Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani


Ultimul update: Luni 15 Iulie 2019 09:48
Data publicarii: Luni 15 Iulie 2019 07:57
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 15 IULIE 2019. O să ne bucurăm de o şansă picată din cer de a remedia nişte lucruri, de a încheia frumos nişte situaţii complicate şi o să ne reinventam.

Vibraţia zilei este 6 şi o să alegem calea paşnică de a stinge un conflict.

 

HOROSCOP 15 IULIE 2019 RAC


O să luaţi o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu şi o să şi puneţi în practică imediat ce-aţi hotărât. O să vă interesaţi de nişte obiective profesionale care vă pot aduce bani şi să rezolvaţi problema casei, cu credit de la bancă, dacă nu v-ajuta nimeni.


HOROSCOP 15 IULIE 2019 LEU


Poate-o să comandaţi câte ceva online pentru că e mai ieftin pentru casa, ori poate sunt piese pentru maşină. Un program încărcat, cu lucruri pe care trebuia să le faceţi, probabil mai demult şi o să daţi zor să lichidaţi urgent restantele ca să vă puteţi ocupa de proiectele noi.


HOROSCOP 15 IULIE 2019 FECIOARĂ


O să vreţi să puneţi capăt singurătăţii, să-ncepeti o viaţă de cuplu care să va-ntregeasca sufleteşte şi s-aveţi copii. Aţi tot amânat mersul la doctor, la analize, ori să vedeţi daca-a fost eficient tratamentul pe care tocmai l-aţi încheiat şi e cazul să ştiţi cum staţi.


HOROSCOP 15 IULIE 2019 BALANŢĂ


Prietenii convoacă la o activitate care va destinde, poate faceţi sport, sau vă duceţi la piscină după program. Vă reuşesc demersurile care ţin de o reuşită în carieră, poate vi se dă o nouă postură şi o să vi se potrivească manuşa - o să intraţi în lumina reflectoarelor.

 

HOROSCOP 15 IULIE 2019 SCORPION


Poate faceţi nişte achiziţii pentru confortul de acasă, ori ca să vă schimbaţi maşina. Se pare că vă pregătiţi de o plecare în vacanţă, ori v-aţi luat câteva zile libere să le faceţi o vizita unor prieteni care vă cheamă prin alte oraşe, la întâlnire.


HOROSCOP 15 IULIE 2019 SĂGETĂTOR


O să luaţi nişte bani din urmă, pe lângă cei de salariu şi o să aveţi acel confort financiar, care vă lipsea. O s-ajungeţi acolo unde v-aţi propus mai demult, în plimbare şi poate beneficiaţi de nişte reduceri c-aveţi prioritate în faţa altora - sunteţi primii pe listă şi nimeriţi o promoţie.


HOROSCOP 15 IULIE 2019 CAPRICORN


O veste bună, o invitaţie la cafea, poate fi o întâlnire amoroasă, cu explicaţii, jurăminte de credinţă, declaraţii de dragoste. Puteţi începe lucruri noi pe care să puneţi amprenta personală şi să câştigaţi în mod constant bani, să nu mai staţi cu grijă zilele de mâine.


HOROSCOP 15 IULIE 2019 VĂRSĂTOR


Cineva dintr-o relaţie care nu s-a stins de tot încearcă să vă convingă că mai aveţi şanse să fiţi împreună - vedeţi. O să reglaţi nişte relaţii de afaceri, poate picaţi la o înţelegere şi cu unii dintre partenerii de lucru pe care-i actionaserăţi în judecată.

 

HOROSCOP 15 IULIE 2019 PEŞTI


Poate-aveti o problemă de familie de pus, sau de re-pus în discuţie ca să luaţi o decizie de vânzare, cumpărare, sau de închirierea unei proprietăţi. Veţi descoperi nişte preocupări de timp liber care-or să vă scuture de anxietăţile acumulate şi vă mai relaxaţi până plecaţi în concediul propriu-zis.

 

 

HOROSCOP 15 IULIE 2019 BERBEC


E posibil să luaţi nişte bani şi să acoperiţi cheltuielile urgente, şi să aveţi o lejeritate la shopping, să vă mai luaţi câte ceva nou, pentru moral. O nouă dragoste de orizont, poate fi una mai veche, cu dat refresh, sau acceasi, dar văzută cu alţi ochi şi să va-ndragostiti până peste cap.

 

 

HOROSCOP 15 IULIE 2019 TAUR


O să fie nevoie de voi pentru legalizarea unui act la notar, sau pentru vreo declaraţie, o semnătură, ceva important şi vă daţi acordul. Se poate să vreţi să vă găsiţi altă locuinţă, să plecaţi în alt oraş, să rămâneţi o vreme acolo, să lucraţi ceva, sau să vedeţi dacă ar merge căsnicia.

 

HOROSCOP 15 IULIE 2019 GEMENI


Poate-aveti de dat un examen, ori participaţi la un concurs pentru ocuparea unui post şi-o să fie cu succes. O să puteţi repara câte ceva atât la serviciu, cât şi în viaţa persoanala, să-i ajutaţi şi pe cei tineri cu un sfat, poate-i însoţiţi la un eveniment, poate vă implicaţi şi financiar.

Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 24 august 2019
Horoscop 24 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii intră la cheltuieli
Horoscop 23 august 2019. Gemenii ar putea primi o cerere în căsătorie
Horoscop 22 august 2019. Leii se trezesc cu bani în cont
Horoscop 21 august 2019. Fecioarele au parte de succes și câștiguri
Horoscop 20 august 2019. Vărsătorii pot primi bani din colaborări
Horoscop 19 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele își vor reface viața amoroasă
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii pot întâlni persoana potrivită
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își pot întâlni perechea
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani