Horoscop 16 decembrie 2017. Zodia care ar putea deveni părinte

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 16 Decembrie 2017 07:43
Categorie: Horoscop

Or să ne ia prin surprindere veştile, vizitele unor oameni care nu pot trăi fără noi şi o să fie o reconciliere de care o să ne bucurăm cu toţii, pentru că ne-o doream.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune, mai mult ca oricând.

Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

SĂGETĂTOR: O să ieşiţi la întâlnire cu cineva în care v-aţi pus mari speranţe c-o să faceţi sărbătorile împreună şi poate va fi mai mult de-atât. Veşti care să vă scoată din starea de amorţeală şi să vă insufle un şi mai mare chef de viaţă, să refaceţi punţile de comunicare cu toţi cei pe care-i aveţi la inimă.

CAPRICORN: Se pare că n-o să rămână bătută în cuie o plecare în vacanţă şi o să trebuiască să vă adaptaţi programul la cerinţele de moment. Sunt lucruri pe care vreţi să le rezolvaţi cât mai rapid posibil, să vă împăcaţi cu cineva, să-i schimbaţi o impresie negativă despre voi într-una pozitivă şi să continuaţi nişte relaţii.

VĂRSĂTOR: Prietenii v-au inclus în grupul cu care se pleacă într-o staţiune turistică de sărbători şi o să vă pregătiţi din timp, să puneţi totul la punct. O să puneţi la cale un eveniment, o serbare, o decernare de premii şi o să vă ocupaţi de bună desfăşurare a festivităţii şi o să primiţi şi mulţumiri, vreo recompensă.

PEŞTI: O să vă invite cineva în oraş la un restaurant, la un spectacol, să consolidaţi o relaţie de cuplu, să vă bucuraţi de o seară în doi. Poate vă pregătiţi de o ieşire la rampa, pe o scenă, într-un cadru public, să prezentaţi ultimele lucrări, să vă faceţi cunoscute opiniile, să primiţi aprecieri, daruri.

BERBEC: Sunteţi dispuşi să traversaţi cu mare uşurinţă oraşul, să vă-ntâlniţi cu cineva drag, care are nevoie de voi şi sentimentele sunt reciproce. O se le-ntoarceti şi voi gestul unor prieteni care v-au invitat pe la ei sau în oraş la o prăjitură, la cafea, şi o să petreceţi câteva ore împreună şi pe cheltuiala voastră, pare-se.

TAUR: E un anturaj pe gustul vostru şi o să desfăşuraţi o activitate de grup care să vă pună în evidenţă talentul artistic şi poate şi pe cel de buni negustori. Apare lume nouă care vrea să va-mprieteniti, să şi colaboraţi fie în plan profesional, fie în perioada asta a sărbătorilor, să organizaţi diverse evenimente, pe lângă Crăciun, Anul nou.

GEMENI: Aţi putea da o fugă prin împrejurimi să luaţi direct de la producători alimente proaspete şi de calitate, verificate. Poate o să ieşiţi cu prieteni să vizitaţi târgurile de sezon, daţi o raită şi pe la cumpărături să nu lăsaţi pe ultima clipă cadourile care sunt foarte importante.

RAC: Se poate lega frumos o prietenie, cu cineva pe care-l veţi întâlni la o petrecere şi să înceapă chiar o frumoasă poveste de dragoste. O reuniune de familie, poate avea loc şi în al oraş, şi sărbătoriţi o rudă, un prieten, e un motiv de veselie şi e posibil să rămâneţi şi mâine pe-acolo.

LEU: Foarte posibil rendez-vous şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, c-aveţi gânduri de căsătorie şi să deveniţi părinţi. Un răspuns de la cineva care vă iubeşte şi o să fie de acord cu programul de sărbători, cu meniul şi cu lista de invitaţi - în principiu o să vă puneţi de acord.

FECIOARĂ: Vi se pregăteşte o surpriză şi aveţi şi voi un as în mânecă să le stârniţi admiraţia celor pe care-i iubiţi. Poate vă ocupaţi mare parte din zi cu amenajările interioare, să vă puneţi casa la punct dacă aţi mai şi făcut nişte schimbări, aţi scos din lucrurile vechi şi aţi pus altele noi în loc.

BALANŢĂ: Poate-i duceţi pe copii la distracţie pe o pârtie de schi, şi o să rămâneţi şi voi o zi, două, şi pe ei o să-i lăsaţi mai mult. E o febră a cumpărăturilor şi n-o să renunţaţi la nimic din ce v-aţi propus, pentru că vă place să-i faceţi fericiţi pe cei din jurul vostru.

SCORPION: Se poate să revedeţi o persoană care-a traversat o perioadă dificilă şi o să contribuiţi cu un sfat, un ajutor oricât de mic, să-i fie şi mai bine. O să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră poate pentru că va fi o conjunctură favorizantă, şi nu vreţi să rataţi o astfel de ocazie, altminteri rămâneţi în sucul vostru propriu.
 

Viceprimar al Primăriei Capitalei, acuzat că a înjurat o consilieră de la USR
Viceprimar al Primăriei Capitalei, acuzat că a înjurat o consilieră de la USR
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Laura Lavric și Elena Merișoreanu, prietene de la 16 ani

12:05
LA MARUTA
La 26 de ani este pilot de raliuri. Care este povestea Cristianei Oprea

13:41
LA MARUTA
Ce înseamnă "Blue Monday" și de ce este considerată cea mai tristă zi a anului

14:26
LA MARUTA
Mihai Constandache ne arată o rețetă inedită de pâine cu ceapă și măsline

09:04
LA MARUTA
Bebe Cotimanis începe anul în forță. Actorul este implicat în numeroase proiecte

11:48
VORBESTE LUMEA
Verdict, Dana Budeanu 21.01.2019
Dana Budeanu analizează vestimentațiile vedetelor

25:25
VORBESTE LUMEA
Iulia Vântur, un nou succes în India
Iulia Vântur a înregistrat prima piesă în hindi

01:46
VORBESTE LUMEA
Alina Pușcău, ne dezvăluie aventurile din Bali
Alina Pușcău a cucerit podiumurile internaționale

10:34
VORBESTE LUMEA
Dana Rogoz, povestiri din vacanța inedită în Sri Lanka
Dana:"Toți oamenii din Sri Lanka sunt săritori, prietenoși"

10:38
VORBESTE LUMEA
Cum convingem copilul sa stea în scaunul auto
Prințesa Urbana ne dezvăluie cateva trucuri pentru a-i ține ocupați pe cei mici în mașină

15:14
horoscop
Horoscop 21 ianuarie 2019. Cine are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
horoscop
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă