Horoscop 15 decembrie 2017. Balanțele cunosc pe cineva, Săgetătorii cheltuiesc cu frenezie

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 15 Decembrie 2017 07:51
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O să recuperăm ce-am pierdut, o s-avem prilejul să-ndepărtăm o situaţie care părea să nu mai aibă rezolvare şi o să avem parte de sărbători fericite

Vibraţia zilei este 6 şi o să veghem că în jurul nostru să predomine armonia.

SĂGETĂTOR
O să primiţi actele pe care le-aşteptaţi de mult şi o să puteţi face nişte achiziţii, să vă pregătiţi de o plecare în străinătate, să avansaţi cu nişte lucruri. Vă pot intra bani şi o să-i cheltuiţi cu frenezie, poate aveţi şi facturi mari de achitat şi vreţi să rămâneţi fără restanţe, să acoperiţi toate segmentele.

CAPRICORN
Se pare că v-aţi hotărât în sfârşit să luaţi tratamentul prescris de medic şi să vă refaceţi tonusul de zile mari. E cineva care se gândeşte la voi şi o să vă pregătească o surpriză, să vă invite într-o excursie, sau la un restaurant, într-un club de Revelion.

VĂRSĂTOR
Poate vă puneţi de acord cu prietenii în privinţa plecării într-o staţiune turistică şi vă duceţi cu trenul său cu autocarul, cu ce e mai ieftin. Un drum la bancă v-ar scuti de o serie de griji legate de ratele pe care vreţi să le achitaţi în funcţie de banii de care dispuneţi - şi poate obţineţi o amânare, până după 1 ianuarie.

PEŞTI
Or să vi se dea banii pe care-i aşteptaţi şi poate modificaţi programul de serviciu, vă mai luaţi o zi, două libere. Poate luaţi legătura cu cineva care vă poate susţine un proiect, sau v-ajută să dezvoltaţi o afacere, să vă împliniţi un vis, să vă şcoliţi într-un domeniu că poate-aveți o mare pasiune.

BERBEC
Se amână poate o plecare, lăsaţi totul pe mâine ca să vă achitaţi de nişte obligaţii familiale şi o să constataţi că e chiar mai bine aşa. O confirmare, că vi s-a semnat un act, că vi s-a găsit o locuinţă în care să vă mutaţi, fie ca să locuiţi, fie ca să lucraţi, poate e cu chirie şi o să vă luaţi măsuri, să vă mutaţi rapid.

TAUR
Poate vă faceţi timp, diseară, să ieşiţi în doi la un spectacol, sau la plimbare, să vă bucuraţi de timpul liber comun. Se-adună bani, atât de la serviciu, cât şi din activităţile particulare, şi dac-aveți timp daţi o raită pe la cumpărături sau lăsaţi totul pe mâine, ca să fiţi mai odihniţi, să vă tihnească.

GEMENI
Se poate să plecaţi într-o plimbare în afara oraşului, cu un grup care o să întreţină starea de bună dispoziţie - poate sărbătoriţi o zi de naştere. Întâlnire cu cineva care v-aduce veşti bune, v-a făcut rost de ceva, poate luaţi masa împreună diseară, vă duceţi la un spectacol, primiţi un cadou.

RAC
O bucurie în familie, vin probabil nişte musafiri şi o să primiţi daruri, veţi petrece chiar mai mult decât câteva ore împreună, încă o zi, două. E o perioadă mai agitată la serviciu, dar o să vă descurcaţi fără probleme, o să luaţi şi bani, poate chiar un pic mai mult decât v-aţi fi aşteptat şi o să fie o efervescentă.

LEU
E posibil să revedeţi pe cineva care să vă placă şi mai mult la a doua vedere şi să daţi curs unei relaţii sentimentale. Se pare c-o să faceţi nişte eforturi financiare să le luaţi copiilor ce i-au scris pe lista lui Moş Crăciun şi o să vă duceţi şi la locurile de joacă, în parc, la patinoare, sau la cluburile lor.

FECIOARĂ
Din banii strânşi o să luaţi ce v-aţi propus pentru casa, o canapea, fotolii, obiecte de decoraţiuni interioare. O să vă repuneţi în valoare prin ceva la care lucraţi, fie şi în particular şi o să faceţi rost de bani, mai ales din ianuarie încolo şi vă veţi bucura şi de stimă colegilor.

BALANŢĂ

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva de care veţi deveni din ce în ce mai ataşaţi sufleteşte şi o să continue frumos, relaţia. E posibil să vi se acorde, acum, pe ultima sută de metri, o reeşalonare a ratelor, sau nişte facilităţi care să vă scoată dintr-un impas financiar şi să faceţi tot ce v-aţi propus.

SCORPION
Poate ieşiţi la o întâlnire diseară, sunt lucruri importante de vorbit, în doi, şi poate stabiliţi unde o să petreceţi sărbătorile. Vin banii de care-aveati atâta nevoie ca să lichidaţi restantele în primul rând şi apoi să luaţi ce v-au rugat ai voştri şi totodată să plătiţi rate, facturi şi restul obligaţiilor lunare.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANII AU TALENT
Andi Moisescu și Florin Calinescu – pregătiți de un nou sezon Românii au Talent

01:21
LA MARUTA
Cui îi spune Cleopatra Stratan "Adio"
Cleopatra Stratan are o nouă piesă. Cum sună "Adio"

07:09
LA MARUTA
Lidia Buble, despre nunta din Maldive
Cum se petrece ritualul nunții în Maldive

02:44
LA MARUTA
Dalida, povești din culisele "Las Fierbinți"
Ecaterina Ladin, actrița din serialul Las Fierbinți are planuri mari în 2019

08:33
LA MARUTA
Vloggerul Radu Constantin, amintiri apăsătoare
Problema cu care se confruntă o groază de tineri

10:25
LA MARUTA
Marian Drăgulescu, întoarcere acasă. Ce l-am impresionat cel mai mult pe multiplul campion
Marian Drăgulescu a vizitat locul unde a copilărit

08:09
LA MARUTA
Angela Rusu, investiție de 600 000 de eur într-un salon de evenimente
Angela Rusu și-a deschis o afacere de familie și vrea să devină bunică

12:38
PROMO
La PRO CINEMA, pe 2 februarie, “Ziua cârtiţei” e toată ziua! Happy Groundhog Day!

00:39
PROMO
O familie de coşmar

00:49
LA MARUTA
Măruță a primit o pâine în trei culori
Viviana ne-a pregătit o rețetă de pâine în trei culori. Modul de preparare

05:05
Horoscop
Horoscop 23 ianuarie 2019. Zodia care poate da lovitura cu un job plătit bine
Horoscop 22 ianuarie 2018. Cine are parte de o întâlnire amoroasă răscolitoare
Horoscop 21 ianuarie 2019. Cine are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor