Horoscop 17 decembrie 2017. Zodia care primește o sumă de bani

17-12-2017 08:08


O să ne bucurăm de micile atenţii cu care or să ne răsplătească toţi cei pe care-i iubim şi chiar şi cei care sunt mai indiferenţi față de noi au câte ceva să ne ofere, dar şi noi avem nevoie interioară să le facem pe plac.

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne facem, e adevărat, nişte cheltuieli, dar cu măsură!

SĂGETĂTOR: E cineva care vrea demult să aveţi o discuţie față-n față şi poate ieşiţi la o cafea să vedeţi care vă sunt şansele să formaţi un cuplu. Cei dragi o să vă răsfeţe cu daruri, or să vă invite în oraş, sau poate vă duceţi într-o vizită c-aveţi multe de povestit cu prietenii, cu rudele.

CAPRICORN: O veste îndelung aşteptată soseşte şi o să vă bucuraţi că lucrurile se petrec în sensul dorit de voi, aşa cum aţi visat. Vă puteţi da întâlnire cu amicii, şi să rezervaţi câteva ore relaxării acasă, ori la un spa, c-aveţi nevoie de un timp şi pentru voi, să evitaţi surmenajul.

VĂRSĂTOR: Vă puteţi sui în tren sau în maşină şi daţi o fugă în alt oraș şi poate câteva ore o să vă-ntoarceţi cu bateriile încărcate, refăcuţi. E un eveniment la care o să puneţi şi voi umărul, şi vă daţi peste cap să iasă fără cusur, poate are legătură cu voi, cu familia voastră şi sigur o să puneţi mult suflet.

PEŞTI: Or să fie nişte oameni care se vor arăta interesaţi de munca voastră, fie şi de cea din particular şi să purtaţi discuţie de principiu despre o viitoare colaborare. O să primiţi un soi de recompensă pentru ce-aţi muncit de-a lungul anului şi o să vă fie clar dacă veţi prelungi contractul, sau doar atât a fost şi s-a-ncheiat o etapă.

BERBEC: O invitaţie la masă în oraş, la ziua cuiva de naştere ca s-o fi făcut un anunţ de logodnă, de căsătorie. Poate primiţi o invitaţie în străinătate, să petreceţi câteva zile de vacanţă în compania prietenilor sau vă duceţi  la un frate, o soră, la părinţi, să fiţi împreună de crăciun, de anul nou.

TAUR: Încă mai aveţi la dispoziţie câteva zile să vă faceţi un consult medical, preventiv, măcar, dacă nu ca să cereţi un tratament să vă vindecaţi. O să aflaţi de la cine o să primiţi bani, zilele astea, şi o să-i programaţi imediat, scoateţi lista de lucruri obligatorii şi începeţi să bifaţi rând pe rând ce-aţi notat acolo.

GEMENI: Poate primiţi o confirmare că vi s-a aprobat o cerere, că o să vi se dea mâna liberă să vă ocupaţi cum credeţi de cuviinţă de anumite lucruri. Se poate să aveţi o discuţie decisivă cu cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să puteţi trece peste nişte neînţelegeri mai vechi ca să formaţi din nou un cuplu.

RAC: Se poate să-i chemaţi pe la voi pe nişte prieteni care se simt bine în preajma voastră şi aveţi multe în comun. Poate aţi omis să spuneţi nişte lucruri, şi partenerul de suflet vă poate reproşa acest aspect şi dacă nu vă e prea greu ar fi bine s-o faceţi în perioada asta, până de crăciun

LEU: Cineva care a încercat să vă uite, dar n-a putut va căuta din nou şi dacă şi vouă v-a lipsit persoană va mai acordaţi o şansă. Sfera sentimentală e animată frumos şi o să vă simţiţi în centrul atenţiei, sunt nişte oameni care vor să vă cunoască şi în alt cadru decât de la serviciu, şi ieşiţi la cafea, la restaurant.

FECIOARĂ: Or să vă mai ajute şi ai voştri la curăţenie, dacă nu cumva o să angajaţi o firmă care să se ocupe de acest aspect. Poate duceţi maşina la reparat să n-aveţi probleme cu ea în trafic, fie că plecaţi pe undeva, fie că vă duceţi doar la serviciu şi-napoi acasă, vreţi să meargă - ceas!

BALANŢA: Poate daţi o fugă în oraşul vecin, prin împrejurimi pe undeva să le luaţi de mâncare, porc, ouă, legume direct de la producători. Se poate să treceţi pe la câţiva dintre prietenii care vă cheamă să luaţi prânzul împreună sau mai spre după-amiază la o cafea, să schimbaţi o vorbă.

SCORPION: O să ieşiţi cu ai voştri la plimbare, să daţi o raită şi pe la magazine să vedeţi ce le place să le luaţi câte un cadou, dar discret, aşa. O să rulaţi nişte bani ca să luaţi mare parte din lucrurile absolut obligatorii pentru masa de Crăciun, sau poate daţi avansul doar şi le luaţi mai aproape de Ajun.

VIDEO PROTVPLUS.RO