Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani


Ultimul update: Marti 16 Iulie 2019 09:21
Data publicarii: Marti 16 Iulie 2019 07:10
Categorie: Horoscop

Luna plină cu eclipsă parţială de Lună şi cu agitaţie. O s-aflam răspunsuri la întrebările pe care ni le punem de multă vreme şi-o să ştim încotro ne îndreptăm.

Vibraţia zilei este 7 şi-o să facem alegeri înţelepte.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 16 IULIE 2019 RAC

 

O să vă puteţi recâştiga nişte drepturi, să obţineţi şi de la şefi nişte bani în plus şi încă o serie de avantaje, aşa că nu-i menajaţi. O să trebuiască să lichidaţi nişte restante, obligaţii, înainte de a începe un proiect nou şi să nu uitaţi de taxe şi de facturi, tot aşa, restante ca să nu crească amendă.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 LEU

 

Cineva care v-a lipsit ca aerul revine şi faceţi tot posibilul să rămâneţi împreună de data asta. O să remediaţi nişte lucruri pe care le-aţi făcut la repezeală şi-oți fi greşit câte ceva însă nu e totul pierdut - se poate repara orice greşeală.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

Poate organizaţi o plecare în excursie la sfârşit de săptămână ca să vă bucuraţi de peisaje, de aerul curat şi de prezenţa unor oameni dragi. Poate-o s-aveţi prilejul să vă etalaţi nişte calităţi şi să fiţi remarcaţi de cineva care-o să vă dea de lucru, fie şi cu titlu temporar şi o să v-alegeţi cu nişte bani.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 BALANŢA

 

Vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni ca să practicaţi un sport, să vă petreceţi în mod plăcut timpul liber împreună. O s-aveţi treaba pe-acasă şi poate mai schimbaţi câte ceva care s-a deteriorat şi o să mai aduceţi şi alte îmbunătăţiri în casă şi pe lângă - c-o să lucraţi în grădină.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 SCORPION

 

Are loc o revedere cu nişte oameni care vă pot fi de ajutor în plan profesional şi o să vedeţi în ce măsură le puteţi folosi experienţa. E un eveniment la care se poate să vă duceţi mai ales dac-aveți o parte de contribuţie la punerea în scenă, oţi avea ceva de prezentat în public, sau poate să asistaţi, doar.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Poate vă cheamă nişte prieteni pe la ei în altă ţară şi o să aveţi chef şi bani ca să staţi o săptămână, două, dacă nu mai mult. Se poate să câştigaţi mai mulţi bani şi o să vă achitaţi de nişte obligaţii, o s-aveţi şi pentru vacanţă şi n-o să fie nevoie să vă împrumutaţi, să aveţi un salariu în avans.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 CAPRICORN

 

Întâlnire importantă cu cineva care vrea să ştie ce intenţii aveţi în privinţa unui contract fie de muncă, fie de... căsătorie. E agitaţie, poate-aveți drumuri de făcut, să luaţi semnături, să puneţi în legătură nişte oameni ca să faceţi afaceri, ori poate nişte achiziţii.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Vă puteţi asocia cu nişte oameni care or să ţină pasul cu voi în afaceri, poate plecaţi împreună şi-ntr-o excursie la sfârşit de săptămână. O problemă de sănătate vă poate deranja într-o oarecare măsură, dar îi puteţi veni de hac dacă întrebaţi medicul ce anume să luaţi ca să vă simţiţi bine.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 PEŞTI

 

O sumă de bani ar trebui să vă intre-n cont de undeva şi o să vă faceţi planuri de vacanţă, să daţi o raită prin împrejurimi, la mare, la munte. Sufleteşte ar avea de unde să vă meargă mai bine, în cazul unora dintre voi apare cineva care vă poate face viaţa mai frumoasă şi să concretizaţi relaţia.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 BERBEC

 

Poate va trebui să renegociaţi un contract, dar e bine să vă luaţi un timp de gândire să analizaţi toate aspectele care intră-n calcul. Aflaţi un pont, vi se ia o greutate de pe suflet, poate vă reveniţi după un tratament care-a durat ceva timp.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 TAUR

 

E posibil să vină cineva în vizită diseară şi să vă faceţi program de vacanţă, pentru weekend sau de timp liber în general. O confirmare, că vi se permit nişte lucruri, accesul la vreo instituţie - şi o să puneţi nişte rotiţe în funcţiune ca să beneficiaţi de cât mai multe lucruri care v-au lipsit.

HOROSCOP 16 IULIE 2019 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu se-apropie de căsătorie şi o să vă bucuraţi de beneficiile traiului în doi şi o s-aveţi şi copii, dacă vă doriţi acest lucru. Întâlnire importantă, poate demaraţi un proiect şi-aveţi nevoie de colaboratori, avize favorabile, de sponsori şi-o să faceţi rost de tot ce vă trebuie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 23 august 2019. Gemenii ar putea primi o cerere în căsătorie
Horoscop 22 august 2019. Leii se trezesc cu bani în cont
Horoscop 21 august 2019. Fecioarele au parte de succes și câștiguri
Horoscop 20 august 2019. Vărsătorii pot primi bani din colaborări
Horoscop 19 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele își vor reface viața amoroasă
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își pot întâlni perechea
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare