Horoscop 19 decembrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii își găsesc perechea

Ultima actualizare: 19-12-2021 11:14

O zi frumoasă. O să putem visa cu ochii deschiși la lucrurile pe care le merităm și care chiar vor ajunge, mai devreme, sau puțin mai târziu la noi.

 

Vibrația zilei este 3 și să spunem ce avem pe suflet. Să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

 

Horoscop 19 decembrie SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiți niște daruri, poate fi ziua voastră de naștere, sau ați câștigat un titlu și sărbătoriți momentul.

E un reviriment sufletesc la voi și poate vă găsiți perechea sau o să vă decideți să vă petreceți viața împreună cu ființa pe care o iubiți.

 

Horoscop 19 decembrie CAPRICORN

 

O să vă bucurați de prezența cuiva și poate viața voastră sentimentală o să ia o nouă turnură.

Se poate să vă vină și vouă inima la loc și să vă meargă mult mai bine în plan afectiv, c-ați găsit, în sfârșit, drumul către inima pertenerului.

 

Horoscop 19 decembrie VĂRSĂTOR

 

E un grup care vă cheamă să petreceți o oră, dacă se vă putea, în aer liber, să faceți schimb de păreri și să faceți mișcare.

E o persoană care are ceva important să vă spună și poate o să atingă în inima voastră ceva care să vă facă să fiți împreună, că e o rezonanță acolo.

 

Horoscop 19 decembrie PEȘTI

 

Vi se lansează o invitație să fiți și voi de față la un moment festiv și dacă nu dați de restricții vă duceți.

O să vă faceți drum pe la cineva care serbează o zi de naștere, ori altceva și o să vă prindă bine să mai schimbați o vorb, o emoție cu niște oameni cu care chiar aveți ce împărți.

 

Horoscop 19 decembrie BERBEC

 

Poate dați o fugă prin împrejurimi să revedeți pe cineva drag și o să vă-ncărcați, sufletește, că e cineva drag, cum ziceam.

O problemă - de suflet - mai veche se poate rezolva dacă vă-ntâlniți cu cel care v-a tulburat sufletește și spuneți lucrurilor pe nume ca să vă continuați relația.

 

Horoscop 19 decembrie TAUR

 

V-a rămas gândul la cineva care v-a atras cu felul lui, al ei de a fi și o să știți dacă e pentru voi sau nu, în curând.

Viață voastră ar fi și mai frumoasă dacă v-ați apropia mai mult de cineva cu care aveți șanse mai mari de conviețuire, că ați atins un prag al maturității emoționale.

 

Horoscop 19 decembrie GEMENI

 

E cineva care așteaptă un semn de viață de la voi, ca să lucrați împreună sau poate aveți același hobby.

Poate veți lua o decizie referitoare la viața în doi și fie o comunicați acum, fie de sărbători. Pare să fie una de bun augur.

 

Horoscop 19 decembrie RAC

 

Vă invită cineva la o cafea, dar s-ar putea să mutați locul de întâlnire și să-l chemați la voi acasă.

E mai bine sufletește, s-au mai vindecat niște răni și o să vă gândiți și mai serios la viața de cuplu în care credeți cu toată ființa voastră.

 

Horoscop 19 decembrie LEU

 

Se-apropie un moment - cheie - în viață voastră și poate v-ați hotărât să vă căsătoriți în scurt timp.

V-ați putea duce într-o scurtă plimbare la cineva care v-așteaptă la masă, ori la cafea, la desert ca să mai povestiți de-ale voastre că vi s-au întâmplat multe.

 

Horoscop 19 decembrie FECIOARĂ

 

Poate îi faceți o probă mașinii, să vedeți dacă e în stare de bună funcționare și o să faceți o plimbare mai pe-aproape de casă.

O să vă bucurați de confortul casnic și o să mai faceți și în continuare câte ceva pentru casă și ai voștri, azi însă vă luați un respiro.

 

Horoscop 19 decembrie BALANȚĂ

 

O să le dați o mână de ajutor, chiar și online unor apropiați care au nevoie de părerea voastră de specialist.

Se pare c-o să le-mpliniți o dorință copiilor, nepoților, poate le organizați o mică petrecere cu verii lor, cu vreun vecin, doi ca să se distreze.

 

Horoscop 19 decembrie SCORPION

 

Se poate să primiți un cadou pe care nu l-ați luat atunci când a fost momentul, c-ați lipsit de la-ntâlnire.

V-ați mai eliberat din carapace și vreți să socializați măcar un pic și să vă alăturați unui grup ca să aveți activități comune care să vă bucure, să vă destindă.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO