Horoscop 17 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Racii vor primi un semn de la cineva de care le era dor

Ultima actualizare: 17-12-2021 09:39

Horoscop 17 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Suntem într-o cursă contracronometru şi o să ne focusăm atenţia, energia pe lucrurile cu adevărat importante ca să-ncheiem anul cu bine.

Vibraţia zilei este 8 şi o să avem, totuşi, grijă, la bani! Să-i cheltuim cu cap.

Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Vă caută cineva care e decis să petreceţi măcar o parte dintre sărbători împreună şi voi chiar o să fiţi de acord. O să fie o avalanşă de evenimente care să vă ţină în priză, dar voi sunteţi obişnuiţi şi o să vă descurcaţi în orice situaţie fie că e vorba despre serviciu, fie despre viaţa personală.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 CAPRICORN

 

E posibil să mai luaţi nişte bani de la serviciu şi să vă cumpăraţi tot ce v-aţi propus că mai aveţi nevoie de multe lucruri. E iureş mare şi la voi şi va fi şi în ianuarie, dar numai aşa o să rezolvaţi multe dintre problemele cu care v-aţi confruntat în ultimele luni.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O să apară şi acel cineva care v-a promis mai demult că vine, că vă sună şi o să aflaţi dacă vă petreceţi sărbătorile împreună sau nu. O să apelaţi, probabil şi la nişte cunoscuţi să v-ajute cu comisioane, cumpărături, să vă rezerve un loc într-o staţiune de agrement, că poate n-aţi reuşit.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 PEŞTI

 

Poate-o să aveţi de furcă vreo câteva ore cu maşina care e de dus, sau de luat din service, şi trebuie să faceţi rost de bani. Se pare că sunteţi în tatonări pentru un nou post, o fi la alt serviciu, viaţa voastră pare să se schimbe şi o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu, probabil şi de mai mulţi bani.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 BERBEC

 

Poate-abia acum faceţi comanda la ce vă trebuie pentru Crăciun, ca să fie totul proaspăt, şi poate dispuneţi şi de bani. Poate recuperaţi o sumă importantă de bani, că aţi tot aşteptat şi nu s-a urnit nimeni ca să vi-i dea, acum însă vi se restituie ce-i al vostru.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 TAUR

 

O să primiţi o confirmare, un accept şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut din ianuarie-ncolo, că eraţi cam debusolaţi.
E posibil să se-anunţe cineva de la drum lung, posibil şi din străinătate, pot fi rude, prieteni şi să stabiliţi când sunteţi şi voi mai liberi, de Crăciun, de anul nou, după!

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 GEMENI

 

Se poate să primiţi mici atenţii, dar e posibil să fie şi prima de Crăciun, un supliment salarial. Apar câştiguri, pot fi sume pe care trebuia să le luaţi luna trecută, dar nu s-or fi găsit bani, la momentul respectiv şi o să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile acestei perioade.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 RAC

 

Cineva de care vă e dor o să vă dea un semn de viaţă şi v-anunţă dacă vine, sau nu de sărbători pe la voi, pare să vină! O să vă bucuraţi de susţinere din partea celor dragi, or mai fi şi colegi care vă-ntind o mână de ajutor şi o să rezolvaţi până şi cele mai complicate lucruri.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 LEU

 

O să-ntâlniţi pe cineva de calibrul vostru şi o să vă bucuraţi c-o să descoperiţi multe puncte comune! Sunteţi inventivi şi poate faceţi lucrurile altfel, de data asta, ca să ieşiţi din tipar, să afişaţi originalitatea, şi la amenajări interioare, şi în privinţa meniului şi a programului.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate le pregătiţi copiilor nişte surprize, cumpăraţi diverse lucruri şi le-ascundeţi până de Crăciun. V-au rămas nişte treburi casnice de făcut, mai eliminaţi din lucrurile care va-ncurcă prin casă şi o să faceţi curăţenie - lună, cum obişnuiţi voi.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

Or să vină nişte tineri pe la voi de sărbători, copii, nepoţi, şi o să fie o atmosferă plăcută, cu vibe fresh. Ştiţi cu ce să-i surprindeţi pe ai voştri şi n-o să faceţi rabat la bani, măcar, acum, de sărbători, ca să le-aduceţi fericirea pe chip.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2021 SCORPION

 

Se pare c-o să faceţi presiuni ca să vă luaţi banii şi să vă asiguraţi c-aveţi tot ce vă trebuie pentru sărbători. O să recuperaţi acte, bani, o să fiţi cu toate - la zi - şi o să vă puteţi vedea de cumpărături, decoraţiuni interioare şi pregătiri, aşa, ca să nu le faceţi pe toate-odată.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO