Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 17 Septembrie 2018 07:40
Categorie: Horoscop

Horoscop 17 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să putem semna contracte, să ne bucurăm de rezultatele muncii noastre, să primim aprecieri, chiar dacă după un car de ani.

 

FECIOARĂ
Relaţia de cuplu promite să fie şi mai bună, e momentul să vă întemeiaţi o familie, c-or să vină şi copiii. Se poate să începeţi căutările ca să vă luaţi o casă, ori să-i aduceţi unele îmbunătăţiri celei în care locuiţi, să vă simţiţi şi mai confortabil acasă.

BALANŢA
Se poate să vă-ntâlniţi diseară la o suetă cu prietenii c-aveţi de luat nişte decizii şi nu vreţi să vă hazardaţi, ci să mergeţi la sigur. Succesul e pe urmele voastre, o s-aveţi bani şi porţia voastră de glorie şi o să scăpaţi de frustrări o să umpleţi nişte goluri.

SCORPION
Noutăţi în sfera sentimentală, apare sau reapare omul de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi o să vă faceţi planuri de căsătorie - e anul vostru. Vă puteţi alătura unui grup ca să faceţi fie o muncă în folosul unor oameni aflaţi în impas, fie o activitate recreativă în care să-i implicaţi şi pe copii.

SĂGETĂTOR
Poate va trebui să-i daţi un răspuns unei persoane care şi-a pus toate speranţele în relaţia cu voi, să formaţi un cuplu. Vă intra bani şi poate acoperiţi o datorie mai mare, o rată, o factură pe care n-aţi plătit-o de vreo două luni încoace şi o să vă eliberaţi de o mare povară.

CAPRICORN
Se poate să primiţi mai multe oferte de colaborare şi să vă şi hotărâţi asupra uneia, ca să vă sporiţi veniturile. Aţi putea primi un accept de la bancă şi să luaţi un credit ori să amânaţi o rată, ca să vă fie mai uşor cu cheltuielile luna asta.

VĂRSĂTOR
O să recurgeţi, probabil, la un împrumut bancar ca să vă luaţi o maşină, să vă puteţi deplasa în siguranţă, dacă cea pe care-o aveţi a obosit. Vă reuşesc demersurile în care v-ajuta şi o echipă pentru c-aveţi interese comune, vă completaţi frumos şi o s-aveţi succes.

PEŞTI
Aţi putea ieşi mai des la socializare, va mai împrieteniţi şi cu alţi oameni şi-o să păstraţi legătura. Se poate să bateţi palma pentru o nouă afacere şi o s-aveţi mult de lucru, dar o să merite, c-o să faceţi rost şi de bani şi de alte contracte, de perspectiva

BERBEC
Voi vă bucuraţi de sosirea cuiva, e un musafir important şi se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de familie. Voi se poate să luaţi salariul sau nişte bani în avans şi o să puteţi pleca într-o excursie la sfârşit de săptămână să vă recreaţi.

TAUR
E momentul să va-ngrijiti mai mult şi de voi şi de ai voştri, să fiţi cu analizele la zi, pe cât posibil. Se poate să negociaţi un contract, să dezvoltaţi un proiect, să vă asiguraţi banii pentru casa, maşina, şcoala voastră, a copiilor, pentru tot ce trebuie.

GEMENI
O discuţie cu cărţile pe față ar detensiona atmosfera din relaţia de cuplu şi ar spori încrederea în celălalt. O reuşită în planul comunicării, poate intraţi într-o formulă de lucru în care să vă puneţi în valoare toate calităţile şi să urcaţi la alt nivel profesional.

RAC
Se poate să lucraţi la ceva în particular şi să aveţi cu ce să luaţi lucrurile obligatorii pentru casa şi familie şi pentru voi, bineînţeles. O să semnaţi nişte acte, ca să vi se recunoască nişte drepturi, să luaţi o diplomă, să vă transferaţi în alt sediu, sau în alt departament, să nu mai bateţi pasul pe loc.

LEU
Se poate să găsiţi o soluţie şi mai bună decât creditul bancar, întrebaţi în dreapta şi-n stânga şi o să aflaţi - proiect cu fonduri europene - ceva de genul ăsta. Se pare c-o să vă impuneţi punctul de vedere în cazul unui proiect şi o să vi se recunoască autoritatea, poate vi se acordă postura de şefi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 2018
Horoscop 18 decembrie. Cheltuieli neprevăzute pentru nativul acestei zodii
Horoscop 17 decembrie. O sumă de bani importantă va salva sărbătorile acestei zodii
Horoscop 16 decembrie 2018. Cheltuieli neprevăzute pentru acest nativ al zodiacului
Horoscop 15 decembrie. Nativul căruia i se recomandă să fie mai cumpătat cu banii
Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială