Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă

13-09-2018 08:12


O zi reuşită. O să apelăm la resursele interioare care sunt nelimitate, ca să fim expeditivi cu treburile mai complicate, să ne putem ocupa şi de noi şi de-ai noştri.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem echipa frumoasă cu ai noştri şi la treabă şi la distracţie.

FECIOARĂ
Se poate să munciţi în plus şi să luaţi şi bani pe măsură efortului, să fie un progres în plan profesional.

BALANŢA
Veşti dintre cele mai bune din sfera sentimentală şi o să aflaţi care sunt intenţiile partenerului de cuplu, că poate are gânduri de căsătorie.

SCORPION
Aţi putea primi o invitaţie la plimbare în străinătate, poate e o ceremonie, un eveniment festiv la care aţi vrea s-ajungeţi neapărat.

SĂGETĂTOR
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se-apropie din ce în ce de voi şi să aveţi toate şansele să formaţi un cuplu.

CAPRICORN
Se pare c-o să daţi de un anturaj care să vă susţină iniţiativele şi o să scutiţi timp şi efort, să vă mai ocupaţi şi de voi.

VĂRSĂTOR
Sunteţi prinşi într-un iureş al evenimentelor şi o să fiţi prompţi în replică, să fie eficiență maximă în tot ce faceţi.

PEŞTI
Se poate să vă coopteze nişte parteneri de afaceri să lucraţi la un proiect care v-ar aduce beneficii şi-o să acceptaţi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi.

BERBEC
O să deveniţi şi mai comunicativi, ieşiţi cu prietenii, îi mai chemaţi şi pe la voi şi o să vă umpleţi frumos timpul de relaş.

TAUR
E an bun de căsătorie, cum am mai tot spus şi oricum, promite să vă meargă şi mai bine în relaţia de doi, să fiţi fericiţi.

GEMENI
Se poate ivi ocazia ideală să vă schimbaţi maşina cu una nouă, la mâna a doua, depinde de cât aţi strâns în cont, sau cât va împrumuta bancă.

RAC
Se poate să va-ndragostiti până peste cap şi să vă bucuraţi că n-o să mai fiţi singuri şi neîmpliniţi sufleteşte.

LEU
O s-aveţi, se pare, ultimul cuvânt într-o negociere în care ţineţi la condiţiile voastre şi bateţi palmă la final.

VIDEO PROTVPLUS.RO