul relației.

 

Horoscop 31 martie SCORPION

 

E animație la voi, semn că aflați vești bune, că o fi și un confort financiar și-o să faceți niste achiziții de care-o să fiți încântați și ai voștri la fel.

 

Horoscop 31 martie SĂGETĂTOR

 

O să vă puteți cere drepturile, beneficiile, unele avantaje pe care șefii, de la sine, n-or să vi le dea, deci: îndrăzniți - acum e momentul!

 

Horoscop 31 martie CAPRICORN

 

Se poate s-aveți de dat un examen, un interviu, o verificare de rutină, și e un stres, dar se observă succes, c-aveți cerul de partea voastră.

 

Horoscop 31 martie VĂRSĂTOR

 

O să vă bucurați de niște avantaje, c-aveți un Jupiter, mare benefic, care veghează să faceți progrese pe cât mai multe planuri.

 

Horoscop 31 martie PEȘTI

 

Voi ați putea ieși la rampă cu ceva nou și să fie un succes și totodată să rezolvați și o problemă cu locuința, c-aveți nevoie de mai mult spațiu.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO