Horoscop 1 septembrie. Capricornii primesc o funcție nouă sau bani

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Vineri 01 Septembrie 2017 08:14
Categorie: Horoscop

O să ni se ofere o şansă în plus de a da şi de a primi nişte explicaţii care ne-ar apropia de acei oameni care s-au separat de noi şi putem repara şi relaţii profesionale.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva care ne-ar da şi mai mult chef de viaţă.

FECIOARĂ: Apar unele atenţionări în sfera sănătăţii şi o să faceţi investigaţiile necesare să vă puneţi la adăpost, să n-aveţi nicio problema. Sunt şanse de bani, după ce o să faceţi nişte intervenţii la şefi, autorităţi, să completaţi nişte formalităţi fără de care n-o să va primiţi banii.

BALANŢĂ: Poate faceţi un efort financiar s-ajungeţi la cineva care locuieşte departe şi pe care l-aţi scoate dintr-o pasă proastă. Se poate să apară o ofertă de lucru şi să gândiţi bine de tot înainte de a acceptă, c-o să fie diferită de ce-aţi experimentat pan-acum - şi dacă răspundeţi după 5 septembrie, mercur nu va mai fi retrograd şi o să fie mai bine.

SCORPION: Va invită cineva la o cafea să împărtăşiţi impresii, să va cunoaşteţi mai bine şi să formaţi un cuplu, dacă va armonizati. O să va-nţelegeţi cu rudele cu care oţi fi avut vreo dispută pe marginea unei case pe care ar trebui s-o împărţiţi, sau poate doar banii o să-i împărţiţi frăţeşte.

SĂGETĂTOR: Poate-i întindeţi o mâna de ajutor unei rude şi se rezolva o problema de familie, veţi strânge şi mai mult relaţiile. Poate organizaţi o excursie şi-o să revedeţi oameni şi locuri dragi, şi pe cât posibil o să mai vizitaţi şi noi obiective turistice să va alimentaţi frumos sufletul.

CAPRICORN: O s-aveţi parte de o reuşită, vi se aprobă o cerere, luaţi bani, vi se propune o funcţie, ceva se-ntâmpla în sfera carierei. Întrevedere, mai pe fugă, aşa, cu nişte oameni de afaceri că să stabiliţi datele contractuale, să va puneţi de acord, pentru că n-aveţi de ce să acceptaţi colaborarea în orice condiţii.

VĂRSĂTOR: Se pare că e ceva care va tulbură somnul, poate-aveţi de dat şi primit nişte explicaţii şi aţi face bine să spuneţi lucrurilor pe nume. E posibil să vă intre nişte bani şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă, c-or să apară alte priorităţi de săptămâna viitoare-n colo şi n-o să mai aveţi bani pentru aşa ceva.

PEŞTI: O invitaţie la un party pentru mâine, poate e ziua cuiva de naştere sau se căsătoresc nişte buni prieteni, e rost de distracţie.Se poate să reveniţi asupra unor condiţii contractuale, şi să va menţineţi pe poziţii, să câştigaţi banii pe care-i meritaţi c-aveţi un preţ, al vostru.

BERBEC: E cineva care tot încearcă să va recucerească şi o să reuşească dacă-i daţi voie, şi-o să fie un câştig pentru amândoi. Se pare c-o să parafaţi nişte acte să va puteţi înscrie la o şcoală sau într-o excursie, să faceţi tot ce v-aţi propus, fără oprelişti.

TAUR: Se anunţă o reuniune colegială, poate-aţi bifat un succes şi mai puneţi la cale şi alte proiecte în care v-aţi pus speranţe. O să va luaţi inima-n dinţi să va cereţi drepturile la serviciu, poate şi în particular o să vorbiţi la banca să vi se micşoreze rată, dobânda, să va puteţi descurca onorabil.

GEMENI: O să mai cheltuiţi nişte bani pentru confortul alor voştri pentru că v-aţi propus mai demult dar abia acum le-a venit şi lor rândul. O veste bună, o confirmare c-aveţi voie să va impuneţi o strategie la serviciu şi-o să fiţi plătiţi în consecinţă, o să va meargă bine în zona profesională.

RAC: Se poate să va pregătiţi de un eveniment festiv care va avea loc cât de curând şi va reînnoiţi garderoba - de lux. Poate umblaţi după semnături, reactualizaţi acte că să nu vi se interzică să intraţi la o sala de sport sau într-un club pe care-l frecventaţi în timpul liber şi o să fiţi cu toate la zi.

LEU: Se reia o discuţie care să desluşească ițele unei poveşti de dragoste şi să puteţi trăi în bună înţelegere. E momentul să faceţi mişcare, să umblaţi un pic şi la dietă că să arătaţi şi mai bine, să fiţi în formă, că să va simţiţi bine, în primul rând să fiţi sănătoşi.

Horoscop 31 august 2017. Vărsătorii pot avansa în carieră
Horoscop 31 august 2017. Vărsătorii pot avansa în carieră
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani