Horoscop 15 decembrie 2017. Balanțele cunosc pe cineva, Săgetătorii cheltuiesc cu frenezie

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 15 Decembrie 2017 07:51
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O să recuperăm ce-am pierdut, o s-avem prilejul să-ndepărtăm o situaţie care părea să nu mai aibă rezolvare şi o să avem parte de sărbători fericite

Vibraţia zilei este 6 şi o să veghem că în jurul nostru să predomine armonia.

SĂGETĂTOR
O să primiţi actele pe care le-aşteptaţi de mult şi o să puteţi face nişte achiziţii, să vă pregătiţi de o plecare în străinătate, să avansaţi cu nişte lucruri. Vă pot intra bani şi o să-i cheltuiţi cu frenezie, poate aveţi şi facturi mari de achitat şi vreţi să rămâneţi fără restanţe, să acoperiţi toate segmentele.

CAPRICORN
Se pare că v-aţi hotărât în sfârşit să luaţi tratamentul prescris de medic şi să vă refaceţi tonusul de zile mari. E cineva care se gândeşte la voi şi o să vă pregătească o surpriză, să vă invite într-o excursie, sau la un restaurant, într-un club de Revelion.

VĂRSĂTOR
Poate vă puneţi de acord cu prietenii în privinţa plecării într-o staţiune turistică şi vă duceţi cu trenul său cu autocarul, cu ce e mai ieftin. Un drum la bancă v-ar scuti de o serie de griji legate de ratele pe care vreţi să le achitaţi în funcţie de banii de care dispuneţi - şi poate obţineţi o amânare, până după 1 ianuarie.

PEŞTI
Or să vi se dea banii pe care-i aşteptaţi şi poate modificaţi programul de serviciu, vă mai luaţi o zi, două libere. Poate luaţi legătura cu cineva care vă poate susţine un proiect, sau v-ajută să dezvoltaţi o afacere, să vă împliniţi un vis, să vă şcoliţi într-un domeniu că poate-aveți o mare pasiune.

BERBEC
Se amână poate o plecare, lăsaţi totul pe mâine ca să vă achitaţi de nişte obligaţii familiale şi o să constataţi că e chiar mai bine aşa. O confirmare, că vi s-a semnat un act, că vi s-a găsit o locuinţă în care să vă mutaţi, fie ca să locuiţi, fie ca să lucraţi, poate e cu chirie şi o să vă luaţi măsuri, să vă mutaţi rapid.

TAUR
Poate vă faceţi timp, diseară, să ieşiţi în doi la un spectacol, sau la plimbare, să vă bucuraţi de timpul liber comun. Se-adună bani, atât de la serviciu, cât şi din activităţile particulare, şi dac-aveți timp daţi o raită pe la cumpărături sau lăsaţi totul pe mâine, ca să fiţi mai odihniţi, să vă tihnească.

GEMENI
Se poate să plecaţi într-o plimbare în afara oraşului, cu un grup care o să întreţină starea de bună dispoziţie - poate sărbătoriţi o zi de naştere. Întâlnire cu cineva care v-aduce veşti bune, v-a făcut rost de ceva, poate luaţi masa împreună diseară, vă duceţi la un spectacol, primiţi un cadou.

RAC
O bucurie în familie, vin probabil nişte musafiri şi o să primiţi daruri, veţi petrece chiar mai mult decât câteva ore împreună, încă o zi, două. E o perioadă mai agitată la serviciu, dar o să vă descurcaţi fără probleme, o să luaţi şi bani, poate chiar un pic mai mult decât v-aţi fi aşteptat şi o să fie o efervescentă.

LEU
E posibil să revedeţi pe cineva care să vă placă şi mai mult la a doua vedere şi să daţi curs unei relaţii sentimentale. Se pare c-o să faceţi nişte eforturi financiare să le luaţi copiilor ce i-au scris pe lista lui Moş Crăciun şi o să vă duceţi şi la locurile de joacă, în parc, la patinoare, sau la cluburile lor.

FECIOARĂ
Din banii strânşi o să luaţi ce v-aţi propus pentru casa, o canapea, fotolii, obiecte de decoraţiuni interioare. O să vă repuneţi în valoare prin ceva la care lucraţi, fie şi în particular şi o să faceţi rost de bani, mai ales din ianuarie încolo şi vă veţi bucura şi de stimă colegilor.

BALANŢĂ

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva de care veţi deveni din ce în ce mai ataşaţi sufleteşte şi o să continue frumos, relaţia. E posibil să vi se acorde, acum, pe ultima sută de metri, o reeşalonare a ratelor, sau nişte facilităţi care să vă scoată dintr-un impas financiar şi să faceţi tot ce v-aţi propus.

SCORPION
Poate ieşiţi la o întâlnire diseară, sunt lucruri importante de vorbit, în doi, şi poate stabiliţi unde o să petreceţi sărbătorile. Vin banii de care-aveati atâta nevoie ca să lichidaţi restantele în primul rând şi apoi să luaţi ce v-au rugat ai voştri şi totodată să plătiţi rate, facturi şi restul obligaţiilor lunare.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Alexandra Ojog, cea mai in forma femeie din Romania
Cea mai fit mamica de la Ninja Warrior. Alexandra Ojog arata senzational

10:20
LA MARUTA
Cascadorul Ștefan Costache, provocarea ”Ninja Warrior”
Află cum a fost pentru el experiența Ninja Warrior, câte sporturi face și care au fost adevărații susținători ai cascadorului.

07:11
LA MARUTA
Saveta Bogdan, provocarea branzei fermentate
Provocare culinara pentru Emil Regle. Ce specialitati a gustat, legat la ochi?

05:27
LA MARUTA
Andrei Aradis, Intre actorie si asociatia de locatari
Andrei Aradis, protagonistul serialului VLAD, care va incepe in curand pe PRO TV, a vorbit in exlusivitate pentru emisiunea La Maruta

09:56
LA MARUTA
Corina Caragea, calatorie fascinanta in Japonia
A calatorit pana in Japonia! Simona Caragea ne-a povestit cum a fost experienta

05:53
LA MARUTA
Magicianul Robert Tudor, sezantie in Bali
Salutari pentru Maruta, chiar din Bali! Magicianul Robert Tudor nu s-a lasat si a facut spectacol pe o plaja.

04:54
VISURI LA CHEIE
Un nou vis, o noua viata!

00:30
VORBESTE LUMEA
Speak si Stefania dau testul iubirii
Speak și Ștefania sunt împreună de un an și cinci luni

10:01
VORBESTE LUMEA
Personalitatea femeii in functie de zodie
Nicoleta Svârlefus a vorbit despre fiecare zodie și de modul în care acționează personalitatea asupra comportamentelor

15:05
LAS FIERBINTI
Dorel intra in afaceri cu Giani
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

01:26
Horoscop 2018
Horoscop 25 septembrie 2018. Zodia care întâmpină probleme financiare
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
horoscop
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani