Horoscop 13 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele găsesc calea spre inima partenerului de cuplu

Ultima actualizare: 13-07-2020 10:22

Horoscop 13 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să ne punem mintea cu toate restanțele, să le venim de hac, şi să ne croim un alt drum, să ne atingem nişte obiective foarte importante.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem casă – luna – şi-o s-avem grijă de ai noştri.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 RAC

 

Poate abia acum vi se aprobă nişte cereri, vi se face dreptate şi o să vă puteţi primi şi banii cuveniţi. O să faceţi progrese atât la slujbă, cât şi în particular c-aveţi nişte atuuri forţe care vă pot propulsa în carieră de-aici încolo, practic o să fructificaţi nişte oportunităţi.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 LEU

 

Se-anunţă mai mult de lucru la serviciu şi o să vă străduiţi să ţineţi pasul cu cerinţele şi poate primiţi şi o promovare. Încă mai sunt nişte situaţii care vă dau bătăi de cap, vă răscolesc sufleteşte şi poate va trebui să fiţi sinceri cu voi să vedeţi dacă ar fi cazul să cereţi scuze, să faceţi ceva.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

Un aspect legat de sănătate e de luat în seamă ca să nu se agraveze - c-ar fi nişte semne vizibile, totuşi. Poate aveţi nişte socoteli cu banii, să-i investiţi în ceva care v-ar fi de mare folos, o casă, ori poate o maşină, şi o să vă gândiţi şi la o afacere particulară.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 BALANŢĂ

 

Poate găsiţi calea spre inima partenerului de cuplu şi faceţi cumva să se topească asperităţile din comunicare. O s-aveţi de-a face cu nişte autorităţi care vă supun unor teste, poate vă duceţi la un interviu pentru angajare şi o s-aveţi prezență de spirit.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 SCORPION

 

Poate-aveti de dat un examen şi o să vă interesaţi de toate detaliile, printre care şi costuri – neapărat. Se poate să reluaţi o colaborare cu cineva care-a ţinut pasul cu voi şi v-ar putea aduce nişte bani în plus, aşa cum s-a mai întâmplat.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă deranjeze ceva la capitolul – sănătate – şi să-ntrebați medicul ce se-ntâmplă şi ce-ar trebui să luaţi, ce medicamente. Or să vă sară-n ajutor nişte persoane care nu se artau deloc disponibile, dar şi-au schimbat atitudinea şi o să faceţi echipa şi la treabă, şi la distracţie.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate relua o negociere şi o să semnaţi un contract care să vă asigure banii pe o perioadă mai lungă de timp. O să rezonaţi cu nişte oameni care n-au prea fost pe lungimea voastră de undă în ultima vreme şi o să faceţi echipă de-acum încolo.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E bine să vă-ngrijiți şi de sănătate să puteţi funcţiona la capacitatea maximă, mai ales c-o s-aveţi multe de făcut. Se poate să rezolvaţi o problemă legată de transport, să duceţi maşina la reparat, sau să vă interesaţi de una nouă, sau măcar la mâna a doua.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să reluaţi o activitate recreativă şi e posibil să luaţi şi bani, oricum, o să lucraţi cu plăcere. O să primiţi un semn de viaţă de la cineva de care vă simţiţi atraşi şi pare să fie o atracţie reciprocă, şi-o să se contureze o relaţie care să vă facă fericiţi.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 BERBEC

 

Se poate s-aveţi nişte cheltuieli neprogramate şi să nu vă convină să scoateţi banii din buzunar-la comandă-, dar n-o să prea aveţi încotro. Poate v-aţi propus să vă ocupaţi de casă, mai luaţi una, alta, mai eliberaţi spaţiul şi aruncaţi lucrurile de prisos ca să fie lejer, aerisit.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 TAUR

 

O să primiţi un răspuns de la un angajator care vrea să lucraţi împreună şi o să stabiliţi restul detaliilor. Vă daţi interesul să vă achitaţi de toate obligaţiile, că o să daţi o fugă prin împrejurimi, într-o vacanţă şi nu vă doriţi restanțe.

HOROSCOP 13 IULIE 2020 GEMENI

 

Vă parvine un rezultat medical şi o să ştiţi ce tratament să luaţi, ca să vă reveniţi, să fiţi buni, zdraveni. Parcă vin de undeva nişte bani şi o să vă descurcaţi cu bugetul dacă aveţi de gând să plecaţi la distracţie pe undeva prin ţară, la sfârşit de săptămână.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO