Horoscop 1 aprilie, cu Neti Sandu. Fecioarele se pregătesc de un împrumut la bancă

Dată publicare: 01-04-2021 07:25
Dată actualizare: 01-04-2021 09:35


Horoscop 1 aprilie, cu Neti Sandu. O să facem mai puţin efort decât altădată şi o să obţinem poate mai mult, că nu mai întâlnim piedici, obstacole. Drumul este liber.

 

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva care să fie pe puterile nostre.


Horoscop 1 aprilie BERBEC

Lucrurile vă ies mai uşor şi o să mai scăpaţi de tensiunile care v-au dereglat somnul şi începeţi o viaţă nouă şi frumoasă, după un lung şir de obstacole.


Horoscop 1 aprilie TAUR


O să puteţi face rost de bani dintr-o afacere apărută din senin şi o să relaţionaţi cu nişte oameni care sunt din categoria voastră valorica, adică foarte buni profesional.


Horoscop 1 aprilie GEMENI


Aţi putea găsi ceva nou de lucru, în paralel cu serviciul, şi să aveţi cu ce să achitaţi rate, facturi şi alte angarale, ca să nu se-adune datorii.


Horoscop 1 aprilie RAC


O să vă fie răsplătită munca şi cu bani, dar şi cu alt gen de compensaţii, ca să puteţi duce şi psihic activitatea respectivă, c-a fost epuizant efortul.


Horoscop 1 aprilie LEU


Se poate să bateţi palma cu un angajator, după ce aţi făcut o selecţie, c-aţi avut mai multe oferte şi flerul v-a indicat cea mai bună variantă.


Horoscop 1 aprilie FECIOARĂ


O să vă consultaţi cu ai voştri ca să luaţi o hotărâre de comun acord în privinţa unui împrumut pe care să-l cereţi unei bănci, sau nu – ca să vă luaţi casă.

 

Horoscop 1 aprilie BALANŢA


O să ocazionaţi o întâlnire cu cineva care şi-ar dori să vă cunoască şi se pare că nu mai aveţi motive să amânaţi vederea la față – că şi voi păreţi interesaţi.


Horoscop 1 aprilie SCORPION


V-aşteaptă proiecte noi, adevărate provocări – pe gustul vostru, şi o să faceţi performanţă, c-o să puneţi toate motoarele în funcţiune.


Horoscop 1 aprilie SĂGETĂTOR


O să faceţi față cerinţelor, deloc puţine, din partea conducerii şi o să le mai cereţi şi voi şefilor ce-aveţi nevoie, că ei n-or să aibă motive să nu vă servească.


Horoscop 1 aprilie CAPRICORN


Vă socotiţi banii din contul de rezervă şi o să evaluaţi şi timpul disponibil ca să ştiţi dacă vă mai permiteţi un al doilea job, sau nu, acum.


Horoscop 1 aprilie VĂRSĂTOR


Poate adunaţi în jurul vostru nişte oameni ca să le-ntindeti o mână de ajutor să vă atingeţi menirea – aceea de a salva oameni aflaţi în impas.


Horoscop 1 aprilie PEŞTI


Se poate s-aveţi nişte preocupări legate de şcoală, poate îi îndrumaţi şi pe copii, să înveţe, să facă nişte lucrări practice ca să exceleze la şcoală.


VIDEO PROTVPLUS.RO