Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit

16-09-2018 08:46


Horoscop 16 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O zi de relaxare. O să ne bucurăm de lucrurile mărunte care ne fac viaţa frumoasă, ne-ajută să strângem relaţiile cu cei pe care-i iubim şi o să ne meargă direct la inimă.

Vibraţia zilei este 7 şi o să aflăm sensul ascuns al unor lucruri.

(FECIOARĂ)
Se pare c-o să împrumutaţi nişte idei de la cei cu care vă vedeţi ca să daţi drumul unui proiect, să vă reinventaţi. Se poate s-aveţi invitaţi la prânz şi să vă bucuraţi de prezenţa acestor oameni, poate fi şi ziua voastră de naştere, sau e doar o revedere cu toată dragostea.

(BALANŢA)
O să faceţi echipă cu nişte prieteni care au acelaşi hobby cu al vostru şi o să vă petreceţi ziua într-o companie agreabilă. O să vă duceţi pe acolo pe unde va invita prietenii la un grătar, la plajă undeva, la munte, la mare, unde vă e mai la-ndemână şi aveţi cu ce să vă deplasaţi.

(SCORPION)
O s-aveţi parte de un relaş activ, puteţi pleca şi din localitate, dar puteţi rămâne şi acasă, dar să va-ndeletniciti cu activităţile preferate. Poate daţi o fugă la nişte cunoscuţi care fac nunta, îşi botează copilul, sau sărbătoresc altceva, probabil şi în alt oraş şi o să vă facă plăcere să vă duceţi.

(SĂGETĂTOR)
Poate alegeţi o cină în doi, o excursie, un dus-întors mare, munte să vă faceţi o idee mai clară despre o proaspătă cucerire. E o efervescență la voi, poate sunteţi prinşi într-un program mai special, o fi vreo competiţie şi e cu adrenalină şi ţineţi morţiş să câştigaţi c-aveţi toate datele pentru aşa ceva.

(CAPRICORN)
Va caută cineva din provincie, sau din străinătate şi o să vă faceţi timp două, trei ore, să ieşiţi la un prânz, sau măcar la cafea. Se poate să vă alăturaţi unui grup care desfăşoară o activitate socială, şi să vă exprimaţi şi voi un punct de vedere, să vă croiţi un drum spre vârful ierarhiei profesionale.

(VĂRSĂTOR)
Poate faceţi un efort de timp şi de bani să-i duceţi pe copii într-un parc de agrement, să descărcaţi cu toţii tensiunile, stresul. Poate vă iau prietenii într-o escapadă turistică, la pădure, la malul mării, să respiraţi alt aer, să mai schimbaţi impresii cu unul cu altul, să fie un schimb de experienţă.

(PEŞTI)
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se asorteze cu stilul vostru de viaţă, cu felul vostru de a fi şi să faceţi un cuplu reuşit. Lumea va tot invita pe ici, pe colo şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă pentru toţi cei care v-aşteaptă la un fresh, o îngheţată, o cafea.

(BERBEC)
Va scoate cineva la o plimbare, poate şi în afara oraşului şi o să luaţi aer, o să vă prindă bine mişcarea. Poate-i strângeţi pe toţi ai voştri la un party, e o atmosferă festivă, poate e o căsătorie care va reuneşte pe toţi sau o zi aniversară.

(TAUR)
Se poate să aibă loc o cerere de logodnă, sau de căsătorie, iar unii dintre voi pot întâlni sufletul pereche. O să cunoaşteţi şi altă lume, veţi frecventa alte medii sociale şi o să vă faceţi relaţii pe care să le folosiţi în afaceri, dar şi în viaţa voastră personală.

(GEMENI)
Un coupe de foudre, vă pica cineva cu tronc şi se poate să fie şansa vieţii voastre de a fi fericiţi. Întrevederi pe tot parcursul zilei şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni de care vă era dor şi cu care vreţi să vă vedeţi şi în viitorul apropiat.

(RAC)
Încă mai există posibilitatea unei împăcări cu cineva care-o fi greşit fără să vrea şi să mergeţi mai departe într-o relaţie în care credeţi. Cu rudele apropiate s-ar putea s-aveţi o întâlnire, cu iz festiv, atmosferă va fi una bună, de sărbătoare, staţi la masă, şi chefuiţi până târziu.

(LEU)
O dragoste la prima vedere, o atracţie reciprocă, e o conjunctură care va crea o magie şi o să fiţi fascinaţi de persoana respectivă. O să daţi curs unei invitaţii sosită chiar şi în ultima clipă, să plecaţi într-o plimbare în afara oraşului, să-l sărbătoriţi pe un prieten, sau o fi vreo rudă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO