Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 19 Septembrie 2018 07:07
Categorie: Horoscop

Horoscop 19 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. E bine să fim deschişi situaţiilor noi, să ne pliem pe comportamentul unor semeni cu care lucrăm sau ne sunt prieteni, să fim sincron.

 

Vibraţia zilei este 1 şi chiar e bine să-ncepem ceva nou şi-n care să credem.

FECIOARĂ
Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu actual, viitor, ca să fie linişte şi pace în relaţie, să vă-nțelegeti cât se poate de bine. Se poate s-aveţi o întâlnire de afaceri care se poate încheia cu un contract semnat şi o să vă asiguraţi banii pe o durată mai mare de timp şi o să vă puneţi la adăpost, din punct de vedere financiar.

BALANŢA
În sfera sentimentală e schimbătoare situaţia şi o să fie nevoie de diplomaţie, toleranță, îngăduinţă, să existe un echilibru constant. E posibil să încasaţi nişte bani şi să luaţi diverse lucruri pentru casă şi pentru ieşirea cu ai voştri la mare, la munte, din week-end sau în străinătate.

SCORPION
E moment bun de căsătorie sau, oricum, relaţia de cuplu se bucură de stabilitate şi dacă n-aveţi pe nimeni trebuie să apară. Poate vă mai gândiţi la locuinţa pe care vreţi s-o cumpăraţi, vă consultaţi cu familia şi vedeţi dacă vă încumetaţi sau o lăsaţi pe anul viitor.

SĂGETĂTOR
Se observă noi provocări în viaţa personală, poate apare un companion care să vă facă să trăiţi totul la mare intensitate, aşa cum vă place vouă. La voi pot apărea cheltuieli neprevăzute şi o să luaţi ce e cel mai important, după care drămuiţi în aşa fel banii încât să v-ajungă.

CAPRICORN
Deşi nu păreţi amatori de prieteni o să daţi de oameni comunicativi care să vă cointereseze la nişte preocupări de timp liber comune. Se pare c-o să daţi curs unei iniţiative care-o să v-aducă mai mulţi bani în cont şi veţi da de oameni care vor lucra cot la cot cu voi şi o să meargă bine toată treaba.

VĂRSĂTOR
Veţi obţine rezultate de top în cadrul relaţiilor de colaborare şi în relaţia cu grupul, dacă desfăşuraţi activităţi diverse. Se poate să luaţi bani atât de la serviciu cât şi din particular de undeva şi să mai daţi o fugă la munte, într-un city break, să vă recreaţi, să revedeţi şi nişte buni prieteni.

PEŞTI
Se poate să primiţi o recompensă bănească şi să puneţi deoparte banii pentru sărbători, pentru surprizele pe care vreţi să le faceţi celor dragi. Întâlnire decisivă pentru cariera voastră şi o să ştiţi ce părere au şi cei din conducere, vă semnează o promovare sau încă va mai duc cu vorba.

BERBEC
O să faceţi nişte demersuri ca să vă luaţi banii de la datornicii care tot n-au de gând să vă dea înapoi banii. I-aţi putea cere o favoare şefului să vă transfere în alt sector de lucru, poate optaţi şi la şcoală în favoarea unei discipline care v-a captat cel mai mult interesul.

TAUR
O să fiţi cooptaţi într-o activitate extraprofesională şi o să vă asiguraţi un venit constant şi n-o să mai staţi cu grijă zilei de mâine. O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază calităţile şi or să pună umărul la proiectele aflate în desfăşurare.

GEMENI
Demersurile care ţin de bani vă reuşesc şi poate o să vi se acorde un credit care v-ar permite să vă luaţi o casă. Negocieri şi o să ţineţi la părerea voastră până veţi obţine tot ce v-aţi propus, că vă cunoaşteţi prea bine valoarea şi aveţi o cotă a voastră de la care nu faceţi rabat.

RAC
O să vă drămuiţi în aşa fel banii încât să vă luaţi tot ce trebuie pentru casă şi să va-ngrijiti şi de sănătatea familiei. Reuniune cu colegii de breaslă, şedinţă, în care să se stabilească ce-aveţi de făcut în plus, pentru mai mulţi bani şi vedeţi dacă sunteţi de acord.

LEU
O invitaţie la plimbare, poate aflaţi unde o să vă petreceţi week-end-ul şi cu cine - o să fie o surpriză. O să le daţi de capăt cheltuielilor complicate şi n-o să vă lăsaţi până n-o să demaraţi şi proiectele noi de la care aveţi mari aşteptări - să v-aducă succes.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop Neti Sandu
Horoscop 20 aprilie 2019. Zodia care primeşte o veste neaşteptată
Horoscop 19 aprilie 2019 cu Neti Sandu. Surpriza la care nu se aşteaptă nimeni din această zodie
Horoscop 18 aprilie 2019. Dubii în privinţa partenerului de cuplu pentru această zodie
Horoscop 17 aprilie 2019. Cine are șanse să primească o nouă funcție și salariu mai mare
Horoscop 16 aprilie 2019. Cine primește bani și cine este curtat de o persoană cu intenții serioase
Horoscop 15 aprilie 2019. Zodia care se va căsători în curând
horoscop
Horoscop 14 aprilie 2019. Zodia aflată pe punctul de a întemeia o familie
Horoscop 13 aprilie 2019. Cine vrea să reia o poveste de dragoste mai veche
Horoscop 12 aprilie 2019. Zodia trebuie să aibă grijă ce face cu banii
Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic
Horoscop 10 aprilie 2019. Zodia care va face pasul cel mare
Horoscop 9 aprilie 2019. Zodia care va întâmpina probleme financiare