Horoscop 11 iulie, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se gândesc la căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 iulie, prezentat de Neti Sandu. O zi condimentată, o să ne bucurăm de veștile care mai de care și o să le facem mici surprize celor din jur.

Vibrația zilei este 11 și o să avem o intuiție a lucrurilor care chiar contează pentru noi și ai noștri.

Previziunile pentru fiecare zodie le puteți asculta în video.

HOROSCOP 11 IULIE 2020 RAC


O să vă bucuraţi de o experienţă inedită, poate practicaţi vreun sport de agrement, ceva cu adrenalina - forţe. O să puteţi pleca, în sfârşit acolo unde v-aţi propus mai demult , şi o să revedeţi nişte oameni în care v-aţi pus mari speranţe, şi-o să fie o revedere emoţionantă

HOROSCOP 11 IULIE 2020 LEU


Poate daţi un examen, o fi vreo proba practică, să lucraţi - sezonier, ca să mai faceţi rost de nişte bani. Orice prilej să ieşiţi din casă o să fie bun, poate ajungeţi chiar mai departe, la malul mării, sau la nişte rude de prin ţară, să aflaţi ce mai fac, cum se mai simt.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

HOROSCOP 11 IULIE 2020 FECIOARĂ


Se poate să vă duceţi la o nuntă şi o să fie distracţie, chiar dacă în cadru mai restrâns, aşa. Poate primiţi nişte lucruri de care - aveţi nevoie, or fi alimente, sau diverse obiecte utile pentru casă, şi o să fie un câştig, or să vă prindă bine.

HOROSCOP 11 IULIE 2020 BALANŢA


O să primiţi o invitaţie la un concert, un spectacol în aer liber, pot fi şi jocuri pe plajă şi să fie antrenant. O întâlnire care poate aduce un plus de claritate într-o relaţie sentimentală de care-aveti nevoie ca de aer, şi o să luaţi o decizie - de comun acord.

HOROSCOP 11 IULIE 2020 SCORPION


Se poate să vă luaţi ceva de lucru şi să munciţi dintr-o staţiune de agrement, unde să vă şi distraţi aşa, printre picături. Se pare c-o să vă permiteţi o porţie de relaxare şi o s-o-ntindeti pentru vreo două zile la aer curat, ca să mai uitaţi de griji.

HOROSCOP 11 IULIE 2020 SĂGETĂTOR


O să vă faceţi program de ieşit la aer, la piscină, ca să fie un alt vibe, c-aveţi nevoie de un plus de confort psihic, emoţional! Vouă o să vă vina inima la loc după o perioadă în care totul mergea de-andoaselea şi o să vă gândiţi şi la căsătorie dacă tot s-au aşezat lucrurile aşa cum v-aţi dorit.

HOROSCOP 11 IULIE 2020 CAPRICORN


Cineva cu care aţi avut vreo dispută verbală, nu v-aţi mai înţeles, revine şi poate şi-a schimbat atitudinea. Poate va mai luaţi lucruri noi pentru casa, pentru grădină, şi-i chemaţi pe fraţi, pe surori să vă bucuraţi de ultimele achiziţii - sau aveţi vreun sărbătorit

HOROSCOP 11 IULIE 2020 VĂRSĂTOR


E posibil să se strângă familia ca să vedeţi cu ce le puteţi fi de ajutor unor proaspăt căsătoriţi, unor tineri aflaţi la-nceput de drum în viaţă. Se poate să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment şi o s-aveţi grijă să respectaţi toate normele sociale ca să iasă totul ca la carte.

HOROSCOP 11 IULIE 2020 PEŞTI


O să treceţi pe la cineva care v-a invitat la un suc, o cafea şi mai puneţi ţară la cale. E posibil să vi se plătească o muncă particulară, o fi vreo colaborare şi o s-aveţi bani de drum dacă vreţi să daţi o raită pe undeva prin ţară.

HOROSCOP 11 IULIE 2020 BERBEC


Se poate să fie o zi importantă pentru voi c-aţi spus DA la ofiţerul stării civile , sau că i-aţi cerut iertare fiinţei iubite pentru ce-oti fi greşit cândva. Apar surprize plăcute, poate vin nişte oameni care v-au promis nişte lucruri şi s-au ţinut de cuvânt, şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare.

HOROSCOP 11 IULIE 2020 TAUR


O să aflaţi un răspuns de la şcoală şi o să treceţi la nivelul următor, v-alegeţi poate carieră. Vă vin idei de lucrat ceva, de petrecut frumos timpul liber şi or să vă urmeze şi ai voştri, şi-o să fie reconfortant şi-o s-aveţi şi satisfacţii profesionale.


HOROSCOP 11 IULIE 2020 GEMENI


Se poate să vă dea cineva nişte bani înapoi şi să fie suficientă sumă ca să puteţi ieşi la aer, undeva, măcar până diseară. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, poate-a revenit după o lungă absenţă cineva care n-a mai suportat să rămână departe de voi şi o să fiţi fericiţi împreună.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva

Horoscop 24 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani.  

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.