Horoscop 11 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Cine își găsește perechea de suflet și pornește într-o călătorie spirituală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu reuşite. O să reglăm relaţia cu partenerul de viaţă, pe de-o parte şi o s-aveţi grijă să respectăm regulile la serviciu să avem o bună comunicare cu şefii.  

Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să ne folosim înţelepciunea dacă avem de luat decizii.

Horoscop 11 octombrie 2023 – BALANŢA

E momentul să vă reinventaţi c-aveţi suficiente resurse pe care să le scoateţi la suprafaţă, să începeţi lucruri noi care să vă pună în valoare.

O să faceţi nişte achiziţii pe care vi le doreaţi de multă vreme şi-acum dispuneţi de banii necesari, că pân-acum n-aveaţi.

Horoscop 11 octombrie 2023 – SCORPION

Aveţi voi nişte frământări interioare care se vor acutiza în perioada asta, dar o să aflaţi şi cum să vă eliberaţi de toate acele tensiuni, ca să fiţi fericiţi.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

Apare cineva care se insinuează, frumos, în viaţa voastră şi o să vă simţiţi în al nouălea cer, dacă şi voi sunteţi în căutarea iubirii.

Horoscop 11 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

E un grup care vă asimilează ca să aveţi preocupări comune, că sunt lucruri de care sunteţi cu toţii interesaţi şi o să vă destindeţi, o să fiţi în mare formă.

O să faceţi noi cunoştinţe pe-acolo pe unde veţi ajunge la vreo întrunire amicală şi o să ieşiţi mai des pe la mondenităţi.

Horoscop 11 octombrie 2023 – CAPRICORN

Se rezolvă probleme mai vechi şi o să primiţi banii care vi se cuvin, o să vă bucuraţi de nişte avantaje pe care or să vi le acorde abia acum şefii

Se poate să primiţi o numire în funcţie, chiar şi fără concurs, c-au ajuns şefii la concluzia că meritaţi toate laudele.

Horoscop 11 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

E rost de plecat pe undeva, poate primiţi o invitaţie să le faceţi o vizită în weekend, unor prieteni, poate şi peste graniţă.

Vi se deschide apetitul pentru studiu, o să vă asiguraţi că e fix ce vă place şi vă înscrieţi la nişte cursuri, ca să căpătaţi o specializare.

Horoscop 11 octombrie 2023 – PEŞTI

Vizita cuiva o să v-aducă veşti bune, inspiraţie şi o să porniţi, poate, pe același drum, c-o fi vorba despre o relaţie de cuplu.

Or să se adune bani în cont şi o să vă faceţi nişte socoteli ca să vedeţi dacă v-ajung pentru lucrurile care vă plac.

Horoscop 11 octombrie 2023 – BERBEC

Lumea vă caută, puteţi consolida nişte relaţii, să cunoaşteţi şi lume nouă şi să negociaţi un contract măcar aşa, verbal şi în scurt timp să-l puneţi pe hârtie.

E cineva care-şi face curaj să vă abordeze şi o să vă lăsaţi furaţi de vraja şi poate-o să iasă o poveste de dragoste.

Horoscop 11 octombrie 2023 – TAUR

E de lucru, încă o perioadă, o să fie, o să vedeţi, cu satisfacţie şi profesională, dar şi financiară, cu promisiuni de proiecte noi.

O să vă mai ocupaţi şi de casă să vă luaţi mobilă, aparatură, poate va şi mutaţi.

Horoscop 11 octombrie 2023 – GEMENI

O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi o să prindeţi curaj să porniţi într-o călătorie spirituală, alături de fiinţa pe care o iubiţi.

O să fie cineva care o să descopere ce calităţi deosebite aveţi şi să le şi puneţi în practică.

Horoscop 11 octombrie 2023 – RAC

Poate faceţi comandă online pentru diverse lucruri de casă, ori daţi o raită pe la magazine să alegeţi direct de la faţa locului, pentru siguranţă.

O să vă bucuraţi de nişte câştiguri, poate sunt nişte sume de bani pe care le-aţi revendicat mai demult şi abia acum ajung şi la voi.

Horoscop 11 octombrie 2023 – LEU

Se pare că vă invită cineva pentru o zi, două prin ţară, pe undeva şi o să vă duceţi la sfârşit de săptămânaădacă n-o să fiţi prinşi cu altele.

O s-aveţi succes la şcoală, la interviuri, în sfera comunicării, e undă verde şi-o s-aveţi ceva de transmis unui public anume.

Horoscop 11 octombrie 2023 – FECIOARĂ

Vă puteţi bucura de un plus de prestigiu, la slujbă, în societate şi o să vă mobilizaţi şi mai mult să vă extindeţi aria de influenţă, ca să vă asiguraţi serviciu permanent.

O să vă asociaţi cu nişte oameni care vor munci la fel de mult ca şi voi şi veţi pune piatra de temelie la un nou proiect de succes.

Articol recomandat de sport.ro
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
Citește și...
Horoscop lunar 20 mai - 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii când Soarele traversează zodia Gemeni
Horoscop lunar 20 mai - 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii când Soarele traversează zodia Gemeni

Neti Sandu a vorbit cu Andreea Marinescu despre ce urmează pentru zodii în perioada 20 mai-20 iunie, timp în care Soarele traversează zodia Gemeni. Cum influențează zodiile acumularea de planete din gemeni, dar și Luna Nouă din Săgetător. 

Horoscop 19 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste
Horoscop 19 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste

Horoscop 19 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. O să ne bucurăm de prezența unor oameni și de veștile bune pe care ni le-aduc, ca să ne luăm de-acolo energia pentru zilele care vor urma.

Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută
Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale.

Recomandări
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a „aterizat forțat”. Soarta liderului este incertă
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a „aterizat forțat”. Soarta liderului este incertă

Salvatorii din Iran încearcă să ajungă la un elicopter implicat într-un ”incident” în timp ce călătorea cu un un grup de persoane între care se afla preşedintele Ebrahim Raisi, a informat duminică televiziunea de stat iraniană.

Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european
Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european

Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei.

 

Întâlnirea dintre Xi și Putin, „o ameninţare pentru democraţie”. Occidentul, îngrijorat după vizita liderului rus la Beijing
Întâlnirea dintre Xi și Putin, „o ameninţare pentru democraţie”. Occidentul, îngrijorat după vizita liderului rus la Beijing

Ministrul britanic al Apărării a declarat că este foarte îngrijorat de recenta întărire a relaţiilor diplomatice dintre preşedintele chinez Xi Jinping şi omologul său rus Vladimir Putin, declarând că aceasta reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei.