Horoscop 13 august, cu Neti Sandu. Taurii găsesc persoana visurilor

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 august, prezentat de Neti Sandu. Bine ar fi să fim concilianți ca să reușim tot ce ne-am propus pe ziua de azi, că nu vrem să ne risipim energia și să nu ne-alegem cu nimic.

Vibrația zilei este 4 și o să fim receptivi la dorințele alor noștri.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 LEU


Poate vă găsiți ceva de lucru în particular și o să vă sporiti veniturile s-aveți pentru vacanță și pentru școala voastră, a copiilor, din toamnă. Se poate să dați curs unor negocieri și-abia de luni încolo să dați si răspunsul c-o să vă interesați de calitatea partenerilor de afaceri, a firmei lor.

 


HOROSCOP 13 AUGUST 2021 FECIOARĂ

 

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

O să vă-ngrijiti și de voi, să fiți în formă, să arătați și mai bine, să dați referesh total. Vin ceva bani, poate pentru că și-au amintit niște datornici că v-au tot amânat cu suma pe care le-ați împrumutat-o și faceți rost de bani pentru plimbări.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 BALANȚĂ


O veste bună, o prezență plăcută și o să faceți planuri de vacanță sau cât v-a mai rămas din ea. Vin vremuri mai bune pentru voi, încă un pic de răbdare și o să puteți fi fericiți, s-aveți copii, să vă mutați într-o casă mai mare și poate vă luați și alt serviciu.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 SCORPION

 


O să se reunească grupul de altădată și o să puteți petrece un timp de calitate împreună, că sunt activități deconectante. O să deveniți centrul atenției , pentru o vreme, că muncă voastră se bucură de succes și o să fie și răsplătită financiar, bașca promisiunile de funcție înaltă.


HOROSCOP 13 AUGUST 2021 SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiți un ajutor nesperat și să vă fie ușurată munca, să puteți pleca liniștiți în concediu. Un proiect nou la orizont și vă pliati rapid pe cerințele partenerilor de afaceri și o să faceți treabă bună împreună - pentru că există sincronizare.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 CAPRICORN

 

Vă asociați cu niște oameni ca să puneți în practică un proiect care vă poate asigura banii de care-aveți nevoie. Se poate să semnați niște acte și să vă puteți deplasa fără probleme, să rezolvați chestiuni de ordin profesional, dar poate fi vorba și despre o plecare în vacanță.

 


HOROSCOP 13 AUGUST 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate vă ocupați și de voi, că sunt probleme de sănătate pe care le-ați ignorat, le-ați tratat cu superficialitate și trebuie făcut ceva. O perioadă bună, la voi, pentru recuperarea banilor, că i-ați împrăștiat, i-oți fi împrumutat pe alții, sau șefii au tot amânat salariul, sau prima.


HOROSCOP 13 AUGUST 2021 PEȘTI

 

Vin ceva bani, dar pe voi vă interesează un contract pe termen lung, ca să nu duceți grija banilor. O să mai vorbiți cu unul, cu altul, ca să-i dați de capăt unei probleme de serviciu, să iasă ceva de calitate, pentru că de asta depinde promovarea voastră.


HOROSCOP 13 AUGUST 2021 BERBEC

Revine cineva după o lungă absență și dacă mai simțiți afecțiune pentru acea persoană o să și reluați povestea de dragoste. Noutăți la serviciu - și o să vă acapareze un proiect în care veți pune suflet, că vreți și voi o relansare ca să fiți mai bine văzuți.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 TAUR

 


Apare ființa visurilor voastre și o să faceți tot posibilul să-i împliniți dorințele ca să fiți fericiți. O zi a dezlegarilor, pentru voi, dați cărțile pe față și spuneți ce vă deranjează la partenerul de cuplu, ce v-ați dori să facă și ce să nu facă deloc.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 GEMENI

Poate aveți de susținut o lucrare, dați un test, vă duceți la un interviu, că ați dat de un job captivant. Poate-i faceți o surpriză partenerului de cuplu și căutați o locuința mai șic, cum știți că i-ar plăcea, dar în niciun caz prea mică și să aibă dependințe.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 RAC


Poate se ia o decizie la nivel de grup să lansați la apă un proiect care să v-aducă atât notorietate, cât și bani. O să vă organizați în așa fel timpul liber încât să v-ajungă și pentru familie și să vă acordați și vouă cu un plus de atenție, că e importantă starea voastră de spirit.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
iBani: Neti Sandu dezvăluie cine e cheltuitorul zodiacului. Bancherul e Săgetătorul
iBani: Neti Sandu dezvăluie cine e cheltuitorul zodiacului. Bancherul e Săgetătorul

Sunt unele decizii financiare pe care le luăm nu pentru că așa trebuie sau pentru că ne-a sfătuit cineva, ci pentru că așa simțim. Dacă unii spun că este vorba de intuiție, alții cred că așa s-au aliniat planetele.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.