Horoscop 14 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își găsesc sufletul pereche

Ultima actualizare: 15-07-2020 08:39

Horoscop 14 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Noutăți azi. O să ne bucurăm că așteptarea noastră n-a fost în zadar și că putem conta pe un răspuns afirmativ la cererile formulate mai demult.

Vibrația zilei este cinci si ne invită să avem curaj să înfruntăm situațiile mai complicate.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 RAC


O să primiți ajutor din partea unor oameni care țin la voi vă apreciază și o să fie un câștig cert și nu neapărat legat de bani. Apar oportunități de a face lucruri care să vă pună în valoare și să câștigați bani strălucire în carieră, mai ales dacă o să aveți curaj.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 LEU


E mult de lucru la serviciu și o să fie profitabil să vă implicați, c-or să apară beneficiile - poate e liber vreun fotoliu de șef. Vă bate gândul să plecați pe undeva și să vă asigurați că sunt condiții civilizate că prețurile sunt rezonabile ca să știți dacă vă ține buzunarul.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 FECIOARĂ


Ați putea pleca undeva așa pe nepusă masă și să luați o gură de aer, revedeți și niște rude cărora le-oți fi dus dorul. Poate vă asociați cu cineva care muncește la fel de mult ca și voi, e o persoană pricepută și o să aveți succes o să vă asigurați bani pentru traiul zilnic .

HOROSCOP 14 IULIE 2020 BALANTĂ


Se poate să vă faceți simțită prezența, chiar și în rețelele de socializare cu un mesaj, o atitudine-model, poate vindeți niște produse. Se adună niște bani în cont și o să puneți de-oparte pentru o iesire undeva, la sfarsit de săptămână, aveți nevoie de un respiro și poate să ieșiți și în evidență cu ceva .

HOROSCOP 14 IULIE 2020 SCORPION


E cineva aflat departe care vă așteaptă și e de văzut dacă puteți pleca, sau îi e mai ușor persoanei să vină la voi. Intrevedere cu cineva care vrea să faceți echipă, la treabă, să vă puneți amprenta creativă și să dați lovitura pe piață cu proiectul respectiv .

HOROSCOP 14 IULIE 2020 SAGETĂTOR


Poate faceți și voi un control medical, să fiți sigur că totul e în regulă, să nu vă treziți cu surprize neplăcute. Poate aveți un gând cu banii din economii, să investiți într-o afacere să aveți cu ce să plătiți rate, facturi, taxe școlare și să vă puneți la adăpost.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 CAPRICORN


Relația cu anturajul pare mai destinsă și o să vă înțelegeți și la treabă, și la distracție, că ați devenit mai flexibili. Se poate să ajungeți la o înțelegere cu un angajator și să vă apucați de treabă, să fructificati ce-ați construit în ultima vreme.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 VĂRSĂTOR


Sfera sentimentală pare mult mai destinsă și o să vă puteți găsi și voi pereche sau să fiți în sfârșit fericiți în relația de cuplu. Poate vă interesați de o plecare la aer curat, ca să vă mai spălați gândurile, să vă relaxați c-o să intrați într-o altă etapă - o să vă inventați.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 PEȘTI

 

Se întrevede o colaborare care s-ar putea să vă confere un alt statut, c-o să deveniți mult mai vizibili. O să vă bucurați de sosirea cuiva și o să vă faceți programul în jurul acestei personae, poate e vorba despre un concediu sau s-o fi întors de tot de pe unde a fost plecată persoana.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 BERBEC

 

O să mai luați niște bani și o să completați golurile din gospodărie, mai păstrați ceva și pentru o plecare într-o minivacanță. Se poate să vi se aprobe un împrumut, fie o să luați o casă fie o renovați pe cea pe care o aveți, o extindeți, mai construiți o anexă.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 TAUR


O întrevedere, fie și pe Skype oamenii cu care aveți atâtea în comun și o să faceți echipă să puteți câștiga niște bani. Semnale pozitive de la cei care vă datorează bani, iar celor care așteaptă un accept de la voi o să le răspundeți că aveți de gând să colaborați, să vă uniți forțele.

HOROSCOP 14 IULIE 2020 GEMENI


Se poate să întâlniți pe cineva care să vi se potrivească și să vă înțelegeți, să puteți forma un cuplu stabil. Va puteți folosi rezerva de energie să începeți ceva care să vă aducă venituri cu care să vă puteți întreține familia, să aveți tot ce vă trebuie.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO