Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă


Ultimul update: Duminica 14 Iulie 2019 10:03
Data publicarii: Duminica 14 Iulie 2019 07:51
Categorie: Horoscop

Un adevăr iese la iveală, poate simţim şi noi nevoia să facem destăinuirea ca să ieşim din impas să mergem mai departe cu o relaţie.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să facem ceva inedit.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 14 IULIE 2019 RAC

 

O să luaţi parte la o ceremonie şi o să vă răscolească frumos pe dinăuntru, o să luaţi probabil şi o decizie. Întâlnire importantă şi poate viaţa voastră de cuplu o să ia o întorsătură fericită, o să treceți peste o supărare mai veche şi reluaţi o poveste de dragoste.

HOROSCOP 14 IULIE 2019 LEU

 

Poate plecaţi pe undeva cu trenul sau cu avionul dacă e prea departe destinaţia şi o să v-ajute că e mai puţin obositor. Poate alegeţi o variantă light de relaş, ca să nu vă obosiţi prea tare cu drumul, cu condusul, cu distanţele, ca să vă priască totuşi, gură de oxigen.

HOROSCOP 14 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

O ieşire cu grupul de prieteni la pădure, într-un parc de agrement, la shopping chiar o să vă dezmorţească sufleteşte. Voi să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de veştile bune pe care-o să le-auziţi şi poate o să luaţi startul într-o nouă relaţie sentimentală şi care să fie trainică.

HOROSCOP 14 IULIE 2019 BALANŢA

 

Poate va scoate cineva la masă în oraş şi va face şi cinste şi o să vă bucuraţi de o perspectivă care se deschide - pentrui o relaţie. O să revedeţi nişte oameni plini de viaţă cu care vă puteţi distra la o zi de naştere sau la petrecere de nuntă, de botez şi o să păstraţi bunul obicei să vă mai întâlniţi.

HOROSCOP 14 IULIE 2019 SCORPION

 

E un accent şi la voi în sfera partenerială şi cine ştie cine apare şi o să vă dea toată viaţa peste cap - sperăm că imn bine! Voi se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment monden şi să vă încânte faptul c-o să prindeţi din zbor o ofertă de colaborare, o afacere, ceva tentant.

HOROSCOP 14 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Cineva dintr-o fost relaţie, poate ultima, va căută cu gând de împăcare şi n-ar fi exclus da ziceţi DA. Poate-o să cheltuiţi nişte bani ca să le faceţi un cadou de nuntă unor proaspăt căsătoriţi sau le-ați rămas datori unor prieteni cu o masă la restaurant, o ieşire în club.

HOROSCOP 14 IULIE 2019 CAPRICORN

 

Poate o s-aveţi o surpriză plăcută s-apară cineva care să vă facă fericiţi, după o perioadă de însingurare. Poate-aveți ceva important de discutat cu partenerul de cuplu sau cu familia şi o să ieşiţi la plimbare, să fiţi într-un cadru neutru ca să luaţi o decizie.

HOROSCOP 14 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate faceţi un efort de timp şi de bani să-i duceţi pe copii într-un parc de aventură, la munte, la mare, să se distreze. O să facem echipă cu nişte prieteni care au acelaşi hobby cu al vostru şi o să fie o descătuşare, vă scuturaţi de tot stresul acumulat

HOROSCOP 14 IULIE 2019 PEŞTI

 

Poate alegeţi o cină în doi, excursie, un dus-întors mare-mute, să vedeţi ce simţiţi față de persoana care va-nsoteste. Poate daţi o fugă la nişte cunoscuţi care fac nunta îşi botează copilul, sau sărbătoresc altceva, probabil şi în alt oraş şi o să fie frumos.

HOROSCOP 14 IULIE 2019 BERBEC

 

Se poate să vă caute cineva din străinătate care e în trecere şi ieşiţi la cafea, mai chemaţi şi alţi prieteni comuni. E o efervescentă la voi, sunteţi prinşi în mai multe evenimente şi asta o să vă imprime o stare de bună dispoziţie şi-o să fiţi cu bateriile-ncarcate

HOROSCOP 14 IULIE 2019 TAUR

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se asorteze cu stilul vostru de viaţă, cu felul vostru de a fi şi o să puteţi facă casă bună împreună. Poate le preparaţi un prânz, un branch prietenilor, chiar şi fără un motiv anume, ci pur şi simplu pentru că vă place postura de gazde şi să gătiţi ceva delicios

HOROSCOP 14 IULIE 2019 GEMENI

 

Vouă se poate să vă pice cu tronc cineva care e pe lungimea voastră de undă şi vă puteţi căsători. Se pare c-o să daţi curs unei invitaţii la cafea şi o să relaţionaţi cu oameni care vă pot fi de fgolos în afaceri sau cu care-o să vă mai vedeţi pe la evenimentele mondene.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Neti Sandu
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani
Horoscop 6 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni perechea