Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă

Ultimul update: Sambata 15 Septembrie 2018 08:48
Data publicarii: Sambata 15 Septembrie 2018 08:26
Categorie: Horoscop

O zi foarte frumoasă. O să facem şi treabă pe acasă dacă vrem, o să ieşim în oraş, la plimare, la shoping, o să dăm o fugă şi prin împrejurimi, să ne bucurăm de evenimentele din viaţa celor dragi.

Vibraţia zilei este 6 şi o să creăm armonie de jur împrejurul nostru, să ne simţim bine de tot.

(FECIOARĂ)
Poate pregătiţi camera de musafiri c-o să înnopteze cineva azi, mâine, şi o să aveţi parte de o companie agreabilă. O să vă puteţi întâlni cu cei care au nevoie de prezenţa voastră, să puneţi în scena o afacere, un proiect care poate fi şi particular, nu numai pe linie de serviciu.

(BALANŢA)
Se poate să-l recrutaţi pe partenerul de cuplu, dintre cei de afaceri cu care veţi colabora şi o să faceţi casă bună împreună. O să vă puteţi deplasa spre mare, munte, în vizită la prieteni, să schimbaţi o vorbă, un sentiment, să vă refaceţi starea de spirit.

(SCORPION)
Poate vă ocupaţi de nişte reparaţii, să vă puneţi casa la punct, c-aveţi un eveniment cu invitaţi cât de curând. Voi o să strângeţi rândurile, să-i adunaţi în jurul vostru pe cei care se bucura, suferă alături de voi, empatizeaza, ca să vă încărcaţi cu energie benefică.

(SĂGETĂTOR)
E posibil să primiţi nişte daruri, poate fi şi ceva bani din urmă şi să aveţi de plimbare, spre litoral, un du-te, vino - măcar. O apariţie la care nu v-aţi fi aşteptat, e cineva care vrea să fiţi împreună şi să formaţi un cuplu frumos, pe viaţă - dacă se poate, că şanse sunt.

(CAPRICORN)
Vă puteţi interesa unde şi ce vă trebuie să vă înscrieţi la o şcoală, la un examen, şi să vă duceţi - ață - de luni, direct acolo. Poate aflaţi un pont despre o afacere în care-aţi putea intra şi să vă sporiţi - simţitor - veniturile, să vă puteţi cumpăra casa, maşina, să vă bucuraţi de prosperitate.

(VĂRSĂTOR)
Păreţi invitaţi de onoare - la o nuntă, la vreo ceremonie care o să vă pună în relaţie cu nişte oameni de la care o s-aveţi ce învăţa. O să cheltuiţi câţi bani o să fie nevoie ca să ieşiţi în oraş, sau cu familia, dacă pot toţi ai voştri să vă aerisiţi creierul, să vă puneţi muşchii în mişcare, dacă o să faceţi înot la mare.

(PEŞTI)
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se muleze atât de bine pe stilul vostru, încât o să vi se pară de la bun început că e omul vieţii voastre. O să fiţi curtaţi de multă lume, nu numai azi, ci în perioada asta şi o să vă duceţi la evenimente mondene, reuniuni, pe diverse teme şi o să va-mbogatiti sufleteşte.

(BERBEC)
O să puteţi relua o poveste amoroasă şi să veniţi cu lucruri noi ca să duceţi la alt nivel relaţia, să nu repetaţi greşelile. Poate le faceţi o vizita unor rude care au o petrecere, sau pur şi simplu va invita la masă, c-aveţi multe să vă spuneţi şi vă e drag să fiţi împreună.

(TAUR)
Şi voi puteţi fi fericiţi c-o să întâlniţi pe cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă asortaţi în mai toate privinţele. O să vă contacteze cineva care vă apreciază din punct de vedere profesional şi vrea să vă gândiţi la condiţiile cotractuale, să spuneţi cam ce vă doriţi.

(GEMENI)
Se poate să plecaţi fie la studii , fie ca să vă specializaţi într-un domeniu, să faceţi performanţă. Se pare c-o să treceţi în revistă mai multe evenimente care să vă pună pe harta mondenă, c-aţi cam lipsit şi o să fie nevoie de voi, să veniţi cu idei, strategii.

(RAC)
Poate vă înscrieţi într-o competiţie, pe care o puteţi şi câştigă, să luaţi şi bani, sau să ocupaţi o funcţie, să luaţi un titlu. Poate vă pregătiţi de un botez sau cununaţi pe cineva, o să deveniţi părinţi spirituali ai unui copil, sau sunt nişte prieteni, rude, cărora o să le fiţi naşi.

(LEU)
E bine să verificaţi toate actele dacă plecaţi pe undeva, să nu fie niciunul expirat şi să luaţi vreo amendă sau să va-ntoarca din drum. O să aveţi cu ce să umpleţi frumos timpul liber şi să-i adunaţi pe prietenii cu care vă distraţi cel mai bine, şi să mai uitaţi de serviciu, rate, şi de toate obligaţiile.

Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
LA MARUTA
Pavel Bartoș a scris și regizat primul său scurtmentraj

03:12
LA MARUTA
Adina Roșca și Cătălin Doinaș, iubire și talent

10:37
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă