Horoscop 1 septembrie. Capricornii primesc o funcție nouă sau bani

×
Codul embed a fost copiat

O să ni se ofere o şansă în plus de a da şi de a primi nişte explicaţii care ne-ar apropia de acei oameni care s-au separat de noi şi putem repara şi relaţii profesionale.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva care ne-ar da şi mai mult chef de viaţă.

FECIOARĂ: Apar unele atenţionări în sfera sănătăţii şi o să faceţi investigaţiile necesare să vă puneţi la adăpost, să n-aveţi nicio problema. Sunt şanse de bani, după ce o să faceţi nişte intervenţii la şefi, autorităţi, să completaţi nişte formalităţi fără de care n-o să va primiţi banii.

BALANŢĂ: Poate faceţi un efort financiar s-ajungeţi la cineva care locuieşte departe şi pe care l-aţi scoate dintr-o pasă proastă. Se poate să apară o ofertă de lucru şi să gândiţi bine de tot înainte de a acceptă, c-o să fie diferită de ce-aţi experimentat pan-acum - şi dacă răspundeţi după 5 septembrie, mercur nu va mai fi retrograd şi o să fie mai bine.

SCORPION: Va invită cineva la o cafea să împărtăşiţi impresii, să va cunoaşteţi mai bine şi să formaţi un cuplu, dacă va armonizati. O să va-nţelegeţi cu rudele cu care oţi fi avut vreo dispută pe marginea unei case pe care ar trebui s-o împărţiţi, sau poate doar banii o să-i împărţiţi frăţeşte.

Citește și
horoscop
Horoscop 30 august 2017: Gemenii ar putea deveni părinți
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

SĂGETĂTOR: Poate-i întindeţi o mâna de ajutor unei rude şi se rezolva o problema de familie, veţi strânge şi mai mult relaţiile. Poate organizaţi o excursie şi-o să revedeţi oameni şi locuri dragi, şi pe cât posibil o să mai vizitaţi şi noi obiective turistice să va alimentaţi frumos sufletul.

CAPRICORN: O s-aveţi parte de o reuşită, vi se aprobă o cerere, luaţi bani, vi se propune o funcţie, ceva se-ntâmpla în sfera carierei. Întrevedere, mai pe fugă, aşa, cu nişte oameni de afaceri că să stabiliţi datele contractuale, să va puneţi de acord, pentru că n-aveţi de ce să acceptaţi colaborarea în orice condiţii.

VĂRSĂTOR: Se pare că e ceva care va tulbură somnul, poate-aveţi de dat şi primit nişte explicaţii şi aţi face bine să spuneţi lucrurilor pe nume. E posibil să vă intre nişte bani şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă, c-or să apară alte priorităţi de săptămâna viitoare-n colo şi n-o să mai aveţi bani pentru aşa ceva.

PEŞTI: O invitaţie la un party pentru mâine, poate e ziua cuiva de naştere sau se căsătoresc nişte buni prieteni, e rost de distracţie.Se poate să reveniţi asupra unor condiţii contractuale, şi să va menţineţi pe poziţii, să câştigaţi banii pe care-i meritaţi c-aveţi un preţ, al vostru.

BERBEC: E cineva care tot încearcă să va recucerească şi o să reuşească dacă-i daţi voie, şi-o să fie un câştig pentru amândoi. Se pare c-o să parafaţi nişte acte să va puteţi înscrie la o şcoală sau într-o excursie, să faceţi tot ce v-aţi propus, fără oprelişti.

TAUR: Se anunţă o reuniune colegială, poate-aţi bifat un succes şi mai puneţi la cale şi alte proiecte în care v-aţi pus speranţe. O să va luaţi inima-n dinţi să va cereţi drepturile la serviciu, poate şi în particular o să vorbiţi la banca să vi se micşoreze rată, dobânda, să va puteţi descurca onorabil.

GEMENI: O să mai cheltuiţi nişte bani pentru confortul alor voştri pentru că v-aţi propus mai demult dar abia acum le-a venit şi lor rândul. O veste bună, o confirmare c-aveţi voie să va impuneţi o strategie la serviciu şi-o să fiţi plătiţi în consecinţă, o să va meargă bine în zona profesională.

RAC: Se poate să va pregătiţi de un eveniment festiv care va avea loc cât de curând şi va reînnoiţi garderoba - de lux. Poate umblaţi după semnături, reactualizaţi acte că să nu vi se interzică să intraţi la o sala de sport sau într-un club pe care-l frecventaţi în timpul liber şi o să fiţi cu toate la zi.

LEU: Se reia o discuţie care să desluşească ițele unei poveşti de dragoste şi să puteţi trăi în bună înţelegere. E momentul să faceţi mişcare, să umblaţi un pic şi la dietă că să arătaţi şi mai bine, să fiţi în formă, că să va simţiţi bine, în primul rând să fiţi sănătoşi.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 31 august 2017. Vărsătorii pot avansa în carieră
Horoscop 31 august 2017. Vărsătorii pot avansa în carieră

O să găsim soluţii să ne meargă mai bine la slujbă, la şcoală, în afacerile particulare şi în viaţă de cuplu, de familie, să nu rămânem în situaţii încâlcite c-o să avem de pierdut.

Horoscop 30 august 2017: Gemenii ar putea deveni părinți
Horoscop 30 august 2017: Gemenii ar putea deveni părinți

O să ne bucurăm că i-am dat de capăt unei probleme pentru care ne zbatem de vreun an de zile sau chiar de vreo 29, 30, dacă e vorba despre vreo retrocedare, vreo moştenire de familie. Vibraţia zilei este 3 şi e bine să vorbim clar şi la obiect.

Horoscop 29 august 2017. Zodiile care își vor schimba locul de muncă
Horoscop 29 august 2017. Zodiile care își vor schimba locul de muncă

O să putem debloca nişte situaţii care ne-au făcut să batem multă vreme pasul pe loc şi o să ne croim un alt drum care să ne facă viaţa mai uşoară. Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi intuiţia ne spune cum să procedăm în momentele cheie.

Horoscop 28 august: Zodiile care vor primi mai mulți bani
Horoscop 28 august: Zodiile care vor primi mai mulți bani

Poate că o să întâmpinăm piedici la tot pasul, dar nu ne vor descuraja, avem o energie de susţinere şi o să răzbim.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.