Horoscop 18 decembrie, cu Neti Sandu. Pentru Gemeni, un vis devine realitate

Ultima actualizare: 18-12-2021 11:59

Visăm azi. Avem tot ce ne-trebuie ca să transpunem în realitate un vis și să ne bucurăm de capacitățile noastre.

 

Vibrația zilei este 9 și putem țese în continuare realitatea pe care ne-o dorim! Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

 

Horoscop 18 decembrie SĂGETĂTOR

 

O să dați o raită pe la cumpărături și că să evitați aglomerația poate luați ce vă trebuie de pe online.

E cineva care vrea să consolidați o relație și poate ieșiți la o cafea, stați de vorbă și dacă lucrurile merg bine între voi poate veți petrece sărbătorile împreună.

 

Horoscop 18 decembrie CAPRICORN

 

O întâlnire între patru ochi cu ființa în care v-ați pus mari speranțe o să vă aducă acel răspuns pe care-l așteptați - petreceți Revelionul împreună, sau nu.

O să rezolvați, din mers, o sumedenie de lucruri și va fi totul pus la punct pentru sărbători, că nu vă place să lăsăți nimic pe ultima sută de metri.

 

Horoscop 18 decembrie VĂRSĂTOR

 

Se pare c-o să cheltuiți, fără prea mari remușcări, bani și o să-i faceți fericiți pe toți ai voștri, că le-ați pregătit tot felul de surprize.

E posibil să vă-ndrăgostiți, pur și simplu, pe negândite, c-apare cineva care vă seduce cu felul de a fi și o să ăa cam ia valul, dacă vă permite starea civilă.

 

Horoscop 18 decembrie PEȘTI

 

Se poate să va facă o vizită vreo rudă, un prieten care vrea un sfat de la voi, sau să vă bucurați împreună de o reușită personală.

Poate o să faceți o plimbare la vreun târg de Crăciun, să alegeți cadouri pentru cei dragi, să vă și inspirați și să luați o gură de aer proaspăt.

 

Horoscop 18 decembrie BERBEC

 

E o intenție de călătorie, care se poate și materializa că o s-aveți unde să vă duceți și cu cine și-o să vă prindă bine ieșirea.

Se rezolvă, ca prin minune, o serie de aspecte care v-au ținut încurcați și o să vă croiți un alt traseu profesional, doar pentru că veți da niște telefoane.

 

Horoscop 18 decembrie TAUR

 

O să aflați dacă vă petreceți Anul Nou în compania ființei pe care o iubiți sau regândiți programul.

Vi se promit diverse produse, alimente, și poate o să faceți un drum ca să le luați, de la sursă, de la producător și o să va asigurați mesele de sărbători cu produse bio, sănătoase.

 

Horoscop 18 decembrie GEMENI

 

Se poate să vă contacteze cineva care vrea să lucrați împreună și o să aveți și un răgaz de gândire, până prin ianuarie.

Un vis poate deveni realitate. Că puteți pleca într-o excursie sau că persoana de care sunteți îndrăgostiți răspunde cu aceeași măsură și va completează, frumos, sufletește.

 

Horoscop 18 decembrie RAC

 

Poate vă ocupați de mașină, de aparatura electrocasnică să fie totul funcțional, reparați ce s-a stricat sau aruncați la coș ce nu mai e bun.

O să primiți un ajutor de la diverși apropiați și o să va descurcați și cu treburile personale azi, mâine și cu cele de serviciu de luni încolo.

 

Horoscop 18 decembrie LEU

 

Relația cu partenerul de cuplu ar putea fi una și mai armonioasă cu condiția să empatizați cu problemele coechipierului de viață.

E de lucru, nu glumă, pe-acasă, poate mai pun și ai voștri umărul și o să puneți totul la punct, că n-o să lăsăți pe ultima clipă, înainte de Crăciun.

 

Horoscop 18 decembrie FECIOARĂ

 

Din veștile primite reiese c-o s-aveți cu cine să petreceți sărbătorile, să fie și cineva cu care o să rezonați sufletește.

O să mai dați, probabil, încă o dată casa la-ntors, ca să fie totul-lună, c-așa v-ați obișnuit și faceți și o aprovizionare masivă, de data asta, s-aveți tot ce vă trebuie.

 

Horoscop 18 decembrie BALANȚĂ

 

O să primiți diverse lucruri bune, pot fi și alimente, dar și obiecte necesare în spațiul domestic – cadou!

Poate-o să onorați invitația la cineva drag din alt oraș și fie mai rămâneți o zi pe-acolo, fie vă-ntoarceți, oricât de târziu, dar să petreceți în familie ziua de mâine.

 

Horoscop 18 decembrie SCORPION

 

O să vă dați întâlnire cu niște prieteni sau poate doar pe rețelele de socializare o să va conversați să vedeți ce faceți de Revelion.

O să faceți comandă de alimente, produse din sursă sigură, de la producători ca să vă păstrați sănătatea, să-i apărați și pe ai voștri, să fiți cu toții sănătoși.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO