Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 19 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. E bine să fim deschişi situaţiilor noi, să ne pliem pe comportamentul unor semeni cu care lucrăm sau ne sunt prieteni, să fim sincron.

 

Vibraţia zilei este 1 şi chiar e bine să-ncepem ceva nou şi-n care să credem.

FECIOARĂ
Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu actual, viitor, ca să fie linişte şi pace în relaţie, să vă-nțelegeti cât se poate de bine. Se poate s-aveţi o întâlnire de afaceri care se poate încheia cu un contract semnat şi o să vă asiguraţi banii pe o durată mai mare de timp şi o să vă puneţi la adăpost, din punct de vedere financiar.

BALANŢA
În sfera sentimentală e schimbătoare situaţia şi o să fie nevoie de diplomaţie, toleranță, îngăduinţă, să existe un echilibru constant. E posibil să încasaţi nişte bani şi să luaţi diverse lucruri pentru casă şi pentru ieşirea cu ai voştri la mare, la munte, din week-end sau în străinătate.

Citește și
Horoscop
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

SCORPION
E moment bun de căsătorie sau, oricum, relaţia de cuplu se bucură de stabilitate şi dacă n-aveţi pe nimeni trebuie să apară. Poate vă mai gândiţi la locuinţa pe care vreţi s-o cumpăraţi, vă consultaţi cu familia şi vedeţi dacă vă încumetaţi sau o lăsaţi pe anul viitor.

SĂGETĂTOR
Se observă noi provocări în viaţa personală, poate apare un companion care să vă facă să trăiţi totul la mare intensitate, aşa cum vă place vouă. La voi pot apărea cheltuieli neprevăzute şi o să luaţi ce e cel mai important, după care drămuiţi în aşa fel banii încât să v-ajungă.

CAPRICORN
Deşi nu păreţi amatori de prieteni o să daţi de oameni comunicativi care să vă cointereseze la nişte preocupări de timp liber comune. Se pare c-o să daţi curs unei iniţiative care-o să v-aducă mai mulţi bani în cont şi veţi da de oameni care vor lucra cot la cot cu voi şi o să meargă bine toată treaba.

VĂRSĂTOR
Veţi obţine rezultate de top în cadrul relaţiilor de colaborare şi în relaţia cu grupul, dacă desfăşuraţi activităţi diverse. Se poate să luaţi bani atât de la serviciu cât şi din particular de undeva şi să mai daţi o fugă la munte, într-un city break, să vă recreaţi, să revedeţi şi nişte buni prieteni.

PEŞTI
Se poate să primiţi o recompensă bănească şi să puneţi deoparte banii pentru sărbători, pentru surprizele pe care vreţi să le faceţi celor dragi. Întâlnire decisivă pentru cariera voastră şi o să ştiţi ce părere au şi cei din conducere, vă semnează o promovare sau încă va mai duc cu vorba.

BERBEC
O să faceţi nişte demersuri ca să vă luaţi banii de la datornicii care tot n-au de gând să vă dea înapoi banii. I-aţi putea cere o favoare şefului să vă transfere în alt sector de lucru, poate optaţi şi la şcoală în favoarea unei discipline care v-a captat cel mai mult interesul.

TAUR
O să fiţi cooptaţi într-o activitate extraprofesională şi o să vă asiguraţi un venit constant şi n-o să mai staţi cu grijă zilei de mâine. O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază calităţile şi or să pună umărul la proiectele aflate în desfăşurare.

GEMENI
Demersurile care ţin de bani vă reuşesc şi poate o să vi se acorde un credit care v-ar permite să vă luaţi o casă. Negocieri şi o să ţineţi la părerea voastră până veţi obţine tot ce v-aţi propus, că vă cunoaşteţi prea bine valoarea şi aveţi o cotă a voastră de la care nu faceţi rabat.

RAC
O să vă drămuiţi în aşa fel banii încât să vă luaţi tot ce trebuie pentru casă şi să va-ngrijiti şi de sănătatea familiei. Reuniune cu colegii de breaslă, şedinţă, în care să se stabilească ce-aveţi de făcut în plus, pentru mai mulţi bani şi vedeţi dacă sunteţi de acord.

LEU
O invitaţie la plimbare, poate aflaţi unde o să vă petreceţi week-end-ul şi cu cine - o să fie o surpriză. O să le daţi de capăt cheltuielilor complicate şi n-o să vă lăsaţi până n-o să demaraţi şi proiectele noi de la care aveţi mari aşteptări - să v-aducă succes.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor

Horoscop 18 septembrie 2018. Rezolvări azi. Poate pentru c-o să simţim şi mai acut frustrări legate de lucrurile nefinalizate, o să ne opintim din răsputeri să încheiem, onorabil, situaţiile demarate mai demult.

Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi

Horoscop 17 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să putem semna contracte, să ne bucurăm de rezultatele muncii noastre, să primim aprecieri, chiar dacă după un car de ani.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.